Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלית הערק ב100 ש"ח???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כשקמתי בבוקר (14:00 זה בוקר בשבילי ) פתחתי את העיתון והייתי בהלם, אני מבין שיש גירעון והכל אבל הם הורסים לציבור את החיים, ערק ב100 שקל?? מה יהיה??

במקום להעלות מע"מ ומסים על האלכוהול והסיגריות דבר ראשון לקצץ במיטה הזוגית של נתניהו בטיסה של 4 שעות ללונדון,

אחר כך אולי אפשר לקצץ קצת בסכומים העצומים שנכנסים לרשות הפלסטינית מידי חודש.

מחיר הערק הגבוה הוא רק דוגמא לחיים יקרים מידי בארץ

מה יהיה?

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו ההדמנות לעשות הכרות עם מותגי משקאות אניס "קצת" יותר איכותיים מהדגריזר הזה:twisted:

הערק הזחלאווי, גם הטובים שבהם, נתקעים בגרון ושורפים את הוושט.

YENI RAKI הטורקי. אפילו הרגיל. עדין מאד ומחליק בגרון. בעיקר עם קרח.

מותג הפרמיום של אותו יצרן- שנקרא טקירדה גולד. לא שתית דבר כזה.

פסטיס ופרנו הצרפתים (אישית אני פחות מתחבר. משהו בריח העז מידי והצבע הזרחני מציק לי).

באמת, אני לא מרחם על מי ששתו מידי יום/סופ"ש גלונים של מדללי הצבע הזולים האלה, ואח"כ הלכו לדקור מישהו/לנהוג בכביש ציבורי.

למי ששותה באחריות, בכמות סבירה, לא זה מה שיגרום לפשיטת רגל.

בעקבות שינוי שיטת המיסוי, דווקא המשקאות היוקרתיים יותר הגיעו עכשיו למחירים הגיוניים, כמו באירופה.

תרבות אלכוהול אמיתית זה לא לרוקן בקבוק וודקה זולה על הבגאז' של הקופשע כשברקע מוזיקה בפול ווליום מהמערכת.

גם אם עלית הערק זה בדיוק הטעם שלך, כמה בקבוקים אתה צורך בחודש, שהמס הזה הוא מה ששובר אותך?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
זו ההדמנות לעשות הכרות עם מותגי משקאות אניס "קצת" יותר איכותיים מהדגריזר הזה:twisted:

הערק הזחלאווי, גם הטובים שבהם, נתקעים בגרון ושורפים את הוושט.

YENI RAKI הטורקי. אפילו הרגיל. עדין מאד ומחליק בגרון. בעיקר עם קרח.

מותג הפרמיום של אותו יצרן- שנקרא טקירדה גולד. לא שתית דבר כזה.

פסטיס ופרנו הצרפתים (אישית אני פחות מתחבר. משהו בריח העז מידי מציק לי).

באמת, אני לא מרחם על מי ששתו מידי יום/סופ"ש גלונים של מדללי הצבע הזולים האלה, ואח"כ הלכו לדקור מישהו/לנהוג בכביש ציבורי.

למי ששותה באחריות, בכמות סבירה, לא זה מה שיגרום לפשיטת רגל.

בעקבות שינוי שיטת המיסוי, דווקא המשקאות היוקרתיים יותר הגיעו עכשיו למחירים הגיוניים, כמו באירופה.

תרבות אלכוהול אמיתית זה לא לרוקן בקבוק וודקה זולה על הבגאז' של הקופשע כשברקע מוזיקה בפול ווליום מהמערכת.

כל מילה בסלע, סיקרנת אותי לנסות את משקאות האניס האחרים, האם ניתן להשיג אותם במרכולים רגילים ( שופרסל, מגה וכו') או שצריך לפנות לחנויות המתמחות באלכוהול?

פורסם

אני מסכים מאוד עם האמירה הזאת. אבל, יחד עם זאת אני לא מאמין שהמצב היה הופך להיות כזה - אם מחירי האלכוהול לא היו בשמיים במקומות הבילוי. כוס עלובה מדוללת שמגיעה כמעט ל-50 ש"ח, ומי באמת מקבל ראש מכוס אחת? שליש בירה מביש ב-20-30 שקלים? לא הגיוני ולא פרופורציונאלי בגרוש. אני מאשים בכך גם את מקומות הבילוי החמדנים, אבל גם את המיסוי של המדינה שדירדר את המצב לשם.

למזלי הרב, לפני מספר חודשים טובים החלטתי להפסיק לשתות. חבל על הכסף, ועל הכאב ראש של היום למחרת.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
היום כשקמתי בבוקר (14:00 זה בוקר בשבילי ) פתחתי את העיתון והייתי בהלם, אני מבין שיש גירעון והכל אבל הם הורסים לציבור את החיים, ערק ב100 שקל?? מה יהיה??

לא להגזים, צפי ל 65 ש"ח ולא 100 ש"ח, אך כן עדיין נשמע כמחיר מופקע.

לא צויין כמה יעלה ערק יותר איכותי, אך לפי הטבלה כנראה בסביבות ה 120-150 ש"ח. הזדמנות טובה כדי לשתות בשביל להינות ולא רק בשביל לדפוק את הראש.

אך, היכן הזמנים ? בהם היינו (חיילים בחובה) רוכשים בקבוק וודקה בשקם משפחות (שלחנו איש קבע) ומשלמים תמורתו 1 שקל חדש בלבד.

פורסם
כל מילה בסלע, סיקרנת אותי לנסות את משקאות האניס האחרים, האם ניתן להשיג אותם במרכולים רגילים ( שופרסל, מגה וכו') או שצריך לפנות לחנויות המתמחות באלכוהול?

יני ראקי מעולה. למי שאוהב לערבב - אוזו 12 עם לימונים. אפשר להיות מפונפן ולהוסיף נענע.

ושיעלו את זה מצידי עוד, מי ששותה פעם בשבוע זה בר ביצוע לחלוטין.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

פרנו ופסטיס, וככל הנראה יני ראקי רגיל, בטח יהיו בסופר. אם לא, אז בטח בטיב טעם. המחירים יהיו יותר יקרים מבחניות המתמחות.

טקירדה, אם בכלל תשיג בארץ, תהיה מאד יקרה, ובטח רק בחנויות מתמחות.

אם יש לך מישהו שנוסע לטורקיה (מישהו עוד בכלל נוסע לטורקיה בימינו?), בקבוק עולה שם בסביבות 40-50$ (לא בחנויות של תיירים...).

אני מסכים מאוד עם האמירה הזאת. אבל, יחד עם זאת אני לא מאמין שהמצב היה הופך להיות כזה - אם מחירי האלכוהול לא היו בשמיים במקומות הבילוי. כוס עלובה מדוללת שמגיעה כמעט ל-50 ש"ח, ומי באמת מקבל ראש מכוס אחת? שליש בירה מביש ב-20-30 שקלים? לא הגיוני ולא פרופורציונאלי בגרוש. אני מאשים בכך גם את מקומות הבילוי החמדנים, אבל גם את המיסוי של המדינה שדירדר את המצב לשם.

למזלי הרב, לפני מספר חודשים טובים החלטתי להפסיק לשתות. חבל על הכסף, ועל הכאב ראש של היום למחרת.

חד משמעית, ואבסולוטית אשמה של בעלי המועדונים.

גם במחירים היקרים ביותר, אחרי מיסים, ובשקלול של הוצאות התפעול של המקום, הרווחים שלהם על שוט הם במאות אחוזים.

אני מבין (גם אם לא מסכים) את הצעירים ששותים מחוץ למועדון.

ברור ששניים-שלושה שוטים זה כלום, ואם אתה שותה משהו סביר, אז אתה משאיר תמורתם משכורת צבאית ממוצעת.

אני רק לא מסכים שהפתרון זה לשתות קגלביץ' מהבגאז'.

הפתרון זה חרם צרכנים. אבל צעירים ישראלים לא מספיק מודעים (או סחים :lol:) כדי לארגן דבר כזה.

פורסם
ערק זה בין הצ'ייסרים היחידים שאני כן מסוגלת לשתות ועכשיו גם הוא מייתקר?! :sad:

שוב, זה תלוי מה את שותה.

ערק איילים=יתייקר.

אוזו 12 (מעולה ולא יקר, שכחתי אותו בהמלצות,תודה למי שהזכיר) יוזל. יוצא שהוא יגיע פחות או יותר למחיר של איילים.

מותגי פרימיום יוזלו בצורה מאד משמעותית, למחיר שיאפשר לשתות אותם מפעם לפעם.

ותרשי לי להציע כמה צ'ייסרים מעולים "לבנות" (ואני נוהג להזמין אותם, למרות שאיני מהקהילה:lol:)

קאונטרו או גרנד מרנייה.

אבסינט או יגר קפוא.

לשתות כצ'ייסר לבירה כבדה ומרה (ובכלל- רק באה"ק מקובל להזמין צ'ייסר בלי שיהיה לו משקה ארוך "לרדוף אחריו").

פיינט גינס קפוא וצ'ייסר קואנטרו. יש כמה ברמנים בת"א שבטוחים שבזה מסתכם אוצר המילים שלי.:-)

זה יגרום למעבר מסיבי לירוק :lol:

גם הירוק זה לא מה שהיה. ח*א של רמה , קשה להשיג, והמחירים בשמיים.

אלא אם יש לך נגישות לזן ה"רפואי". עולם אחר.

פורסם

אני אגיד לכם מה יקרה בתור ילד בן 17.

נייס גאי עולה 50 שקל היום, בני הנוער מחפשים בזול זה למה שותים אלכוהול פיצוציות שהקשר בינו לבין וודקה נורמלית גם אם זולה רחוקק שנות אור המחיר יעלה יתחילו לצרוך דברים אחרים ולהשיג זה לא הבעיה גם אם זה "מחוץ לחוק".

אשכרה כמו לפתוח בקבוק אציטון כל הפינלנדיה סטולי אבסולוט פיצוציות האלה.

פורסם

תראה, זה הגוף שלך. אתה ילד גדול. מה שאתה מכניס לתוכו יתנקם רק בך. ה"איום" הזה לא מפחיד אף אחד. פה זה לא משרד הבריאות.

המשפט לעיל, לא נועד להטיף לך מוסר. אנחנו לא מכירים, ואין לי שום זכות לעשות זאת, בטח לא בתור מעשן, שאוהב לשתות, וגם לאכול המון דברים שהיו גורמים למיקי חיימוביץ' לסיוטי לילה.

אבל תבין- כל סמי הפיצוציות האלה, זה דברים שסונטזו במעבדה, ע"י "טובי המדענים" של משפחות הפשע. זה לא אלכוהול, זה לא גראס. זה אפילו לא אופיוטים, שעם כל הסכנה האיומה הטמונה בהם, לפחות אתה יודע מה אתה הולך לחטוף. זו תערובת של חומרים כימיים, השד יודע באיזו איכות, השד יודע באיזה מינונים, השד יודע באיזה הרכב, שעורבבו בהשד יודע איזה תנאים.

ממש לא תחליף אלכוהול. מי שצורך את הדברים האלה, הוא או מטומטם עד כדי אי ידיעת הסיכון, או בעל משאלת מוות/נטיות התאבדותיות/רצון להכיר מבפנים את המחלקה הסגורה באברבנל.

פורסם
פה זה לא משרד הבריאות.

ממש לא תחליף אלכוהול. מי שצורך את הדברים האלה, הוא או מטומטם עד כדי אי ידיעת הסיכון, או בעל משאלת מוות/נטיות התאבדותיות/רצון להכיר מבפנים את המחלקה הסגורה באברבנל.

תתפלא, אבל גם למשרד הבריאות לא באמת איכפת מהבריאות של אף אחד כאן. במיוחד עם צרת הבריאות הנוכחית. לא שהבובה הקודמת הייתה יותר טובה.

ברור שאלה לא תחליפים לכלום. מי שלוקח את החרא הזה - מגיע לו אומנם, אבל בתור חברה זה רע לנו מאוד. ילדים בני 13 יכולים לגשת לזבל הזה, והמשטרה במקום להתעסק בזה - מציקה לסטלנים שלא מפריעים לאף אחד. כי זה ברור הרי שהסטודנט ההוא שמגדל פרח קטן בארון בבית, הוא איום אמיתי על החברה שלנו. אלה שמאפשרים גישה נוחה, עם שירות עד הבית, לכל ילד בן 13 שרוצה לדפוק את המוח שלו לכל החיים - הם עושים עבודת קודש כנראה.

ה"מבצע" המדהים הזה שהמשטרה עשתה לאחרונה נגד סמי הפיצוציות - כמו לשים פלסטר על פצע ירי.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...