Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחפש המלצה למגבר ולקומפוננטים 6.5 ״

מחפש איכות ,שומע הכל.

יש לי ארבעה רמקולים 2 קדימה ו-2 אחורה בדלתות.

האם צריך גם מאחורה או שזוג מקדימה מספיק???

האם יש סאב קטן שלא תופס כמעט מקום???

יש סיכוי טוב שההרכיבים ירכשו בארצות הברית אז אפשר להציע סדרות גבוהות

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אתה מחפש סט קומפוננט שיחליף את הזוג רמקולים הקדמי ?

אתה מחפש מגבר לקומפוננט ולסאב או שגם לאחוריים? או שרק לקומפוננט?

תבהיר את עצמך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני מחפש מגבר לקומפוננטים קדמיים אבל רוצה להשאיר את האופציה לעוד זוג ומתייעץ איתכם האם מספיק זוג קדמיים או שצריך / עדיף 4 רמקולים.

לגבי סאב אני כרגע לא רוכש אבל מתעניין לעתיד האם יש סאב קטן פיזית ששוה לשים כי לא בא לי לסגור את תא המטען.

תודה.

פורסם

רוב הסיכויים שלא תגיע לתוצאה גבוהה בלי סאבוופר. לדעתי חבל מלכתחילה לזרוק סכום כזה של כסף אם לא תרצה להשלים את המערכת.

ישנם סאבוופרים 8 / 10 אינץ' שלא תופסים נפח גדול בכלל והם יחסית קומפקטיים.

כמו שאמרת אתה מחפש איכות ולא עוצמה, סאבים בגודל הזה יכולים לעשות את העבודה, וגם לרוב לא יצרכו הספק גבוהה.

לרוב זוג קומפוננט איכותי מקדימה מספיקים. אם אתה תראה שלא מתאים לך, תמיד תוכל להוסיף.

לדעתי תקנה מגבר 4 ערוצים איכותי, תחבר אליו זוג קומפוננטים וסאבוופר.

אם הזמן תראה שאתה מחפש עוד סאונד מהבמה האחורית? תרכוש מונו קטן שיחזיק את הסאבוופר כמו שצריך וחבר את הערוצים הפנויים לסט האחורי.

פורסם

הצעות לרכיבים ע"ג דפי הפורום לא יעזרו יותר מידיי.

לא חסרות חברות טובות בשוק אך לכל אחת יש את הגוון צליל שלה, למשל מורל ידועים כבעלי אופי חם, והרץ חדים.

ההמלצה הכי טובה שתקבל היא להגיע לאחד המפגשים ולהתרשם ולהבין בעצמך למה אתה יותר מתחבר.

ולא פשוט ללכת למתקין שיאמר לך שהוא מנסה למכור לך "ציוד פצצה", מספיק אנשים נפלו ככה.

SCANSPEAK

פורסם

תודה על התגובה,

אני באמת אבוא לשמוע ברגע שיהיה מפגש דרום /מרכז

רציתי אבל לפני כן המלצה לגבי סאב ממש קטן שלא יתפוס לי מקום ומגבר 4 ערוצים איכותי

המגברים ששמעתי שטובים ויש מחיר טוב בחו״ל לעומת הארץ הם:

Rockford t600-4

T400-4

או

Rockford r400-4d

Rockford r600-4d

האם עדיף 400 או 600 וואט?? או שצריך לבחור קודם כל רמקול ולפי הנתונים להחליט איזה הספק יהיה המגבר???

פורסם

לא הייתי הולך על הרוקפורדים, יש אופציות טובות יותר בפורום המכירה.

לגבי סאב, 10" לא יתפוס מקום וישלים את הקומפוננט באופן מושלם, האופציות הטובות הם JL 10W3 , פירלס 10" ,DLS KW10, אבל צריך לשמוע לפני ההחלטה.

מה עם HU?

SCANSPEAK

פורסם

תודה על התגובה

איזה אופציות יותר טובות למגברים יש אשמח לשמוע.

לגבי הסאבים האם נראה לך שאוכל לשמוע אחד מהם במפגשים???

לגבי Hu יש לי פיוניר. Avh-x8550bt

פורסם

מה עם התקציב? נשאר 3.5 כולל סאב?

אם זה כולל אז לא נשאר יותר מידי, מה שיצריך סבלנות ואצבע על הדופק (או במילים אחרות, חכה למציאה).

באופן כללי, במקומך הייתי מכוון למגבר שני ערוצים לקומפוננט ומונו בלוק לסאב, אל תבהל, ממש לא חייב הכל במכה אחת.

עדיף (מאד!) לשדך לסאב מונו בלוק ולא מגבר מגושר (הייתי נמנע מגישור), בלי קשר לעוצמה, מונו יידע להשתלט על סאב הרבה יותר טוב.

ומגבר שני ערוצים טוב יספיק (כמעט) לכל סט קומפונט.

במידה ותגיע למפגש צפון, אני יכול להוציא את ה10w3 מהמחסן להדגמה.

SCANSPEAK

פורסם

התקציב לא כולל סאב.

אני מעדיף כמה שפחות מגברים עקב מקום לעגלת תחנוק

אני יודע שלסאב עדיף מונובלוק אבל עקב חוסר מקום פלוס הסאב עצמו תופס מקום.

איזה מגברים מומלצים ???

יש לי מישהו שמגיע חודש הבא מארצות הברית אז אני אוכל לקנות משהו איכותי בפחות כסף

פורסם

מארצות הברית הייתי הולך על שני ערוצים של jl audio 300/2 , ומונו תואם 500/1 , כחדשים זה ייצא אולי טיפה יקר, אך מדובר בשני סוסי עבודה, לא מוערכים מספיק, עקב מחיר בשמיים (בארץ) גורם לזה שהם לא נפוצים.

בארץ אפשר לשקול את הסלסטרה fa או האודיסון lrx, במסגרת התקציב, אך לדעתי לא כדאי, ויהיה עדיף לחכות למגבר יד שנייה מבית גנסיס, סלסטרה ra,או אולי טרו שמסתובב בפורום המכירה, או צמד ה jl מארה"ב.

מבין האופציות הייתי מעדיף שני ערוצים ומונו, יותר כוח, שליטה על אלמנטים....

מבחינת מקום בתא המטען, יש פתרונת להכל (רצםה כפולה למשל, תחביא את המגברים והחיווט).

SCANSPEAK

• תוכן חדש...