Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי שאלה בקשר לחומר שאוכל להשתמש בו אחרי כל שטיפה , בכדי לתת פיניש יפה ואולי הגנה ושיהיה משהו בצורת תרסיס שקל ומהר לעבוד איתו , אני משתמש ב QD של CG , אחרי כל שטיפה , ופעם כל חודש עד חודשיים מיישם גלייז ,אוטם ,או ווקס .

רציתי לשמוע עוד הצעות על חומרים לשימוש אחרי כל שטיפה חוץ ממה שאני משתמש בו , משהו אולי שיגביר את הברק (למרות שהברק של האוטו ממש מסנוור)

עצות והצעות יתקבלנה בברכה

תודה

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
שלום, יש לי שאלה בקשר לחומר שאוכל להשתמש בו אחרי כל שטיפה , בכדי לתת פיניש יפה ואולי הגנה ושיהיה משהו בצורת תרסיס שקל ומהר לעבוד איתו , אני משתמש ב QD של CG , אחרי כל שטיפה , ופעם כל חודש עד חודשיים מיישם גלייז ,אוטם ,או ווקס .

רציתי לשמוע עוד הצעות על חומרים לשימוש אחרי כל שטיפה חוץ ממה שאני משתמש בו , משהו אולי שיגביר את הברק (למרות שהברק של האוטו ממש מסנוור)

עצות והצעות יתקבלנה בברכה

תודה

עם איזה מוצר של CG אתה עובד?

ה V7 שלהם צריך לתת פתרון למה שאתה מחפש, גם ברק וגם סוג של הגנה. אני מרוצה ממנו למרות שהוא יקר לדעתי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

עכשיו אני משתמש בזה:

http://www.chemicalguys.com/CG_Speed_Wipe_Quick_Detailer_p/wac_102.htm

את הV7 יש לי אותו השתמשתי פעם אחת ולא אהבתי , הוא היה ממש מגנט לאבק , לא יודע אולי השתמשתי בו בצורה לא נכונה .

למרות שפעלתי לפי ההוראות , האם גם אצלך זה אותו דבר

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
עכשיו אני משתמש בזה:

http://www.chemicalguys.com/CG_Speed_Wipe_Quick_Detailer_p/wac_102.htm

את הV7 יש לי אותו השתמשתי פעם אחת ולא אהבתי , הוא היה ממש מגנט לאבק , לא יודע אולי השתמשתי בו בצורה לא נכונה .

למרות שפעלתי לפי ההוראות , האם גם אצלך זה אותו דבר

את המוצר שצרפת אני לא מכיר.

לגבי הV7 כנ"ל אצלי, מושך אבק לצערי.

אבל זאת בעיה שמאפיינת את כל הQD/ספריי ווקס/ווקס נוזלי/תרסיסי ניקוי יבש וכו'. חלק מושכים יותר וחלק פחות אבל לדעתי כולם מעודדים הצטברות אבק. אני חושב שהם לא מתאימים לאקלים במזרח התיכון. ואם כן אז רק לרכבי תצוגה או משהו בסגנון.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ה QD של wolf אדיש לאבק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא תשובה פשוטה.

ראשית אני חייב לציין שרכשתי את ה QD בגלל שהרכב כוסה בסילנט של wolf. עפ"י היצרן, שימוש בQD משמר את התכונות של הסילנט. היצרן מספר שמדובר בציפוי נאנו ושה QD מתחבר אליו ושומר על שכבת ההגנה.

הנקודה הנ"ל חשובה מכיוון שהיישום בוצע על משטחים שהיו מוכנים ליישום היטב. זאת אומרת מצב ראשוני מצויין, פלסטלינה, ופוליש עדין במיוחד. כך שהברק היה קיים עוד לפני יישום הסילנט. היישום חיזק את הברק ואת תחושת החלקות. ההידרופוביות מדהימה וכך גם דחיית הלכלוך.

היישום עם ה QD כחודשיים וחצי-שלושה לאחר הסילנט לא עשתה דראמה. הברק של הרכב נותר יפה, אולי השתפר במעט.דחיית המים והלכלוך נשמרה. היישום קליל במיוחד - מריחה בלבד. אין צורך לעבור שוב עם מיקרו יבש.

כמו כן, לQD יש כושר ניקוי מסויים. אמנם הוא מיושם על רכב שכבר נשטף, אבל אם תוך כדי היישום נתקלת בנקודה שלא הוסרה, מעבר עליה ינקה אותה בקלילות. הריח מצויין.

אתמול לאחר ששטפתי עם ONR הירוק, בדקתי האם יישום ה QD של wolf לאחר מכן, משנה משהו. בתחום הברק ללא שום שינוי. אבל כאמור הרכב ביה מבריק. בתחום התחושה, כן, המשטחים הפכו לחלקים יותר.

אציין שהשתמשתי לפני כשבועיים גם על רכב שיש עליו וקס של קארפלן כ 3 חודשים. התוצאה הייתה מצויינת. רמת הברק עלתה וגם תכונות שקיימות ברכב השני נשמרו כאן. הרכב נשטף שוב לפני ימים בודדים והברק נותר יפה כמו גם דחיית מים מדהימה.

לסיכום: אין לי ניסיון עם QD אחרים. אבל קלות היישום אינה מאיימת על בזבוז אנרגיות. התחושה שלי שמדובר בחומר איכותי מאוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...