Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום זה, ומקווה שתוכלו לעזור לי.

היות ואשתי ואני לא מבינים דבר וחצי דבר ברכבים, אנו עובדי עצות מול המלצות סותרות שקיבלנו.

בבעלותנו מאזדה דמיו 2002, מהשכרה, 280,000 ק"מ. הרכב חבוט מכל הכיוונים, יש בעיה בכריות אוויר שתעלה בסביבות 2000 ש"ח ואולי עוד בעיות. הרכב צריך לעבור טסט עוד כמה ימים, ואנו מתלבטים אם יש בכלל טעם להעביר אותו טסט (בכל מקרה נצא בנזק של כמה אלפי שקלים בהכנה לטסט), או פשוט לתת אותו לטרייד אין? אולי לנסות למכור אותו ללא טסט? מה דעתכם?

וזה מוביל לשאלה הנוספת:

איזה רכב לקנות?

אנו משפחה עם 3 ילדים קטנים שיושבים בכסא תינוק מאחורה. אנו רוצים לשבת ברכב בצורה מרווחת יחסית, ושיהיה בגאז' גדול.

אנו גרים בב"ש ורוב הנסיעות מתבצעות בתוך העיר (עבודה, גן ילדים). כל שבועיים יש נסיעה למרכז. התקציב הוא עד 80,000 ש"ח אך גם הצעות נמוכות בהרבה ייתקבלו בברכה. רוצים רכב חסכוני, אמין, נוח לילדים ולנו, 5 מקומות.

וזה מוביל לשאלה נוספת:

איפה לקנות? ליסינג, טרייד אין, יד 2?

להזכירכם, אין לנו מושג ברכבים, ואיך לבדוק אותם.

אנו עומדים נבוכים מול מבול ההצעות והאפשרויות.

נשמח אם תעשו לנו קצת סדר בבלאגן...

תודה

פורסם

תחפשו רכב שנראה שמור, שיש לו קבלות על טיפולים וכו'.

יש את מכון מונדיאל בעמק שרה ששם אפשר לעשות בדיקה לרכב, לפני הבדיקה תחתימו את בעל הרכב על התחיבות שהשלדה המנוע והגיר תקינים, ואם לא אז שהוא יישא בעלות הבדיקה.

לגבי המאזדה, לדעתי במחיר מספיק אטרקטיבי אתם תוכלו למכור אותה, עם ישראל אוהב מאזדה.

ב80 אלף יש מלא רכבים, למשפחה אני כנראה הייתי ממליץ את האיביזה FLOW, סטיישן ידנית שנראית טוב, וניתן להביא חדשה בתקציב.

פורסם

השאלה היא באמת אם אפשר גם ידנית או רק אוטומטית ואז (המחיר עולה ו)החיסכון בדלק קטן משמעותית.

לדעתי הדמיו הוא אחד הרכבים מכוערים שהיו בעשור האחרון וזאת סיבה מספיק טובה כדי להיפטר ממנו...

לא כ"כ מובן לי האם/איך נכנסים לדמיו 3 כסאות תינוק מאחור כי הוא רכב ממש לא רחב, או שחלקם בוסטרים.

פורסם

אם רכב סטיישן בא מבחינתכם בחשבון אז רכבים כמו יונדאי I30CW או פורד פוקוס סטיישן גם יכולים להתאים לכם

מדובר ברכבים די אמינים עם תא מטען גדול ומרווח ,באשר לנוחות כדאי לקחת לנסיעת מבחן ולהתרשם.

אם תבחר לקנות מחברת ליסינג מומלץ לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך במכון שונה מטופס הבדיקה שחברת הליסינג תראה לך.

בהצלחה

פורסם

הי

בתקציב הזה תיכנס I30CW 2010 מליסינג ועוד יישאר לכם עודף.

לדעתי חבל על המאמץ היום לחפש רכב משפחתי פרטי. כנסו לכמה סוכניות ליסינג מוכרות (אוויס,אלדן,אופרייט,אלבר וכו')

ותחפשו רכב ללא תאונות, עם קילומטראז סביר (עד 90 אלף). תבקשו לראות את כל הטיפולים שהרכב עבר ושימו לב רק שאין טיפולים רבים מעבר לטיפולים התקופתיים. וכמובן קחו את הרכב לבדיקה במכון שאתם בוחרים (לא מכיר באיזור ב"ש אבל המליצו פה על אמפריה) וכמובן תעלו את הבדיקה לפה לחוות דעת.

לגבי המאדה, זה תלוי בכמה דברים:

עד כמה אתם בונים על הכסף הזה לרכב החדש?

מה המחירון של המאזדה ביחס לתיקון שצטרכו לבצע?

כמה סבלנות יש לכם? :-P

אני הייתי במקרה דומה לשלכם לפני כשלוש שנים, ולא הייתה לי סבלנות למתקשרי יד 2, אז מכרתי את הרכב לסוחר

.

• תוכן חדש...