Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסקודה סיטיגו, לפי אתרי אינטרנט באירופה:

honestjohn.co.uk/carbycar/skoda/citigo-2012/?section=owners-reviews

briskoda.net/forums/topic/257408-noise-from-engine-bay-in-5th-gear/

זוכה לתגובות צוננות מקרב חלק מהקונים בהקשר של רעש מנוע ו 'יללה' בהילוך חמישי.

עשיתי נסיעת מבחן על הסיטיגו, 60 כ"ס, אמנם המנוע נשמע מעט כמו מנוע דיזל, אבל לא שמתי לב לרעש מיוחד, מצד שני היה עומס בכביש ולא היתה לי הזדמנות לעבור את ה 70 קמ"ש)

האם מישהו חווה רעש מנוע או גיר יוצא דופן בסיטיגו?

תודה רבה,

קונדה

פורסם

יש בזה משהו, לפעמים שאני נוסע בשעות הערב המאוחרות שהכבישים די שקטים ומחפש חניה במהירות איטית כשהרכב על הילוך 1 או 2 בד"כ והחלונות הפתוחים, אז שומעים את המנוע די בבירור וזה באמת נשמע קצת כמו מנוע דיזל, רעש שמזכיר רעש שיש במוניות בד"כ.

מעבר לכך בנסיעה רגילה, בשעות רגילות, ובטח שעם חלונות סגורים מזגן ומוזיקה ברדיו רעש המנוע מבחינתי כמעט ולא מורגש, מה שכן אני נוהג בצורה רגועה ולא עובר בסל"ד יותר מ3,000 או מקסימום 3,500 וגם זה רק בכביש המהיר.

לגבי הרעש בהילוך החמישי, אם אני עובר אליו לפני שהגעתי למהירות של 50 קמ"ש אז לפעמים נשמע מין רעש של רשרוש (rattle) כזה, והוא עובר ברגע שהרכב תופס תאוצה. הבנתי מקריאה בפורומים שמקור הרעש הוא בתיבת ההילוכים, אין לי מושג אם זה נכון.

בכל מקרה עם הזמן אני נתקל ברעש הזה פחות ופחות, יתכן בגלל שמקור הרעש הוא בזה שהרכב היה חדש או שפשוט למדתי להעביר את ההילוכים בצורה יותר נכונה (למשל למשוך קצת יותר את ההילוך הרביעי שהאוטו יצבור תאוצה מספיקה לפני שאני מעביר לחמישי).

• תוכן חדש...