Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווי השקל שלנו ברכישת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח ואנחנו קונים רכב שלא ממדינת הסכם:

קודם כל הולכים להם 50% לרשויות המס, השקל שהרווחנו שווה עכשיו 50 אגורות,

קנינו רכב - מס מרוכז של 144% (לפי הבנתי זה כל המיסים, כולל מע"מ)

עכשיו כמה שווה השקל שלנו? בערך 13 אגורות.

וזה לפני האגרת רישוי החצופה, מחירי הדלק הבלתי אפשריים והביטוחים...

הבעיה היא שאנחנו מובלים כצאן לטבח, צריך לצאת לרחובות, לפוצץ גשרים, לשרוף מבני ממשלה...

או לפחות לחלק פליירים... ;)

פורסם

אני איתך.

אנחנו לא קופרטיב להובלת נבלות!

אבל תכלס, אין מה לעשות.

הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם. מה שבא בקלות באותה הקלות יעלם.

אנחנו לא עושים מספיק צרות. הרי אין לנו "ועד העם" והממשלה בטח שלא מייצגת אותנו לחלוטין.

פורסם

נו, תמיד אפשר לראות את זה ככה (וזה די מוצדק לדעתי).

אבל יש גם את הצד החיובי (באווירת יום הכיפור האחרון, שהייתי רוצה שיהיה שקט כזה פעם בחודש - אבל זה גם לא כלכלי..) שפחות מכוניות = פחות זיהום אוויר וכמובן פחות זיהום רעש.

זה לא פוליטקלי קורקט להגיד את זה פה - אני יודע אבל אני אקח את הריזיקה הזאת :wink:

ומצד שני, למה אף אחד לא מדבר על אלה שלא מזיז להם העלאת מחירי הדלק? (גם אצלי במשפחה יש דוד שיש לו אוטו בליסינג...) הרי - יש המון אנשים שבעצם לא משלמים על הדלק.. (והאמת? אני ממש נגד "תרבות החזירות" הזאת).

And Justice For all

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא לומר עד כמה זה מרגיז שכל מי שרוכש רכב חדש מסבסד את חברות הליסינג, חברת ליסינג קונה רכב ב 30 30 אחוז פחות (לפחות) מהצרכן הפרטי שלא לדבר על תנאי אשראי.

אם הצרכנים הארץ היו קצת יותר צרחנים ניתן היה לשנות זאת שלא לומר על חרם צרכנים נראה את כל היבואנים משתוללים אם הרוכשים היו מקפיאים את על רכישות הרכב למספר חודשים איזה מבצעים ומתנות פתאום יקבלו

פורסם

בוא נציג את זה ככה :

אם הייתי מוכר לך כוס מים ב3000$ היית קונה ? לא. למה ? כי אתה יכול לקנות בזה 3 מקררים של מים.

אבל

אם הייתי מוכר לך כוס מים ב3000$ במדבר היית קונה ? כן. למה ? כי אין לך מקור אחר למים.

אם היה לנו מקור אחר למים, היינו יכולים להגיד שזה יקר. אבל בנתיים אנחנו במדבר מוטורי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
בוא נציג את זה ככה :

אם הייתי מוכר לך כוס מים ב3000$ היית קונה ? לא. למה ? כי אתה יכול לקנות בזה 3 מקררים של מים.

אבל

אם הייתי מוכר לך כוס מים ב3000$ במדבר היית קונה ? כן. למה ? כי אין לך מקור אחר למים.

אם היה לנו מקור אחר למים, היינו יכולים להגיד שזה יקר. אבל בנתיים אנחנו במדבר מוטורי.

דניאל.

צודק..

בשביל זה צריך לפתוח תחרות בייבוא הרכבים..

ד"א הAVATAR שלך משגע לי את העיניים :(

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
או לפחות לחלק פליירים... ;)
זה לא אפקטיבי - צריכים שאיזה חבר פורום יצטלם עירום על רקע פיאסטה 82 שרשום לו על הגוף: "זה מה שאני יכול להרשות לעצמי!"

יאללה, כל פעם דופקים אותנו עוד קצת, אז מה זה משנה כל החרייאת שמסביב.

אנחנו מתלוננים ומתלוננים אבל עדיין ממשיכים לקנות רכב חדש/משנתון יותר גבוהה מ מה שהיה לנו.

כל פעם מתלוננים כמה שאחזקת רכב היא עניין יקר, וכל הבבל"ת שמסביב, אבל מעלים לכביש בין 100 ל-150 אלף כלי רכב חדשים מדי שנה.

זה היתרון בלהיות שייך ל"עם הסגולה"/"העם הנבחר" - אתה אוכל חרא בכל דקה ודקה רק כדי להגיד ש"אין כמו בארץ". :splat:

ההסתגלות של הישראלים/יהודים יכולה להדהים פילים.

עוד לא היה עם בכל ההיסטוריה שספג כ"כ הרבה חרא מהשלטון שלו והמשיך להאמין שזה הכי טוב שיש.

:bad-word:,

עידן

***עריכה: איך יכולתי לשכוח? - ולתפארת מדינת ישראל! :wave: :wave:

פורסם

אני קורא להנהלת הפורום להקים את "מפלגת המוטוריקה", שתתמוד בבחירות הבאות לממשלה!

כחלק מהמצע, נאסור את השימוש ברכבי 1600-אוטומט, נוריד את המסים לכל רכב שיוגדר "ספורטיבי", ונגרוט את כל ההונדה האצ'בק (אלו עם גלגלי המגנזיום והכנף תחילה).

:lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין פה קשר למדבר מוטורי (דניאל) ולייבוא מקביל (discover).

מדובר פה על הקלות הבלתי נסבלת בה הממשל מכניס את ידיו לכיסים שלנו ומגדל שורות של פרזיטים על חשבוננו.

הבאתי את דוגמאת הרכב משתי סיבות:

1. מדובר על דוגמא קיצונית ביותר (אחוז מס מטורף)

2. זה פשוט נושא שקרוב ללב האנשים בפורום.

חברה שלי ואני ביחד כבר ארבע שנים (ו11 יום...), חברה שלי אמריקאית ואנחנו מדברים על עקירה לארה"ב.

התחלתי לברר עם חברים שלי שגרים שם ועוסקים במקצוע שלי על אפשרות עבודה, רק שתבינו - אותו חבר שעובד בעבודה כמו שלי וכנראה מרוויח פחות ממה שאני ארוויח כשאהיה שם נוסע בלא פחות מאשר S600 דנדשה. הייתה לו 911 אבל הוא "נאלץ" (ממש מרחם עליו, מסכן...) לעבור לS class בגלל שיש לו ילדים.

העניין הוא שאנשים לא מבינים שאנחנו נוסעים פה על גרוטאות וגם עליהן משלמים סכומי כסף לא הגיוניים.

פשוט נמאס.

אני לא עובר כל כך מהר לארה"ב כי משהו במדינה המזורגגת הזו משאיר אותי פה, אני לא יודע מה זה אבל זה קיים.

פורסם
העניין הוא שאנשים לא מבינים שאנחנו נוסעים פה על גרוטאות וגם עליהן משלמים סכומי כסף לא הגיוניים.
נוסע על גרוטאה? זה מה שאתה חושב על הA3 שלך?

אני אשמח לגאול אותך מייסוריך בכל רגע נתון :wink:

ד"א,

אני צופה שתוך 5 שנים מיום השחרור שלי מצה"ל אני לא גר במדינת היהודים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
נוסע על גרוטאה? זה מה שאתה חושב על הA3 שלך?

אני אשמח לגאול אותך מייסוריך בכל רגע נתון :wink:

...

חס וחלילה :)

אני לא דוגמא - אני מרוויח ב60% משרה סכום נטו של 5 ספרות. הרבה מעל הממוצע.

רוב האנשים נוסעים על גרוטאות שמזהמות ומסכנות את הנוסעים והסובבים וכל זה בגלל שלממשלה נראה הגיוני לשדוד אותנו.

פורסם

thread-ים כאלו צצים מדי כמה זמן, באופן קבוע למדי.

חבר'ה, זו הקלחת בה אנו חיים. מי שיכול, שיברח. מי שלא, נו..

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כל מה שנאמר פה נכון

גם המדבר המוטורי (שהממשלה בלי שום רקע מקדים קובעת חוקים לגבי המוטוריקה, הכל מדינה אחרת יש וועדות מיעצות)

וגם המיסים שאנחנו חייבים לשלם לאחזקת הרכב

דוג לא קשורה משהו: ליפני שאתה עושה טסט\תאוריה אתה משלם אגרה בדואר ואז משלם בניפרד למורה שלך או למכון בדיקה רפואית

עוד דוג': ליפני טסט אתה שוב משלם בדואר ואז משלם למכון בדיקה

עוד אחת: כשאתם קונים רכב חדש מהחברה יש מסמך שלם של מיסים שאתם משלמים, חלקם הולכים בצורה ישירה לממשלה וחלקם בצורה עקיפה ע''י המיסים שהיא מפעילה על החברות לייבוא רכב

שורה תחתונה אנחנו משלמים יותר מידי כסף לממשלה שגם ככה מאבדת אותו בדרך

אבל אין מה לעשות

אגב שמעתי בחדשות שראש ממשלת איטליה אמר אחרי ביקור שר החוץ שלנו

שהוא יתמוך בישראל לכניסה לאיחודג האירופי

א. איך זה אפשרי ישראל באסיה

ב. זה כניראה יפתור את הבעיה שהעלתם כאן כי כשיהיה יורו לא ניצטרך לעשות את החישובים כמה השקל שלנו שווה

ג. המיסים יקטנו אחרי הכל אנחנו באיחוד האירופי מישלוח מכוניות מטורקיה לישראל יקטין בהרבה את המיסים שאנחנו משלמים עליהם, הבעיה שזה רק למכוניות ארופיות

עוד פתרון אפשרי זה לעודד יצרנית רכב להקים פה מיפעל ליצור מכוניות

ואז זה יבטל כמעט את המיסים שאנחנו משלמים ואז נשלם על הרכב נטו

בתיקווה לעתיד טוב יותר

לאוניד

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אגב שמעתי בחדשות שראש ממשלת איטליה אמר אחרי ביקור שר החוץ שלנו

שהוא יתמוך בישראל לכניסה לאיחודג האירופי

א. איך זה אפשרי ישראל באסיה

ב. זה כניראה יפתור את הבעיה שהעלתם כאן כי כשיהיה יורו לא ניצטרך לעשות את החישובים כמה השקל שלנו שווה

ג. המיסים יקטנו אחרי הכל אנחנו באיחוד האירופי מישלוח מכוניות מטורקיה לישראל יקטין בהרבה את המיסים שאנחנו משלמים עליהם, הבעיה שזה רק למכוניות ארופיות

עוד פתרון אפשרי זה לעודד יצרנית רכב להקים פה מיפעל ליצור מכוניות

ואז זה יבטל כמעט את המיסים שאנחנו משלמים ואז נשלם על הרכב נטו

בתיקווה לעתיד טוב יותר

לאוניד

אתה לא מאמין כמה אני רוצה להאמין שזה יקרה , אבל זה אשליה אחת גדולה !

ישראל לא תכנס לאיחוד האירופי והמטבע כאן לא יהיה יורו , כי אנחנו ישראל .

אין שום פתרון לבעיית המיסים בארץ , כיוון שהישראלים כמה שהם לא אוהבים שדופקים אותם , הם

אלה שנדפקים הכי הרבה .

העם הזה לא מאוחד מספיק בישביל לצאת למרד בממשל .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

מה בדיוק מטרת התרד הזה? להראות כמה חרא במדינת ישראל לעומת שאר העולם? מי שרוצה שיעזוב מי שלא לא, רק אל תגידו כל שניה חרא לי ומצד שני אני נשאר כאן. :?

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...