Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

אני עושה טרייד אין על הרכב שלי - מיצובישי קאריזמה שנת 2002

הציעו לי לרכוש מאזדה 3 שנת 2005, מנוע 1600 סמ"ק, יד שניה, עם 188,000 ק"מ

אני אצטרך להוסיף באזור ה-29 אלף ש"ח על המאזדה לאחר הטרייד עם המיצובישי.

יש לי מספר שאלות בנוגע לזה...

1. האם כדאי לי לרכוש את הרכב שיש לו 188,000 ק"מ ?

2. האם משתלם לרכוש רכב עם נתונים כאלו גם במידה והוא ימצא תקין לאחר בדיקה של מכון מורשה ?

3. מה חשוב לבדוק במידה ויש לי נתונים כאלו ? כלומר מה הם הדברים החשובים ביותר שאני צריך לבדוק בעת בדיקת הרכב ?

4. אם נציג המכירות של החברה הציע לי שאני ונהג שלהם נקח את המאזדה לבדיקה של מכון מורשה על חשבונם זה אמור לעורר חשד ? או יכולים לעבוד עלי בצורה כזאת ?

התקציב שאני רוצה להשקיע ברכישה הזאת הוא באזור ה-30 אלף ש"ח תוספת ובגלל זה אני אאלץ להתפשר.

האם ההתפשרות שלי פה היא מוגזמת?

סליחה על כל כך הרבה שאלות אבל אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי עם תשובה עניינית בהקדם.

תודה רבה מראש !

פורסם

לא משתלם בעליל.

מחיר ריאלי למאזדה 3 כזאת הוא 25 אלף שקל, אתה נותן את הרכב שלך במתנה ועוד מוסיף על מחיר השוק של המאזדה.

לא עושים טרייד אין, מוכרים לבד מהר ובמחיר אטרקטיבי והולכים עם כסף מזומן לסוחר/מגרש.

פורסם

ואם הרכב שלי גמור, הגיר שחוק, כמעט לא מניע כל פעם שאני מנסה והם מציעים לי בלי בדיקה 50 אחוז מהמחירון, לא טוב ?

אני לא אצליח למכור אותו בשום מקום זה כבר בטוח...

מה שאותי יותר מדאיג זה מצב המאזדה שאני ארכוש... האם הקילומטרז' לא קצת בעייתי ?

והאם המחיר באמת לא שווה גם לאחר שהבנת שהרכב שלי במצב גסיסה.... ?

פורסם

אם הם מוכנים לקנות את האוטו השחוט שלך, מאיפה אתה יכול להיות בטוח שגם את המזדה הם קנו ככה, כלומר שחוטה ממישהו שרק שמח שמישהו לוקח אותה ממנו בלי בדיקה

פורסם

טרייד מובייל

מה אתם אומרים עליהם ?

הם הם עוד לא ראו בכלל את הרכב שלי, מלכתחילה הוא אמר לי שהם יכולים לתת לי 50 אחוז עליה מהמחירון.

אני יודע שלרכב שלי יש בעיה רצינית והוא בקושי מניע אז מה שנשאר לי לעשות במצב כזה הוא לשתוק..

בכל מקרה, הבנאדם היה נראה אמין ואמר לי שהרכב במצב ממש טוב ושאני מחר יכול לבוא לקחת אותו לבדיקה ושאין לו שום אינטרס לעבוד עלי... טוב נו בכל זאת איש מכירות מה נעשה....

אבל בסופו של דבר מדובר בחברה שפועלת ועוברים אצלה המון אנשים כל יום..

חבל לי מאוד אם מתברר שבאמת הם מנסים למכור לוקשים ולעבוד על הלקוח עם המחירים...

פורסם

ב30 אלף תוכל למצוא מאזדה 3 במצב טוב יותר.

לדעתי לא כדאי לקחת את הדיל הזה,אולי תקבל מחיר טוב על הרכב שלך.

אבל הרכב שתקנה יהיה לא משהו.

המאזדות האלה נוסעות 400 אלף ק"מ על מנוע וגיר מקוריים,אם לא חוסכים בטיפול שלהם.

פורסם

סוחר שוק עם עניבה, כמו כולם.

רכשתי מהם בעבר פונטו ספייס 2006.

א. אל תתפתה ללכת לבדיקה למקום שהם יבחרו, ותעדיף לעשות בדיקה במכון מרוחק קצת לבחירתך.

ב. דרוש לראות היסטוריית טיפולים של הרכב, לרוב הם מחזיקים (כשהם קונים את הרכב) ומציגים את זה.

ג. מזדה 3 כמו שאתה מתאר, שווה סביבות ה-30K, אולי קצת פחות. זאת אומרת שהם נותנים לך על הכריזמה אלף שקל בלבד!

ד. תתמקח! אצלי הם רצו X ובסוף ירדו משהו כמו 15%.

במצבך, כדאי לך לקנות אחת בשוק הפרטי ואפילו למכור את הרכב שלך לפירוק/ברזל.

משכנתא זה קל

פורסם

בוא נגיד ככה... 5 אלף לכאן 5 אלף לשם זה משמעותי, אבל הדבר שבאמת חשוב לי הוא הרכב שאני רוכש.

משתמע מהדברים שלכם שאפשר להשיג ב: 25-30 אלף ש"ח תוספת (50 אחוז מחירון על הכריזמה שזה 7,500 ש"ח פלוס מינוס) מאזדה 3 עם קילומטרז' יותר נמוך, אפילו בשנתון יותר מתקדם, או באופן כללי רכב אחר טוב יותר... נכון ?

אז אני לצערי הרב מבין שהעסקה הזאת לא תהיה טובה בכל מקרה, גם אם אקח את הרכב לבדיקה והוא לא יהיה שחוק כמו שזה נשמע... אני מבין נכון ?

מעניין אם יש תפקיד כזה "לעזור לאנשים לרכוש רכב מבלי שיעבדו עליהם" ( לא מצאתי לתפקיד הזה כותרת )

מבאס כל העניין הזה... גם שאנשים נראים לך אמינים ובאמת רוצים לעזור לך לרכוש את הרכב, מסתבר שהם בסה"כ רוצים למכור ולהרוויח יותר כסף...

פורסם

לא.

ניתן לרכוש מזדה 3 שנת 2005 עם 170-190 א' ק"מ, בכ-27K ש"ח, בלי קשר לכריזמה. ("ללא תוספת", פשוט זה המחיר!).

את התפקיד הזה ממלא הפורום כבר מעל עשור :)

תסתכל פה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=22&SubModelID=1645&FromYear=2005&UntilYear=2005&Auto=&fromPrice=&untilPrice=30000&multiSearch=1&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=99999&KM=190000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=&PriceOnly=1

משכנתא זה קל

פורסם

אם אתה רוצה משפחתית אמינה וזולה חפש מיצובישי לאנסר קלאסיק, נמכרת במחירים אטרקטיביים יותר מקורולה, 3 ושאר מובילות הקבוצה.

• תוכן חדש...