Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה שיש לך זה ספק כח עם מאוורר 8 ס"מ

ספקים טובים יותר (בדר"כ) בעלי מאוורר 12 ס"מ ולכן לא נמצאים על אותה הפאה.

זה לא משהו שצריך להפריע לך כלל.

יפה.

אז איך אני מתאים פיזית ספק כזה ? צריך גם עבודת פחחות ? :-)

alfa 156 2.5.

פורסם

זה אותו ספק, אותם מיקומי ברגים, אותו הגודל, אותם החיבורים (בדר"כ עם סטייה קטנה בכמות ובסוג).

אל חשש! זה בסה"כ ספק.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
יכול להיות שהתבלבלתי בתסריט, בכל זאת עברו איזה 10 שנים מאז שהתעסתי עם חומרה כזאת

גם אני זוכר שזה מה שקורה (האור דולק והכונן אינו מגיב). אבל כמו שאמרת, זה היה מזמן.

דני

פורסם
רגע :brickwall:

הגריל בפאה של המאוורר, לא חייב לפנות החוצה ? הוא יכול להשאר "בפנים" מופנה מטה ? (אחרת איך?)

כן. (5 אותיות)

פורסם

ספק עם מאוורר 12 ס"מ על הפיאה התחתונה עוזר גם במעט בקירור המארז ע"י פינוי האוויר החם שמסביב להיט-סינק של המעבד אל מחוץ למארז.

פורסם
רגע :brickwall:

הגריל בפאה של המאוורר, לא חייב לפנות החוצה ? הוא יכול להשאר "בפנים" מופנה מטה ? (אחרת איך?)

הוא שואב אוויר מתוך המארז ודוחף אותו דרך הגריל האחורי (איפה שהחיבור חשמל)

שזה מצוין כי פנים המחשב הרבה יותר קריר (יחסית כן?) מאשר פנים הספק כוח

וכמובן כמו שצוין מאוורר 80 מ"מ מול 120 מ"מ זה לא Fair Fight בכלל, לא בעוצמה ולא בשקט

תיזהר מספקים עם מאווררי 80 מ"מ, זה בד"כ אומר שהם עתיקים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סליחה שאלה.האים יש קשר בין שני קבלים מנופחים קלות להיתחממות של המעבד בימים אלו.כבר פרקתי,ניקיתי,מרחתי,אפילו הוספתי מאורר על הקיר הנישלף.וכשאני רואה סרט בטלוזיה בימים חמים ,המעבד מתחמם ובסביבות ה100מעלות,המחשב כבה.

פורסם

לא רוצה סתם להגיד אבל לא נראה לי.

מניסוני אם המעבד מגיע ל100 מעלות ונכבה כנראה גוף הקירור לא מותקן כראוי או תקול.

פורסם

אין קשר, המעבד כנראה לא באמת מתחמם ל-100 מעלות, בלוחות אם ישנים או מסדרות נמוכות (שלא קוראים את הנתונים מהטרמומטר המובנה על כל ליבה במעבד), מתחת לסוקט של המעבד יש טרמומטר שהוא אחראי על מדידת הטמפרטורה , קורים מקרים שהטרמומטר הזה מתחיל לזייף, אם המעבד מתחמם ל-100 מעלות, גוף הקירור שלו אמור להיות על בסביבות 70, תגע בגוף ותראה (אני יוצא מנקודת הנחה שאתה יודע איך למרוח משחה ולהתקין את ההיט-סינק).

וגם היום יש ספקי כוח חדישים לחלוטין עם מאווררי 8 ס"מ, הקביעה לפיה ספקים כאלו עם "עתיקים" פשוט לא נכונה.

פורסם
סליחה שאלה.האים יש קשר בין שני קבלים מנופחים קלות להיתחממות של המעבד בימים אלו.

קבל מנופח משמעו קבל מקולקל. זה גורם לבעיות בייצוב המתח של הספק, ואולי גם למתח מופרז - וזה יכול לגרום להתחממות.

יש גם סיבות אחרות להתחממות, כמו בעיה במאוורר, אבק, בעיה בהצמדה של מקרן החום.

אבל את הקבלים או את הספק כדאי להחליף בהקדם, בלי קשר להתחממות.

דני

פורסם

נכון,חשבתי על זה ובדקתי ואכן לא מרגיש את הגוף קרור חם 100מעלות.האים ניתן לנתק,להזיז,או לאפס את הרגש על הלוח ?.

אבל.מה שקורה שבגלישה רגילה החום 40 +\-,ורק בצפיה בסרטים מהמחשב מטפס ועולה.(אני יודע למרוח,ואפילו החלפתי את המאורר של המעבד לחזק יותר1A נידמה לי)

פורסם

אני מניח שמדובר במחשב מהשנים האחרונות עם בקר טרמי דיגיטלי מובנה בליבות.

מה שכן, במקרים של קבלים נפוחים באזור המעבד יתכן והגשר הצפוני ירתח, שים אצבע עליו ותראה מה קורה (גוף קירור אלומיניום קטן על יד המעבד)

• תוכן חדש...