Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע Cherikee 10w40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מישהו מכיר שמן מנוע חצי סינטתי של חברת Chief Oil בשם Cherokee.

על האריזה מצוין שהוא מיוצר בגרמניה ומיובא ע"י מצברי לירז שווק בע"מ.

על פניו נראה טוב, אבל בשם כזה לא נתקלתי..

פורסם

את האמת אני לא מכיר את השמן הנ״ל אבל עצה שלי אל תיקח סיכון, יש היום בשוק שמנים איכותיים וזולים יחסית

כמו קסטרול,ליקווי מולי,אג׳יפ,valvoline וכו׳. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

האמת היא שהלכתי למוסך שהומלץ כאן לא מעט על מנת להחליף שמן מנוע.

המוסך אמר לי שזהו השמן הכי איכותי שיש לו. האמת, לא מכיר את החברה כמו שאר חברי הפורום, אבל האמנתי לו, ביצעתי את הטיפול ובשיא תמימותי קניתי גלון נוסף על כל מקרה שלא יהיה..

האם השמן עד כדי כך נורא? האם אתם ממליצים להחליף שוב שמן מנוע...?

פורסם

על פי האתר והפירסומים נראה שמן איכותי.

הכי חשוב שיעמוד בתקני יצרן הרכב(ואכן הוא עומד בתקנים של יצרני רכב נפוצים).

זהו מותג גרמני חדש כנראה ולא נפוץ בארץ ולאנשים ואין מספיק נסיון איתו.

אני מניח שאיכותו דומה לשאר היצרנים האירופאיים המוכרים אך זאת תוכל לאמת בודאות רק בדיקת מעבדה.

עדיף משמן מצובר שממלאים במוסכים.

מה מחיר השמן?(זו גם אינדיקציה לאיכותו).

לא רואה סיבה לחשוש משימוש בו-להיפך.

פורסם

תודה לכולכם על התגובות!

היום הייתי במוסך במטרה להחזיר את גלון השמן הנוסף שרכשתי. הסברתי לבעל המוסך את חששותיי לגבי השמן, והוא הסביר לי שהשמן הינו איכותי, עומד בכל התקנים הנדרשים, ומשמש אותו אישית כבר זמן רב ללא בעיות. כמו כן, הוצע לי גם להחזיר את השמן ולקבל את כספי בחזרה. השיחה הייתה נעימה מאוד בה התגלה בעל המוסך כאדם אמין מאוד, ישר והגון.

חשוב לי להדגיש שלא הופעל עליי שום לחץ בקניית השמן, ושזאת הייתה הבחירה שלי, למרות שהייתה אפשרות להזמין לי שמן ממותג אחר.

רף האמינות של המוסך היה מאוד גבוה, כזה שקשה למצוא היום, לא פלא שישנן לא מעט המלצות כאן בפורום.

• תוכן חדש...