Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר התקשר אלי מסניף די רחוק אלי ומצא שם,

לא יודע איך זה באמת עובד..אם בכל זאת מקום נקודתי,

קרית גת וקסטינה בוודאות יש.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדובדבן לא עושה לכם כאבי ראש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חבר התקשר אלי מסניף די רחוק אלי ומצא שם,

לא יודע איך זה באמת עובד..אם בכל זאת מקום נקודתי,

קרית גת וקסטינה בוודאות יש.

גם במלחה ירושלים

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
הדובדבן לא עושה לכם כאבי ראש?

לי הוא לא עושה כי התרגלתי אבל כל חברי/בת זוג/משפחה שנכנסו לרכב די סבלו וגם דיווחו על גירודים באזור העיניים :roll:

אני יכול לומר שהריח אכן חזק מאוד ואף חזק מדי.

הפחיות נרכשו באוטוסטור.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

זהן,אני זוכר משירשורים בעבר שהריח הוא בעייתי,לי בשלב מסוים הוא גרם לבחילה,בין הם זה היה של קליפורניה או הנוזל מקלות של HR.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש פחיות ב 15 ש"ח ברמי לוי - נתניה פולג .

אתמול היתי שם בקניות והיה מבצע לייד הקופה ב 15 ש"ח .

אף פעם לא השתמשתי בפחיות האלו אז לקחתי אחת בריח דובדבן ( היה גם בריח מסטיק).

פורסם

רכשתי אחת ב so good ב 15 ש"ח, רציתי לראות איך הם, בנתיים לא פתחתי עדיין (רק את הציפוי פלסטיק מסביב) ויש ריח משמעותי ברכב, השאלה כמה זמן יחזיק..

פורסם

מישהו יודע איפה יש בראשון לציון? , נכנסתי לחנות בדקתי ליד אזור התעשיה הישן ויש את הישנות .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

הריח שונה משמעותית מהריח הרגיל,לקחתי 2 פחיות דובדבן אחת פתחתי והריח בכלל לא אותו הדבר!

לא יודע להסביר אבל הריח פשוט לא טוב,שתי הפחיות אותו הדבר וכל ה30 שהיו בערימה הריחו אותו הדבר(כולן דובדבן)

חשבתי אולי זה רק מבחוץ אבל שפתחתי פשוט על הפנים,זרקתי את שתיהן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מישהו יודע איפה יש בראשון לציון? , נכנסתי לחנות בדקתי ליד אזור התעשיה הישן ויש את הישנות .

קניתי בתחנת דלק שליד תחנה מרכזית - מהיקב לכיון א.ת הישן מצד שמאל, 200-300 מטר מרוטשילד.

פורסם

פתחתי לאבא שלי את הדובדבן באוטו, אמרתי לו קח שיהיה לך לפחות ריחן האוטו צחנה, הוא נחנק כמעט מת והעיף אותו מהחלון, הייתה לי עוד פחית ופתחתי אותה ברכב שלי - כאב לי הלב לזרוק אותה אז שמתי אותה בבגאז' - אחרי יומיים פתחתי את הבגאז' נחנקתי לבערך 5 דקות והעפתי אותה הכי רחוק שיכלתי.

לעומת זאת הריח מסטיק - עולמי (אם רק היה חזק כמו הדובדבן), וקניתי עכשיו 2 פחיות בריח ווניל - נראה כאילו אין ריח אבל מי שנכנס לאוטו מחמיא על הריח הנעים - אז אולי הבעיה היא אצלי :)

פורסם

אני הזמנתי מאוטו365 וקיבלתי את הפחיות אתמול (יום ראשון אני אוסף אותם).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...