Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לפורד פוקוס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב יד שנייה,פוקוס 2007.

אני צריך לעשות לאוטו טיפול (כנראה גדול) כי אין לאוטו שום היסטוריית טיפולים ואני לא יודע מה הוא עשה ומתי.

מצד אחד שקלתי ללכת לטיפול במוסך מורשה. אבל המחירים שם אוי ואבוי.

מצד שני בדקתי מחירים בקלנסוואה והסביבה. המחירים סבבה, אבל חברים הזהירו אותי מחלפים לא מקוריים.

בקיצור, אני מנסה למצוא את הבאלנס הנכון בין טיפול טוב ואיכותי לבין מחיר סביר.

חבר המליץ לי לרכוש עצמאית את החלפים שקריטי שיהיו מקוריים. (מסנן שמן, שמן, רפידות בלמים), ולתת אותו למוסך פרטי שיעשה התקנה במינמום עלות. אבל לא נראה לי שבא לי להתעסק בזה.

אשמח לשמוע דעתכם בנושא. האם אתם יכולים להמליץ על מוסך טוב באזור השרון/גוש דן שאתם מכירים ויודעים שעושים שם עבודה טובה.

תודה על העזרה.

ניר.

פורסם

כדאי לנסות לברר האם ומתי הרכב עבר טיימינג, כי זה סיפור יקר אם צריך.

מעבר לזה, לפי דעתי מחירי הטיפולים השגרתיים במורשה פורד דווקא סבירים.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

אני כנראה אלך על האופצייה של רכישה עצמאית של החלקים,ומציאת מוסך ראוי לביצוע העבודה.

מישהו יכול לעזור לי עם רשימת קניות? מה עליי לרכוש לפני טיפול "גדול"?

פורסם

יש לך בחולון את אורן שירותי רכב,מוסך שמתמחה בצרפתיות אמנם אך מטפל בכל סוגי הרכב כמעט.

לגבי עניין הטיימינג זה חשוב,אם מעולם לא נעשה,חייב להחליף לפני שייגרם נזק כבד למנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...