Jump to content

פראדר

  • הודעות

    56
  • כאן מאז:

הנקודות של פראדר

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. שלום רב היום לקחתי את הרכב שלי (מאזדה 626) למכון ראדיאטורים לשם ניקוי ראדיאטור,בגלל נזילה קטנה וגם להחלפת מים למים איכותיים יותר(היה מי ברז),הם ריקנו מים ישנים ופירקו את הראדיאטור,עשו ניקיון למעברי מים וגם שטיפה מבפנים ותיקון מקום נזילה ,עכשיו אחרי ההרקבה בודקים את כל הצינורות ומתחילים למלות מים ירוקים (פריסטון) ,הבחור ממלא קרוב לליטר ומתניע את הרכב ,וממשיך למלות ,כל כמה שניות ממלא ,עד שנכנסו קרוב ל3 ליטר ,ממלא גם את מיכל העיבוי עד (f). סוגר את מכסה הראדיאטור ונותן לי את הגלון והוא אמר שמחר אתה צריך להוסיף עוד עד שהטרמוסטט נפתח זה צריך עוד המים,לפני שלוש שעות הייתי בסיבוב והמאוורר נכנס לפעולה (זה אומר שהטרמוסטט נפתח), לפני חצי שעה אחרי שהרכב התקרר בדקתי עוד פעם מים ובוקשי נכנסו חצי ליטר מים,התנעתי את הרכב והמיים התחילו להשפך מהראדיאטור אז סגרתי מכסה.האם זה הגיוני שהקבולת של ראדיאטור זה היר רק 4 ליטר ?או שלא ריקנו או מילאו מים בצורה לא נכונה?
  2. שלום רב מחפשים קונזולה לרדיו dvd לקרייזלר c300 איפה אני יכול למצוא דבר כזה?
  3. שלום רב חבר מעוניין לקנות מאזדה 3 2008,הרכב עבר תאונה מקדימה והוא צריך הרבה עבודה,הוא מכונאי ויש לו חבר פחח ,הרכב לא ירד מהכביש אבל צריך עבודה וצריך קצת השקעה, הוא קנה את הרכב במחיר נמוך מאוד, האם משתלם לעשות דבר כזה,אם יתוקן הרכב בצורה טובה האם הוא יכול למכור בעתיד ללא בעיות כמובן לפי מצב הרכב לפני התיקון? ואיפה מוכרים מכוניות כאלה שעברו תאונה?
  4. שלום רב חברים אני מעוניין לקנות מאזדה לאנטיס 323 98 מנוע 1.6 הרכב עשה 169 אלף ק"מ, המחיר המבוקש 14000 ש"ח,מה דעתכם חברים לגבי רכב זה ,האם ממלצים על רכב זה,מה מבחינת אמינות ומבחינת דלק?תודה
  5. שלום רב אני מעוניין לרכוש מאזדה לאנטיס, שנת יצור 99 ,נפח מנוע 1800, המחיר שמבקש המוכר הוא מחירון 22 אלף,הרכב עשה 240000 אלף ק"מ, הרכב נראה בסדר גמור חיצוני ופנימי, עדיין לא בדקתי את הרכב במכון בדיקה,האם משתלם לקנות רכב זה ,האם דגם מאזדה זה עם מנוע 1.8 נחשב לאמין מכאנית או שדגם 1.6 נחשב אמין יותר.ומה לגבי הגיר של הרכב הזה שמעתי שהוא עושה בעיות בדגם זה האם זה נכון?ותודה
  6. שלום בן אדם שנפגע רכבו בתאונת פגע וברח, הוא לא הספיק לקחת פרטים בגלל שהרכב הפוגע ברח מהמקום,הוא רק הספיק לקחת את מספר הרכב , והוא הולך למשטרה ,מה בדיוק הפרטים שמוסרת המשטרה לאדם הזה על אותו בעל רכב שפגע?והאם הפרטים גם כוללים את שם אישתו אם הוא נשוי?ותודה
  7. שלום חברים אם מישהו עשה תאונת דרכים,מול רכב של חברת השכרה, ופפג ברכב ההשכרה ,ולא נתן פרטים וברוח מהמקום , ונהג רכב ההשכרה לקח מספר הרכב , אך חברת ההשכרה מתנהלת עם דבר כזה ,האם הולכים למשטרה או שיש אצלם דרך אחת או שיטה אחרת להביא פרטים של בעל הרכב ,ותוך כמה זמן מאתרים אותו ומגיעים אליו?
  8. שלום רב חברים אתמול בנצרת חבר שלי שיש לו מיצובישי סופר לנסר 97, לא נתן זכות קדימה בצומת בתוך העיר ופגע במאזדה 3 2007 ,כאשר הזכות היא לבעל המאזדה שנכנס שמאלה והחבר שלי פנה שמאלה, בקיצור המאזדה הינו רכב השכרה והוא נפגע בדלת הקדמית של הנהג וקצת שריטות על הכנף הקדמי, לחבר שלי אין ביטוח בכלל, הנהג של המאזדה לקח את הפרטים של החבר שלי: מספר טלפון , ספר רכב, רשיון נהיגה ותעודת זהות אבל כאמור אין ביטוח, עכשיו מה עושים ,ואחרי כמה זמן תובעים אותו ומי תובע אותו האם חברת ההשכרה או חברת הביטוח של חברת ההשכרה ,ותוך כמה זמן מקרות התאונה שולחים לו כתב תביעה?
  9. שלום רב חברים קניתי מאזדה 323 שנת 92 בשנת 2009 , הרכב היה מושבת למשך 6 חודשים בגלל תקלה ובגלל שאין טסט בתוקף, לקחתי את הרכב בתאריך 1/9/2009 ,לא עשינו העברת בעלות באותו תאריך ,בגלל שבעל הרכב היה עובד באילת וחוזר הביתה פעם אחת בשבוע,בתאריך 3/9/2009 עישית לרכב ביטוח חובה וצד ג, וטסט לרב , בתאריך 10/9/2009 עשינו העברת בעלות והכל בסדר , עכשיו הרכב אצלי כבר קרוב לשנה , אתמול התקשרה אליי נציגה מחברת הביטוח של הרכב , ואמרה שהרכב שלי עשה תאונת דרכים לפני שנתיים ,עם הרכב אחר , ובעל הרכב השני לא יודע עכשיו מה הוא רוצה, אני רוצה לדעת למה דבר כזה בא על שם שלי ולא על שם בעל הרכב הקודם, ואך הם הגיעו לסוכנות הביטוח של הרכב , ולמה זה על שמי ,ומה עלי לעשות ?ותודה
  10. שלום חברים היום נכנסתי לאחת מתחנות הדלק של סונול בצפון, כאשר עמדתי והתחלתי בתדלוק ,שמתי לב לבחור שהיה עומד ליד הרכב שלו בזמן תדלוק, והוא היה מעשן סיגריה,למרות שיש הרבה שלטים המוכחים על איסור עישון,וגם אף אחד מהעובדים או האחראים בתחנה לא מנע את זה,אני שמעתי שיש חוק במדינה על איסור עישון בתחנת דלק, וגם יש קנס על סך12000 ש"ח,אני רוצה לדעת מי הגוף האחראי על נתינת קנסות מהסוג הזה,האם המתדלקים או המשטרה?
  11. שלום רב חברים היום בבוקר התקשרו אליי מחברה בשם "העיסקה של המדינה" אני בטוח שרבים מכם שמעו בחברה הזאת ,הפקידה אמרה שאני זכיתי בהטבה בגלל שאני בעל כרטיס ויזה (לא יודע אך ידעו שיש לי כרטיס ויזה?), ההטבה כוללת הנחות לביתי מלון בכל רחבי הארץ ומסעדות ואירוח כפרי והכל רק תמורת 400 שקל, היא רק ביקשה מספר תעודת זהות ומספר כרטיס האשראי,בהתחלה נתתי לה את מספר תעודת הזהות , אבל פחדתי לתת לה את מספר כרטיס האשראי כי שמעתי שיש הרבה אנשים שנעקצו בדרך הזאת וסרבתי להמשיך ונגמר הסיפור. עכשיו האם יכול לקרות לי נזק כלשהו ממסירת מספר תעודת זהות? והאם מישהו נתקל פעם בחברה הזאת ורכש ערכת הנופש שלהם?
  12. שלום רב אחי קנה לא מזמן מאזדה קסדוס 9 שנת 2000 , מכונית מצויינת ,אבל עם חסרון גדול אחד,הוא חלקי חילוף ,בעוד חודש הוא מכניס את הרכב לטסט ויש כמה חלקים שצריך להחיליף לפני הטסט ,כמו תפוחי הגה וכו.... הוא חפש בכל מקום אפשרי לחלקי חילוף מישומש וחדש ולא מצא,האם מישהו יודע מקום או חנות לחלקי חילוף בישראל שיש לו כל סוגי החלקים לרכב הזה ?ותודה יונדאי שופ - חלקי חילוף מקוריים ליונדאי.
  13. 1- ליטר כל 1000 ק"מ
  14. שלום מה השמן המומלץ למנוע מאזדה 323 סדאן 92 גיר רגיל, האם 20/50 יתאים או שצריך 10/40 או 15/40?
  15. מדובר בגיר רגיל מאזדה שנת 92 עם קרבוראטור ולא הזרקה, שכן שלי יש לו את אותו סוג רכב גיר ידני שנת 92 והוא אמר שהוא עושה יותר מ 600 ק"מ בנסיעה משולבת על מיכל מלא,האם זה אומר שיש ברכב שלי בעיב בקבוראטור או במנוע?
×
×
  • תוכן חדש...