Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לחדש את ערכת הניקוי שלי. אני לא רוצה להוציא יותר מידי כסף- אני מעדיף לקנות חדש בתדירות גבוהה יותר מאשר לקנות משהו יקר שיחזיק טיפה יותר.

זה המוצרים שאני מצאתי- זה פעם ראשונה שאני קונה משהו "מקצועי" מהתחום אז אין לי יותר מידי מושג במה זה מה. אם יש משהו משתלם יותר או חנות אחרת שיש לה דברים מעניינים יותר, אשמח לשמוע את דעתכם

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/176-c

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/70-b

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/171-f

יש לי ג'ילדה מיקרופייבר ושמפו לרכב של אמריקן איגל, תחליב הגנה לפלסטיק של STP, וואקס בדואר (לא זוכר איך קוראים לו אבל המליצו לי עליו בפורום וזה אמור להיות ממש טוב). עם פלסטלינה אני לא רוצה להתעסק. חסר משהו?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקשר לפדים יש לך באוטוסטור פדים של מגווירס ב 5₪ היחידה, לדעתי עדיף.

השמפו של אמריקן איגל, החומר של stp לא מוצאים חן בעיני גם כן אבל זו החלטתך.

יש שמפו שלפחות פסיכולוגית מרגיע יותר מהנשר האמריקאי.

מה שכחת? לדעתי חומר ניקוי ג׳אנטים.

כמו כן מברשת לג׳אנטים.״

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

החומר של STP (סאן אוף א'גאן) בסדר לפי דעתי מהשימוש בו עד עכשו, וכשיגמר אני אקנה משהו אחר.

ברכב שלי יש גלגלי ברזל עם טאסות פלסטיק. יש לי איזה מברשת לא יעודית שלפי דעתי תספיק ביחד עם השמפו הרגיל, ואני לא אוהב להבריק את הצמיגים (מחזיק לי נסיעה אחת של שעתיים, לא רואה טעם להשקיע בזה כסף)

שמפו- אני גם לא אוהב אותו יותר מידי, אבל יש לי כמעט בקבוק שלם ובסך הכול זה שמפו סביר (לא חומר ניקוי לכלים), אז אני כבר אשתמש בו עד שיגמר. יש המלצה למשהו אחר?

אפשר קישור לפדים שציינת?

תודה!

פורסם
החומר של STP (סאן אוף א'גאן) בסדר לפי דעתי מהשימוש בו עד עכשו, וכשיגמר אני אקנה משהו אחר.

ברכב שלי יש גלגלי ברזל עם טאסות פלסטיק. יש לי איזה מברשת לא יעודית שלפי דעתי תספיק ביחד עם השמפו הרגיל, ואני לא אוהב להבריק את הצמיגים (מחזיק לי נסיעה אחת של שעתיים, לא רואה טעם להשקיע בזה כסף)

שמפו- אני גם לא אוהב אותו יותר מידי, אבל יש לי כמעט בקבוק שלם ובסך הכול זה שמפו סביר (לא חומר ניקוי לכלים), אז אני כבר אשתמש בו עד שיגמר. יש המלצה למשהו אחר?

אפשר קישור לפדים שציינת?

תודה!

הנה הפדים:

http://gymshop.co.il/catalogue/Car_care-Waxes/YELLOW_PAD.html

מעבר לזה אני רואה שחיידק הדיטיילינג עוד לא תפס בך לחלוטין ואתה עוד בשלב שאתה מנסה להתכחש לו (: זה יעבור לך :twisted:

פורסם

אל תדאג- מה שכבר תפס אותי זה מספיק. אני אוהב לנסוע ברכב נקי, מריח טוב ובמינימום עלות.

הגעתי למסקנה שואקס נורמאלי יוריד את תכיפות השטיפה של הרכב לפעם בשבועיים- שלושה, וציוד ב120 ש"ח שיפסיק לי לאיזה 20 שטיפות זה יותר זול מ20 שטיפות בתשלום (20~25 ש"ח כל אחת).

החנות שהפנת אליה רצינית\ אמינה? האתר נראה מאולתר קצת... לא בא לי לתת את המספר אשראי שלי לחאפרים.

מישהו יכול אולי להמליץ לי על כיסוי לרכב? סוזוקי סויפט 2013 (הרכב עומד לפעמים יומיים שלושה ברצף וחבל שסתם יצבור אבק- בקצב הזה אני אוכל לשטוף אותו אפילו פעם בחודש - תחי העצלנות :) )

ואני גם רוצה לקנות כיסויים למושבים, כנראה גופיות, כי כיסוי שלם יכסה לי את הכריות אויר וימנע הורדה של המושבים האחוריים (וכיסוי מותאם לרכב עולה 550 ש"ח לפחות, ממה שמצאתי). יש למישהו המלצות? רצוי בצבע אדום.

פורסם

כיסוי לרכב ישרוט את הרכב(swirls), אם בכל זאת תתעקש ,יש כיסויים באוטו דיפו,אייס וכו,או ללכת ולתפור במיוחד לפי מידות הרכב,גופיות יש בכל חנות לאביזרי רכב,למרות שלדעתי האישית לשים גופיות ברכב חדש זה מיותר ומכער את הרכב.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
אל תדאג- מה שכבר תפס אותי זה מספיק. אני אוהב לנסוע ברכב נקי, מריח טוב ובמינימום עלות.

הגעתי למסקנה שואקס נורמאלי יוריד את תכיפות השטיפה של הרכב לפעם בשבועיים- שלושה, וציוד ב120 ש"ח שיפסיק לי לאיזה 20 שטיפות זה יותר זול מ20 שטיפות בתשלום (20~25 ש"ח כל אחת).

החנות שהפנת אליה רצינית\ אמינה? האתר נראה מאולתר קצת... לא בא לי לתת את המספר אשראי שלי לחאפרים.

מישהו יכול אולי להמליץ לי על כיסוי לרכב? סוזוקי סויפט 2013 (הרכב עומד לפעמים יומיים שלושה ברצף וחבל שסתם יצבור אבק- בקצב הזה אני אוכל לשטוף אותו אפילו פעם בחודש - תחי העצלנות :) )

ואני גם רוצה לקנות כיסויים למושבים, כנראה גופיות, כי כיסוי שלם יכסה לי את הכריות אויר וימנע הורדה של המושבים האחוריים (וכיסוי מותאם לרכב עולה 550 ש"ח לפחות, ממה שמצאתי). יש למישהו המלצות? רצוי בצבע אדום.

לפני שאתה שם גופיות תוודא שאתה לא חוסם כריות אוויר כלשהם.

האתר הוא אמין למרות שאנשים פה ושם טוענים שיש בעיות עם השירות.

מעבר לזה זה אתר מוכר שחלק מהאנשים שפה מזמינים משם.

פורסם
כיסוי לרכב ישרוט את הרכב(swirls), אם בכל זאת תתעקש ,יש כיסויים באוטו דיפו,אייס וכו,או ללכת ולתפור במיוחד לפי מידות הרכב,גופיות יש בכל חנות לאביזרי רכב,למרות שלדעתי האישית לשים גופיות ברכב חדש זה מיותר ומכער את הרכב.

כיסוי ישרוט את הרכב? איך? אני פשוט לא מצליח לתאר לעצמי איך זה יקרה פיסית זה לא שהוא משפשף את הרכב או משהו כזה

לתפור לפי מידה קצת מוגזם.

הבעיה שאני לא ראיתי שיש כיסוי לרכבי האצ'בק קטנים. הכול רק לסדאנים גדולים משמעותית

לגבי הגופיות- זה בדיוק למה אני שואל על זה בפורום. בעיקרון אפשר גם כיסוי מלא, אבל כזה שלא חוסם כריות (וכנראה שאני לא אשים את החלק על הגב של המושב האחורי). מכער- אולי, אבל אם אני אמצא משהו שנראה בסדר אני מעדיף שהמושבים לא יתלכלכו, כי לכלוך שנמרח על המושבים מכער יותר

פורסם
כיסוי ישרוט את הרכב? איך? אני פשוט לא מצליח לתאר לעצמי איך זה יקרה פיסית זה לא שהוא משפשף את הרכב או משהו כזה

לתפור לפי מידה קצת מוגזם.

הבעיה שאני לא ראיתי שיש כיסוי לרכבי האצ'בק קטנים. הכול רק לסדאנים גדולים משמעותית

לגבי הגופיות- זה בדיוק למה אני שואל על זה בפורום. בעיקרון אפשר גם כיסוי מלא, אבל כזה שלא חוסם כריות (וכנראה שאני לא אשים את החלק על הגב של המושב האחורי). מכער- אולי, אבל אם אני אמצא משהו שנראה בסדר אני מעדיף שהמושבים לא יתלכלכו, כי לכלוך שנמרח על המושבים מכער יותר

תקשיב ליניב alfa

הכיסוי ישרוט, כיסוי לא שורט עולה מאוד (מאוד) (מאוד) הרבה כסף.

איך הוא ישרוט אתה שואל? פשוט מאוד, כל האבק חובר לכיסוי, הרוח מזיזה אותו מצד לצד והנה לפנייך כיסוי/משייפת מפנק.

כמו כן הוא סופג לחות בשעות הבוקר המוקדמות ומשאיר את הרטיבות למשך זמן רב על הצבע ובכך מעודד התחמצנות ועוד כל מיני תהליכים לא נעימים.

אם מתחת לכיסוי תשים אוטם צבע איכותי, כנראה שהוא יצמצם משמעותית את השריטות שנגרמות מהכיסוי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

שכחתי את הקטע של הלחות... שזה ממש אירוני בשבילי כי אני מהנדס מתכות שחצי מהעבודה זה מניעת קורוזיה, ואתמול בלילה הייתי בחתונה ליד נתניה, והייה כל כך לח כשיצאתי שכל הדרך חזרה הייתי צריך לנסוע עם וישרים פועלים

OK, כיסוי לא יהיה.

מה עם השאר? פדים, כיסוי למושבים, שאר הפריטים שציינתי בפוסט הראשון... יש דעות נוספות?

פורסם
שכחתי את הקטע של הלחות... שזה ממש אירוני בשבילי כי אני מהנדס מתכות שחצי מהעבודה זה מניעת קורוזיה, ואתמול בלילה הייתי בחתונה ליד נתניה, והייה כל כך לח כשיצאתי שכל הדרך חזרה הייתי צריך לנסוע עם וישרים פועלים

OK, כיסוי לא יהיה.

מה עם השאר? פדים, כיסוי למושבים, שאר הפריטים שציינתי בפוסט הראשון... יש דעות נוספות?

הפדים מאוד נחמדים. יש לי אחד כזה והוא מתאים ליישום ווקס, אוטם ומוצרים מהסגנון הזה.

לא מכיר את המגבת אבל מצויין שהיא ייעודית עבור חלונות, נראת אחלה.

כפפה סטנדרטית, הייתי הולך על זו http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/178-d אם כבר אתה רוכש שם.

או על הספוג הזה ששמעתי שהוא מעולה

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/75-b.

לגבי כיסויים ענו לך כבר, בכל חנות רשתית או שאתה עושה תפירה בהזמנה.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

אתה מתכוון לפדים שאני הצעתי או הפדים שsharki25 הציע?

אנ רוצה לקנות כמה כאלה גם בהשביל הדאשבורד (ופלסטיקה בכללי)

פורסם
אתה מתכוון לפדים שאני הצעתי או הפדים שsharki25 הציע?

אנ רוצה לקנות כמה כאלה גם בהשביל הדאשבורד (ופלסטיקה בכללי)

הפדים שאתה הצעת, את האחרים אני לא מכיר.

פורסם

OK, תודה.

לגבי הכפפה- כתוב באתר שהיא לא במלאי, ואני לא רוצה לחכות ליום ראשון כדי להתקשר אליהם (עומס בעבודה, אין לי זמן לטלפונים), ואני מעדיף כפפה כי ספוגים נופלים לי מהידיים מסיבה לא ברורה.

יש הצעות לכפפה אחרת אולי?

• תוכן חדש...