Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעלי נוהג בפורד מונדיאו 2010 . קיבל אותו חדש מהעבודה. כיום עשה כבר 160000 ק"מ. האם מומלץ לקנות אותו? עד כמה ק"מ ניתן להשתמש בו ביעילות? מה המחיר המומלץ?

פורסם

160 אלף קילומטרים בשלוש שנים? זה בערך פי שתיים וחצי מהקילומטראז' הממוצע לרכב בקטגוריה הזאת.

לדעתי לא כדאי לקנות רכב כזה אלא אם המחיר מאוד מאוד מאוד אטרקטיבי. כמה אטרקטיבי? לדעתי צריך לבדוק כמה שווה מונדאו בת 6-7 שנים, זה בערך המחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ולהוריד ממנה את העלות של ליסינג(הפחתה בגין שימוש כרכב חברה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אגב, מה הכמות המקסימלית של ק"מ של הפורד מונדיאו? אם עשה 160000 ק"מ , כמה ק"מ יוכל עוד לסחוב? (ובאיזו שעה יפגוש את הרכבת מבאר-שבע?)

פורסם

אין לשאלה הזאת תשובה חד משמעית.

הרכב יכול לסחוב עוד הרבה מאוד קילומטרים אבל ככל שיעבור הזמן התקלות והבלאי יהפכו ליותר ויותר יקרים לתיקון, עד שלא יהיה כדאי עוד להחזיק ברכב. אצל כל אחד נקודת חוסר הכדאיות מגיעה בשלב אחר, כך שאין תשובה מספרית לשאלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לכלי רכב אין קילמטראז' תפוגה. רכב מודרני שרוב הנסועה היא בינעירונית יוכל בשקט חהכפיל את הקילומטראז ואפילו לשלשו ללא תקלות מהותיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הוא תוחזק בצורה טובה מאוד, הרכב יוכל להמשיך עוד המון זמן.

כמובן שישנם חלקים עם בלאי טבעי שבדרך כלל לא נתקלים בהם ברכבים חדשים. אפשר לצפות לבלאי כזה בהמשך.

• תוכן חדש...