Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשי שרשורים ולא כל כך הבנתי תשובות אז ככה יש לי בעיה בתורים נמוכים שהרכב מגמגם ומשתחרר ב 2000 סל"ד.

אז חשבתי אולי חוטי הצתה או פלאג לקוי אז חשבתי לשפר קצת את המערכת ההצתה.

השאלה היא ככה אם אני ירכיב ברכב חורי הצתה מושופרים וכנל פלאגים משופרים היה הבדל בתגובת מנוע?

אשמח לתשובות קצרות ולעייניין

תודה שי

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

תתחיל עם ניקוי בית מצערת.

אולי הרכב "מגמגם" בגלל תושבות?

בכל מקרה אין דבר כזה שפלג משופר יגביר את הביצועים.אולי הוא יחזיק לאורך יותר זמן.

פלג "משופר" לדברייך. כלומר: חזק ולא מתאים למנוע לא רק שלא יועיל, אלא יעשה נזק לבוכנות! קח את זה בחשבון

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

זה לא תושבות שאני נותן גז הוא מגמגם כאילו ניתקתי חוט הצתה ושהמנוע מגיע ל 2000 סלד המנוע משתחרר עכשיו חשבתי או חוטים או פלגים או כוהל הגרוע מכל זה מערכת הדלק שאני לא מאמין שיש בעיה

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

כדאי לקרוא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני, קישור נמצא בחתימתי. כך למשל, היית מגלה שחובה לרשום סוג מדוייק של הרכב, שנתון, ואף דגם מנוע.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מניח שמדובר במיצובישי קולט.

מה זה חוטי הצתה או פלאגים משופרים? יש איכותי או לא איכותי, מקורי או חליפי. ביצועי המנוע לא תשתנה כל עוד הם יעבדו תקין. ולדעתי הבעייה שלך היא בחוטי ההצתה/פלאגים.

• תוכן חדש...