Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס בקרוב בחברת תעופה שלוקחת הרבה מאוד כסף על משקל עודף, אלא אם כן מדובר בציוד ספורט, ואז התוספת קטנה מאוד.

על כן, אני נדרש להשיג במחיר מינימלי משהו שיראה כמו סנפירים/משקפת/שנורקל.

למישהו יש המלצות איפה אני מתארגן על זה בזול באזור דרום השרון/צפון גוש דן?

מצידי שיהיה מחנות צעצועים, לא אכפת לי, זה הולך לפח/תרומה מיד אחרי הטיסה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כן, הכיוון נכון, רשתות הצעצועים הגדולות (הפיראט האדום/כפר השעשועים/טויס אר אס).

תמצא את הסט הכי מעפן מתוך המבחר.יש סטים "מושלמים" שכוללים כל מה שציינת (לא הייתי מנסה לשנרקל איתם אפילו בקערת מרק, כן?:lol:) ב-30 ש'.

זו ה"עונה החמה" לזבל הזה. בטוח יש מבצעים.

(רק איך תסביר את המידה הקטנה , אין לי מושג)

יש לך כפר השעשועים בסוקולוב פינת שד. חן בהרצליה, יש לך הפיראט האדום בקרית שאול (מרמת השרון לכוון ת"א). יש לך טיוס אר אס בירקונים (פתח תקווה,צומת סגולה) . (ואם אתה שם, יש מטר משם, בסגולה עצמה ,באלכסנד ינאי על ההתחלה,הפיראט האדום ועוד חנות פרטית מאד זולה ממש מולו)

מנסיון עם צעצועים סיניים, המחיר מאד דומה בכל הרשתות, הדלק ביניהן יעלה יותר מההפרש.

זו אותה חברת תעופה מהשרשור הקודם?

אם כן, אחלה דרך מצאת ללמד אותם לקח.

חבל שלא תוכל לצלם:-D

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה רבה על הפירוט, אם כי לרובם לא רשום מה העיר :) אני אבצע טיוב מידע.

בחברת התעופה מהשרשור הקודם (לוט) אני לא אטוס בעשור הקרוב, אפילו שמתוכנן ביקור במדינת האם שלהם. זלוטי הם לא יראו ממני.

גם אייר פראנס נכנסו לרשימה השחורה, ועל זה אני אפרט בשרשור אחר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...