Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית מברשת לשטיפת רכב עם חיבור לצינור וחורים ליציאת מים איפה שה"שערות" של המברשת.

משהו בסגנון הזה http://www.ebay.com/itm/CAR-CARAVAN-WINDOWS-WASH-CLEANING-BRUSH-FLOW-THRU-ATTACHMENT-FOR-HOSE-PIPE-NEW-/171055173374?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item27d3aecefe

היא מרגישה די רכה.

השאלה היא האם בטוח להשתמש במברשת על מנת לשטוף את האוטו? או שכל מברשת תשרוט את הצבע?

פורסם

היא מרגישה די רכה.

השאלה היא האם בטוח להשתמש במברשת על מנת לשטוף את האוטו? או שכל מברשת תשרוט את הצבע?[/quote

אתה צריך מברשת אם שיער סוס זה האיכות הטובה ביותר.

פורסם

זה לא נראה מבטיח, עזוב את זה חבל שייגרם נזק, אתה בטח מכיר את המשפט "אם יש ספק, אין ספק", תשאיר אותה לדברים אחרים, לרכב רק צינור יספיק.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
יש לי בבית מברשת לשטיפת רכב עם חיבור לצינור וחורים ליציאת מים איפה שה"שערות" של המברשת.

משהו בסגנון הזה http://www.ebay.com/itm/CAR-CARAVAN-WINDOWS-WASH-CLEANING-BRUSH-FLOW-THRU-ATTACHMENT-FOR-HOSE-PIPE-NEW-/171055173374?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item27d3aecefe

היא מרגישה די רכה.

השאלה היא האם בטוח להשתמש במברשת על מנת לשטוף את האוטו? או שכל מברשת תשרוט את הצבע?

בספק אם תקבל תשובות חד משמעיות כאן או בכל מקום אחר בעולם.

זה תלוי בסוג המברשת

בסוג הבן אדם שמשתמש בה

בחומר סיכוך/סבון.

אם למשל נביט במקצוענים שעוסקים למחייתם בדיטיילינג סביר להניח שלא תמצא אותם מקרבים שום מברשת לרכבי יוקרה.

אבל בארה"ב כן מקובל לפעמים לעבוד עם מטאטא/מברשות גדולות,

http://www.autogeek.net/boar-s-hair.html

אלו מברשות מיוחדות בעלות סיבים מיוחדים.

אם אתה פדנט ויש לך עין חריפה, בצע ניסוי קטן ותבדוק לאחר מכן מה המצב.

מקסימום יהיו קצת swirls, צא מנקודת הנחה שיש לך עוד כמה אלפים על הרכב ואז זה מתאזן.

הבעיה היא שרוב האנשים לא באמת יצליחו לשים לב להבדל ואז יצאו מנקודת הנחה שזה לא מזיק.

דרך אגב מה גורם לך לרצות לעבוד בצורה כזו? זה מאוד לא נח. אין לך את האפשרות לחוש את הפח כפי שאתה חש בעזרת כפפה.

אני הייתי מוכן להשתמש בזה באזור הצמיגים בלבד.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
אני הייתי מוכן להשתמש בזה באזור הצמיגים בלבד.

רעיון מצויין. לג'אנטים וצמיגים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה פשוט מברשת שנמצאת אצלי בבית המון זמן, ואבא שלי תמיד שטף איתה את הרכב, אבל עכשיו כשיש לי רכב משלי והתחלתי לקרוא כאן אז זה גרם לי לשאול את עצמי אולי המברשת שורטת, כי אני רואה שרוב האנשים כאן שוטפים את הרכב בכפפות מיקרופייבר.

פורסם

שטיפה עם מברשת נוחה מאוד לבעלי רכבים רחבים וגבוהים, כמו שרוב המכוניות האמריקאיות היו עד לעשור הקודם.

אצלי למשל, הרכב קטן אמנם אך גבוה ומחייב אותי כל פעם לרדת לשטיפה עם שרפרף, וגם אז השטיפה אינה נוחה או קלה.

בכל אופן, המברשות המוצעות באוטוגיק עשויות משיער חזיר בר. שלך נראות כמו סיבי ניילון שלא הייתי מקרב לצבע הרכב.

• תוכן חדש...