Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אז אני מתכנן דיטיילינג לאוטו בעוד כשבועיים בתקווה שכלל המוצרים יגיעו.

האם יש צורך בכביסה לפני השימוש הראשוני במגבות , אפליקטורים ספוגים וכו '?.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היי ,

אז אני מתכנן דיטיילינג לאוטו בעוד כשבועיים בתקווה שכלל המוצרים יגיעו.

האם יש צורך בכביסה לפני השימוש הראשוני במגבות , אפליקטורים ספוגים וכו '?.

תמיד.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
איך מכבסים את המגבת מיקרופייבר ואת הכפפה ?? רגיל ?

בשום פנים ואופן לא בכביסה רגילה. Kenworth יוכל לתת לך את התורה המלאה. אבל בקצרה - תשתמש בנוזל כביסה ולא באבקה, אני חושב שגם לא מומלץ לשים מגבות וכפפות במייבש

פורסם

יש לי מגבת מלוכלכת, אם אשים נוזל כביסה ולא אבקה במכונה רגילה, זה יעזור? כי בגיגית נראה לי אין סיכוי להסיר כתמים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
איך מכבסים את המגבת מיקרופייבר ואת הכפפה ?? רגיל ?

Kenworth יוכל לתת לך את התורה המלאה

"התורה המלאה" :lol:

1. חיפוש

2. חיפוש

3. חיפוש

4. אם אתה מתעצל לחפש מידע שנכתב עשרות פעמים אז פשוט תכבס רגיל כמו שאתה מכבס את הבגדים האחרים שלך.

תעדכן אותנו בתוצאות.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
"התורה המלאה" :lol:

1. חיפוש

2. חיפוש

3. חיפוש

4. אם אתה מתעצל לחפש מידע שנכתב עשרות פעמים אז פשוט תכבס רגיל כמו שאתה מכבס את הבגדים האחרים שלך.

תעדכן אותנו בתוצאות.

גם אני שאלתי אותה שאלה לא מזמן, אז אם בכל זאת הבחור מתעצל, התשובה שאני הצלחתי להבין היא כזו:

אבקת כביסה? חס וכרפס!

מרכך כביסה? לא בבית ספרינו!

מה שחשוב שיהיה מעורב בתהליך חומר ייעודי לשטיפת מגבות מיקרופייבר, או במקרה שלא נמצא - חומץ לבן, שאומרים פה שעושה פלאים למגבת (ומחיר ממש נמוך).

אתה יכול לנסות לשטוף את המגבת בסבון כלים וטיפה חומץ לבן כפי שכמה ניסו פה בהצלחה או שאתה יכול לזרוק למכונת הכביסה עם נוזל כביסה בלבד (לא אבקת..נוזל!!!) , מסוג BIO, ואולי לפני הכביסה לטבול ספציפית את המגבות בטיפונת חומץ לבן מדולל בהרבה מים.

אחרי הכביסה לא לייבש בשמש ישירה, תייבש בצל.

פורסם

Kenworth אין צורך בהתחכמויות מיותרות

ערכתי חיפוש בפורום ולא נמצא שום דבר רלוונטי , ככל הנראה בעקבות אפשרויות מוגבלות דרך גלישה באפלקציית tapatalk .

תודה על העזרה,

האם עדיפה כבר כביסה ידנית? כמובן עם קמצוץ חומץ לבן ונוזל bio כפי שנאמר פה ?.

פורסם

ערכתי חיפוש בפורום ולא נמצא שום דבר רלוונטי , ככל הנראה בעקבות אפשרויות מוגבלות דרך גלישה באפלקציית tapatalk .

תודה על העזרה,

גם אני ערכתי חיפוש וכל מה שאני כותב לך זה תוצאה של 5 דקות חיפוש ואמירה לעצמי:"אה וואלה, כבר קראתי את הת'רד הזה :shock: "

לדעתי אם המגבת ממש מלוכלכת אתה לא תוכל להגיע לתוצאות של מכונת כביסה.

פורסם

תודה על העזרה,

מבחנתי ההתחכמות היחידה זה לשאול שאלות מבלי לקרוא לפני כן. מותר לך לחשוב אחרת.

יש פורומים בהם נוהגים לנעול פוסטים על נושאים שכבר טחנו. למזלך אתה נמצא בפורום שבו לא עושים זאת.

בזמן שאני עונה לך פתחתי חלון חדש וביצעתי חיפוש, בלשונית של החיפוש אני מזין ביטויים שונים כמו מיקרופייבר,כביסה,לכבס,ניקיון וכו'.

לא תאמין כמה מידע מצאתי.

הנה משהו נחמד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3883212#post3883212

פורסם
מבחנתי ההתחכמות היחידה זה לשאול שאלות מבלי לקרוא לפני כן. מותר לך לחשוב אחרת.

יש פורומים בהם נוהגים לנעול פוסטים על נושאים שכבר טחנו. למזלך אתה נמצא בפורום שבו לא עושים זאת.

בזמן שאני עונה לך פתחתי חלון חדש וביצעתי חיפוש, בלשונית של החיפוש אני מזין ביטויים שונים כמו מיקרופייבר,כביסה,לכבס,ניקיון וכו'.

לא תאמין כמה מידע מצאתי.

הנה משהו נחמד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3883212#post3883212

תודה רבה אחינו !! תותח אמיתי אתה ... יש לכולנו הרבה מה ללמוד

רק שאלה קטנה, איך זה הולך ההזמנה הקבוצתית הזאת ? זה יוצא יותר זול ??

איך אפשר להזמין וכמה עולה ??

באמת תודה !

פורסם

אפרופו, קראתי כמה כתבות על כביסה עדינה של סיבי כותנה ומיקרופייבר.

מומלץ לכביסה ידנית עם סבון כביסה ייעודי לכביסה ידנית וניתן להוסיף מעט חומץ ולהשרות למשך כחצי שעה, אחרי זה לשטוף עם הרבה מים ולייבש בצל.

למי שמכבס במכונה אז עד 30 מעלות, נוזל כביסה בלבד, ללא מרכך וללא מלבין, ללא סחיטה וללא מייבש כביסה, אך ורק סחיטה קלה ידנית ויבוש בצל.

ניתן... מה זה ניתן... מומלץ גם בלי קשר להוסיף מעט חומץ לבן למכונת כביסה, מנקה את המכונה ומונע ריחות רעים ובמקרה שלנו גם עושה טוב לסיבים. זהו!!! כבר אפשר לכתוב על כביסה?? אני סיימתי!

• תוכן חדש...