Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

היום לקחתי את הרכב שלי (מאזדה 626) למכון ראדיאטורים לשם ניקוי ראדיאטור,בגלל נזילה קטנה וגם להחלפת מים למים איכותיים יותר(היה מי ברז),הם ריקנו מים ישנים ופירקו את הראדיאטור,עשו ניקיון למעברי מים וגם שטיפה מבפנים ותיקון מקום נזילה ,עכשיו אחרי ההרקבה בודקים את כל הצינורות ומתחילים למלות מים ירוקים (פריסטון) ,הבחור ממלא קרוב לליטר ומתניע את הרכב ,וממשיך למלות ,כל כמה שניות ממלא ,עד שנכנסו קרוב ל3 ליטר ,ממלא גם את מיכל העיבוי עד (f). סוגר את מכסה הראדיאטור ונותן לי את הגלון והוא אמר שמחר אתה צריך להוסיף עוד עד שהטרמוסטט נפתח זה צריך עוד המים,לפני שלוש שעות הייתי בסיבוב והמאוורר נכנס לפעולה (זה אומר שהטרמוסטט נפתח), לפני חצי שעה אחרי שהרכב התקרר בדקתי עוד פעם מים ובוקשי נכנסו חצי ליטר מים,התנעתי את הרכב והמיים התחילו להשפך מהראדיאטור אז סגרתי מכסה.האם זה הגיוני שהקבולת של ראדיאטור זה היר רק 4 ליטר ?או שלא ריקנו או מילאו מים בצורה לא נכונה?

• תוכן חדש...