Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב סוזוקי ספלאש ידנית, היום הוצאתי אותה מהסוכנות.

עד היום נסעתי על אוטומט ולכן יכול להיות שמה שאני מתאר זה נורמאלי.

בהעברת הילוכים משני לשלישי ובהורדה מרביעי לשלישי אני מרגיש את השילוב, הרגשה של התקעות, כמו כן לפעמים קורה כשאני מנסה לשלב להילוך ראשון במצב עמידה ההילוך לא משתלב עד הסוף, כדי לשלב אני צריך לשים בניוטרל לשחר את הקלאץ וללחוץ שוב ואז ההילוך הראשון נכנס.

אני רוצה לציין שנסעתי נסיעת מבחן על רכב כזה ולא זכור לי שהייתה לי בעיה בהעברה.

אשמח לדעת האם הדבר נורמאלי במנגנון הילוכים ידני או שלא?

במידה ובאמת יש בעיה בגיר מה אני יכול לעשות? (חוץ מלתקן מה שלא בא בחשבון ברכב שהוא חדש לחלוטין)

מול סוכנות הרכב.

תודה.

פורסם

נראה לי שעדיין לא התרגלת לגיר ידני.

גם אני עשיתי את המעבר הנ"ל אחרי שנים באוטומט (עם אותו רכב דרך אגב, מודל 2012:-) )

ועל אף שהיה לי רכב עם גיר ידני לפני שנים, לקח לי כמה חודשים כדי להיות משופשף לחלוטין.

באופן יותר ספציפי קרה לי כמה פעמים בהם הגיר לא נכנס בשילוב מניוטרל לראשון. בניסיון שני נכנס.

פורסם

ברכב חדש לוקח זמן לכל החלקים להשטפשף אחד עם השני. תשתדל בחודשים ראשונים להיות עדין עם הרכב ועם ההעברות. לי היית סיטרואן סי 1 חדשה,עם בעיה דומה שהלכה ונעלמה עם הוותק של הרכב, אך בסופו של דבר שהחלפתי לשמן גיר עם אותם תכונות אך של יצרן מוכר יותר-הבעיה נעלמה לגמרי.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם
ברכב חדש לוקח זמן לכל החלקים להשטפשף אחד עם השני. תשתדל בחודשים ראשונים להיות עדין עם הרכב ועם ההעברות. לי היית סיטרואן סי 1 חדשה,עם בעיה דומה שהלכה ונעלמה עם הוותק של הרכב, אך בסופו של דבר שהחלפתי לשמן גיר עם אותם תכונות אך של יצרן מוכר יותר-הבעיה נעלמה לגמרי.

אז אין בעיה ברכב? ואם זה לא מסתדר לאורך הזמן?

עוד תופעה שקורת לי זה כשהרכב בהילוך שני בעליה עם פניה קלה ביציאה מהפניה אני במהירות של 20 קמ"ש לוחץ גז להאיץ והרכב לא מאיץ חייב להוריד לראשון.

הדבר חזר בכמה סיטואציות, האם המהירות נמוכה לשני? או שיש בעיה ברכב?

פורסם

כפי שכתב diveman התופעה ידועה בכלי רכב חדשים.

לגבי העובדה שצריך להעביר לראשון ב20קמש,זה גם חלק מהעובדה שהמנוע "בתול".

טיפ קטן לגבי שילוב לראשון לאחר עמידה בניוטרל,המתן שניה או שתיים עם קלאצ' לחוץ ואז השלוב יהיה חלק.

תתחדש ותהנה,אין כמו גיר ידני.

[/size

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

ברכב חדש ההילוכים אמורים להיכנס חלק. במיוחד בסוזוקי. היה לי אלטו ידנית חדשה וההילוכים היו מרגרינה מהיום הראשון. אולי בספלאש זה שונה אך אני לא מאמין. בכל מיקרה סע עוד כמה אלפי קילומטרים טובים ואז תראה אם זה משתפר. אם לא אל תהסס להיכנס למורשה. יש לך אחריות כך שאתה יכול להיות רגוע.

• תוכן חדש...