Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי היום ברדיו שחברת lease4u יוצאת במבצע לפיו תתאפשר ללקוח אשר רכש ממנה רכב להחזירו לחברה תוך שבועיים במידה והוא לא מרוצה, ולשלם רק על שבועיים אלו.

מסקרן אותי לדעת מי בדיוק ייספוג את ערידת הערך במקרה כזה? ואיך בכלל היא תיקבע? במקרה שבו רכב כזה הוחזר הוא בעצם הושכר לשבועיים והרכב הוא בעצם השכרה לשעבר.

לא בטוח שהייתי רוצה לקנות רכב כזה. ואתם?

פורסם

אני לא חושב שאנשים סתם יקחו רכב לשבועיים ואז יחזירו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני כבר רואה איך על לכלולך בצמיג יורידו מחיר, או לחילופן עשורות עמודים של אותיות קטנות.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אני חושב שאותם שבועיים יעלו לא מאט,לכן אנשים יחשבו טוב אם הם רוצים להישאר בלי רכב ועוד לשלם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה לא מבצע חדש, אלדן מציעים עסקאות כאלו כבר קרוב לשנה במסלול שנקרא "דאבל צ'ק".

בגדול, אתה עושה עסקת השכרה על הרכב לשבועיים ולאחר מכן מחליט סופית אם אתה רוצה את הרכב או לא. אין ירידת ערך כי לא עושים העברת בעלות ובמידה והחלטת שלא לרכוש את הרכב על השבועיים האלו אתה משלם לחברה כמו שמשלם כל לקוח אחר ששוכר רכב לשבועיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדיונים לתקנות ביטול עסקה עלו אותן שאלות והיה חשש שהצרכן הישראלי בניגוד לאמריקאי ינצל את הסוחרים.

בפועל כנראה שהתופעה היא שולית ולקוחות לא באים במטרה להחזיר את המוצר וגם אם כן העליה במכירות כנראה שווה את הסיכון.

פורסם
זה לא מבצע חדש, אלדן מציעים עסקאות כאלו כבר קרוב לשנה במסלול שנקרא "דאבל צ'ק".

בגדול, אתה עושה עסקת השכרה על הרכב לשבועיים ולאחר מכן מחליט סופית אם אתה רוצה את הרכב או לא. אין ירידת ערך כי לא עושים העברת בעלות ובמידה והחלטת שלא לרכוש את הרכב על השבועיים האלו אתה משלם לחברה כמו שמשלם כל לקוח אחר ששוכר רכב לשבועיים.

אז במקרה הזה זה עוד יותר בעייתי. ליס4יו מציעה במבצע זה (לפחות ע"פ הפרסום ששמעתי) רכבי ליסינג מיד ראשונה. במידה ולקוח קנה רכב ליסינג לשעבר והתחרט לאחר שבועיים והחזיר את הרכב ושילם על תקופת זמן זו, הרי שהרכב הושכר וזה הופך אותו לרכב השכרה לשעבר לכשיימכר.

רכב השכרה לשעבר, גם אם זה רק לשבועיים, לא שווה במחירו לרכב ליסינג לשעבר.

ומי יבטיח לי גילוי נאות מלא באשר לכמה "שוכרים"/רוכשים מבטלים כבר הספיקו לנהוג ברכב זה?

פורסם

זה לא בעייתי בכלל, בשני המקרים מדובר ברכב יד ראשונה מליסינג. זה שהרכב היה שבועיים בעסקת השכרה לא משנה את הסטטוס שלו מבחינת החברה.

ובכל מקרה, באף חברת ליסינג לא יכולים להגיד לך בוודאות כמה אנשים נהגו על רכב ספציפי.

פורסם

דיברתי עכשיו עם מכר שעובד בליס4יו והעסקה היא אכן כמו שציינתי.

במקום להעביר בעלות ישירות, אתה חותם על עסקת השכרת רכב לשבועיים. במידה ואחרי שבועיים אתה מרוצה ורוצה להשלים את העסקה, עושים העברת בעלות והרכב עובר על שמך. במידה ולא, אתה משלם לפי מחירון השכרת רכב רגיל (בין 140 ל-700 ש"ח ליום, תלוי באיזה רכב מדובר). כמובן שבמידה ואתה רוכש את הרכב, ההשכרה לא עולה לך כסף.

מצ"ב ברושור שלהם, תסתכל על האותיות הקטנות למטה.

Lease4u.jpg

פורסם

ואם השאלת את הרכב הפרטי שלך לחבר, מי לעזאזל ירצה לקנות ממך רכב שהוא השכרה לשעבר?

בנוסף, אני בטוח שצריך להראות מספיק רצינות ונכונות לסגירת עסקה על מנת לצאת משם עם רכב "לניסיון".

דרך אגב, נסעתי כמה ימים בפורד פוקוס 2010 אוטומטית (השכרה) שעמדה על 90,000 ק"מ.

דווקא הייתה במצב מכני סביר מינוס, אז המצב לא כזה גרוע במחיר השחיטה שניתן לקנות אותה.

(מחירון השכרה עומד על 49K ש"ח, אז אני מאמין שב-30K ש"ח "ישחררו" אותה)

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אני לא חושב שאנשים סתם יקחו רכב לשבועיים ואז יחזירו.

בדיוק. אך זה נותן תדמית לחברה שהיא אמינה ועומדת מאחורי מוצריה (רכבים שלה) !

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...