Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי סוזוקי סוויפט 08' ויצא לי להסתכל במיכל עיבוי והמים שם ממש חומים והקרובים למינימום, המים ברדיאטור ירוקים ונראים אחלה.

זה רכב שקניתי לפני שבוע וכל הטיפולים שלו בוצעו במוסך מורשה.

יודעים מה הסיבה?

מה אני אמור לעשות?

כמובן שיש צורך למלא מים כי המפלס נמוך, אבל מה מעבר לזה?

לנקז את כל הנוזל קירור ולשים חדש? לנקז רק את המיכל עיבוי ולמלא אותו? למלא על המים החומים?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

השאלה היא מדוע מפלס המים נמוך?

האם הוא הוחלף לא מזמן? מים חומים צריך לדעת מדוע הם חומים, מלכלוך או מערבוב של שמן.

כמה זמן הרכב בידך ומתי בוצעה החלפה אחרונה של מי קירור?

תבדוק נזילה

Opel Adam S 2017

פורסם

רד בול שלום:

פרק את מיכל העיבוי, תנקה אותו טוב טוב, ותרכיבו בשנית עם מים ירוקים בין מפלס מינימום למקסימום.

בהצלחה

פורסם
השאלה היא מדוע מפלס המים נמוך?

האם הוא הוחלף לא מזמן? מים חומים צריך לדעת מדוע הם חומים, מלכלוך או מערבוב של שמן.

כמה זמן הרכב בידך ומתי בוצעה החלפה אחרונה של מי קירור?

תבדוק נזילה

לא ברור לי למה מפלס המים נמוך, אני חושב שהם חומים מלכלוך ולא מערבוב של שמן (אין טחינה בפקק של מילוי השמן)

הרכב אצלי שבוע ואני לא יודע מתי הוחלף לאחרונה, זה מוחלף בטיפולים? אם כן אז אני בטוח שהוחלף.

ואיך בודקים נזילה?

פורסם
לא ברור לי למה מפלס המים נמוך, אני חושב שהם חומים מלכלוך ולא מערבוב של שמן (אין טחינה בפקק של מילוי השמן)

הרכב אצלי שבוע ואני לא יודע מתי הוחלף לאחרונה, זה מוחלף בטיפולים? אם כן אז אני בטוח שהוחלף.

ואיך בודקים נזילה?

נקה את מיכל העיבוי ומלא בו מיים ירוקים כמו שצריך ותתחיל לעקוב. נזילה בודקים על ידי בדיקה בלחץ למערכת הקירור אך אל תרוץ עדיין ותישתגע לפני שאתה עושה שם סדר בעיניינים.

פורסם

מים חומים יכולים להעיד על משהו שהיה לפני כן ברדיאטור, האם ידוע לך האם הרכב עבר התחממות כלשהי? אם יש לך ספר טיפולים תעיין ותבדוק מתי הוחלף נוזל קירור.

בכל אופן תנקה את מיכל העיבוי ותבדוק האם הנוזל משנה צבעו עם הזמן, ואם מגיע למצב שיש חוסרים במיכל.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...