Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר יד 2 לא עולה. גם אצלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשבוע האחרון אתר יד 2 עולה מאוד לאט ובד"כ אחרי דקה נתקע.

קורה לי בשלושה מחשבים שונים.

היום העלה לי את ההודעה הבאה:

Gateway entered a loop.

Please activate you javascript and cookies. If this still happens, please contact our support.

Incident Id: 51b4b40caabdc

מה זה אומר?

הבעיה אצלי או באתר?

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אצלי תקין ומהיר.

לפי הודעת השגיאה - הורד והתקן מחדש java, ובהגדרות הדפדפן אשר cookies.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה על הזריזות.

עשיתי את הנאמר לעיל ועכשיו קיבלתי את ההודעה הזו:

לידיעתך, אם הינך מפעיל תוכנה אוטומאטית על האתר (bot,spider, crawler etc), אנו אוסרים באיסור חמור כל פעילות מסוג זה. הפעילות נוגדת את כללי השימוש באתר וגורמת לעומס על שרתי החברה ולשיבוש הפעילות התקינה של האתר והשרתים התומכים בו. השימוש באתר ובמודעות המתפרסמות לצרכים מסחריים אסור אף הוא. הנכם מוזהרים להפסיק מיד כל פעילות מסוג כזה.

המחשב שלי מתחרפן או שהאקרים שולטים בו מרחוק או שאני פראנואיד?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

נשמע כאילו הגיע הזמן לשעות נקיון יסודי במחשב שלך - סריקת אנטיוירוס, ספייבוט CCleaner וכל אמצעי ניקוי אחר בגרסתו העדכנית ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה רבה על הזריזות.

עשיתי את הנאמר לעיל ועכשיו קיבלתי את ההודעה הזו:

לידיעתך, אם הינך מפעיל תוכנה אוטומאטית על האתר (bot,spider, crawler etc), אנו אוסרים באיסור חמור כל פעילות מסוג זה. הפעילות נוגדת את כללי השימוש באתר וגורמת לעומס על שרתי החברה ולשיבוש הפעילות התקינה של האתר והשרתים התומכים בו. השימוש באתר ובמודעות המתפרסמות לצרכים מסחריים אסור אף הוא. הנכם מוזהרים להפסיק מיד כל פעילות מסוג כזה.

המחשב שלי מתחרפן או שהאקרים שולטים בו מרחוק או שאני פראנואיד?

גם אני קיבלתי לא מזמן הודעה דומה כשבדקתי דף מסויים יום

אחרי יום דרך האייפון. אין מדובר בווירוסים למיניהם לדעתי.

• תוכן חדש...