Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התהליך עצמו של הפוליש היה קל, הפד רחב ובגודל מתאים ליד דבר שהקל מאוד על העבודה. פד אחד מספיק לרכב, שטפתי אותו עם מים בלבד וייבשתי. אני לא יודע לשאר את הזמן בגלל שכל פעם עשיתי חלק חלק. שזה אומר. שטיפה, פלסטלינה, פוליש גס פוליש עדין ואז אוטם. כלומר כל קטע לקח כמעט רבע שעה. היה חשוב לי לבצע חלק חלק כי בדלת אחת הייתה שריטה קטנה שדרשה יותר תשומת לב, או בכנף שהיה כתם ישן של לשלשת ציפורים. סך הכל על הרכב היה שלוש ארבע מפגעים שהיה חשוב לי להסיר ולכן התעכבתי מעט.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבודה יפה, גם אני רוצה לעבור על הרכב באותו תהליך וכנראה שגם באותם פרקי זמן (למי יש 12 שעות פנויות רצוף!?).

השירוש שלך תורם לנושא.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לכל האנשים שדואגים לציין שבעזרת עבודה ידנית לא ניתן להוריד כלום, הנה לפנכם התוצאה!

רכב משנתון לא חדש שנראה פשוט מדהים!

אני נהנה מהתמונות שלך הרבה יותר ממה שאני נהנה לראות איזה רכב יוקרה חדש שעבר טיפול דיטיילינג.

מתי אמרו שלא ניתן להוריד כלום בעבודה ידנית? מבלי לפגוע בעבודה שנעשתה,ונעשתה עבודה מאוד יפה, אני חייב להתייחס לכמה דברים: 1- לא צולמו תמונות של הרכב לפני הטיפול ולכן לא ניתן לדעת מה היה מצבו.

2 -לא צולמו תמונות במהלך העבודה\תמונות חצי חצי.

לכן אני לא מבין את ההגיון שלך לקפוץ ולהגיד פה את מה שאמרת.

דווקא אתה,הבחור שמתחקר כל מוצר הרבה ליפני שאתה רוכש (וזה מעולה) מעיד על תוצאה מופלאה כאשר בכלל לא ראית מה היה ליפני.:shock:

מעניין לעניין ולעניין אחר לגמרי,darkmanxxx אחלה פרוייקט :king:

פורסם
מתי אמרו שלא ניתן להוריד כלום בעבודה ידנית? מבלי לפגוע בעבודה שנעשתה,ונעשתה עבודה מאוד יפה, אני חייב להתייחס לכמה דברים: 1- לא צולמו תמונות של הרכב לפני הטיפול ולכן לא ניתן לדעת מה היה מצבו.

דווקא אתה,הבחור שמתחקר כל מוצר הרבה ליפני שאתה רוכש (וזה מעולה) מעיד על תוצאה מופלאה כאשר בכלל לא ראית מה היה ליפני.:shock:

ראשית הרבה טוענים שבעבודה ידנית לא ניתן להוריד כמעט כלום, גם כאן בפורום וגם בפורומים אחרים.

מבחנתי אני לא צריך לראות את מה שציינת בסעיף 1 ו 2 כי שdarkmanxxx אמר במפורש שהוא הוריד כ70% מההסווירלס פחות או יותר. אומנם קשה מאוד למדוד את זה ובאמת שאין לי מושג מה היה המצב לפני כן אבל אני בוחר להאמין לבחור וסומך עליו שכן הוא מכיר את רכבו טוב מאיתנו.

הנקודה שלי הייתה אחת ואולי לא הייתי צריך להגיד אותה בהקשר של הפרוייקט הזה אלא באופן כללי, שגם בפוליש ידני ניתן להשיג תוצאות טובות ואת זה אני אומר על סמך הניסיון האישי שלי.

אבל אתה צודק E-A אכן אין לי מושג איך הרכב נראה לפני כן.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
דרך אגב, מה היה מצב הצבע לפני הפוליש?

תודה

מצב הרכב טוב, ללא כל דפקטים או קילופי צבע. היה חסר מעט ברק, סווירלס, וכמה שריטות על דלת הנהג.

תודה על הפרגון חברים אבל..

הדעה שיש כאן פורום היא נחרצת פוליש רק במכונה,ושאני לא יגיד לך אחרת. גם אני חשבתי שרק עם מכונה יש עתיד. אבל בדקתי באינטרנט, חיפשתי, חפרתי ומצאתי שגם עם ציוד מתאים אפשר לבצע פוליש ברמה גבוהה מאוד עם ציוד מתאים וסבלנות.

ושוב מצב הצבע היה טוב, ללא כל דפקטים או קילופי צבע. אני שומר על הרכב בקפידה רבה מאז שהוא נרכש (שנת 2006) ווקסים כל חודש וחצי חודשיים,ושטיפות. אז נכון היה כמה שריטות והיה סווירלס צפופים, בכל זאת הרכב משנת 2006 והוא פשוט במצב תצוגה.

ראשית הרבה טוענים שבעבודה ידנית לא ניתן להוריד כמעט כלום, גם כאן בפורום וגם בפורומים אחרים.

מבחנתי אני לא צריך לראות את מה שציינת בסעיף 1 ו 2 כי שdarkmanxxx אמר במפורש שהוא הוריד כ70% מההסווירלס פחות או יותר. אומנם קשה מאוד למדוד את זה ובאמת שאין לי מושג מה היה המצב לפני כן אבל אני בוחר להאמין לבחור וסומך עליו שכן הוא מכיר את רכבו טוב מאיתנו.

הנקודה שלי הייתה אחת ואולי לא הייתי צריך להגיד אותה בהקשר של הפרוייקט הזה אלא באופן כללי, שגם בפוליש ידני ניתן להשיג תוצאות טובות ואת זה אני אומר על סמך הניסיון האישי שלי.

אבל אתה צודק E-A אכן אין לי מושג איך הרכב נראה לפני כן.

נכון אין תמונות של הרכב רגע לפני התהליך אבל עכשיו אני מעלה תמונות של לפני הפרויקט אבל אחרי שטיפה.

צולם לפני חודש חודשיים.

ואני חוזר ואומר שוב. אם אתם רוצים לבצע פוליש אל תחתרו ישר לפולישר ואת המכשיר הזה שבודק את עובי הלכה. כנסו לפרופורציות חברים! תבדקו את מצב הצבע עם העיניים, תשאלו את עצמכם מה אתם רוצים לשפר בפרוייקט עצמו ולפי זה תרכשו את החומרים המתאימים.

שלי זה זה עם הג'אנטים המקוריים לא להתבלבל. השנייה היא של חבר טוב.

IMG_6855_1024x768.JPG

IMG_6839_1024x768.JPG

IMG_6829_1024x768.JPG

IMG_6818_1024x768.JPG

323110_644843118864300_116967014_o_1024x768.jpg

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
עבודה יפה!

כשאין סווירלס הצבע מתעורר לחיים.

ועוד איך! היה לי על הדלת של הנהג סימני פתיחת דלתות של השכנה (סימנים בצבע שחור) אחרי פלסטלינה ופוליש זה ירד ופתאום צבע הדלת חזר לחיים.

הבגאז' החולף ונצבע בשנת 2008,ואיך להגיד הלכה שם לא ממש עבה. היה הרבה סווירלס ויישמתי שם פוליש עדין ושיא העדינות עם הפד והצבע חזר לחיים גם הוא. הוא נראה טוב יותר מתמיד.

פורסם

שלום חברים עוד עדכון

השכנים לא מבינים למה כל יום אני מנקה את הרכב אבל למי באמת אכפת.

היום הוא יום השטיפה השבועית, ועם זאת החלטתי לנסות את הווקס של דודו.

הווקס הוא dodo juice diamond white hard wax דוגמית

פד צהוב מאיביי

הווקס מאוד קשה, קשה למרוח אותו, קשה להוריד וגם בעת המריחה הווקס הופך לשקוף על פני המשטח,קשה לראות איפה מרחתי ואיפה לא. בנוסף לא אהבתי אצלו הוא שטח הכיסוי הנמוך שלו, אני כל רגע צריך להעביר "וויש" לתוך הצנצנת כדי לכסות עוד קטע. אבל יש לזה יתרון. הוא גם לא נגמר כל כך מהר ולכן זה מתאזן כי לא צריך שכבה עבה. אני הורדתי אותו אחרי 30 דקות מהרכב והרכב הגיש חלק מאוד ומבריק מאוד. והריח שלו מטריף את כל החושים.

בקיצור עם ידיים תפוסות אני מרוצה מהתוצאות. וכן אני חושב לרכוש אחד כזה באריזה יותר גדולה.

עוד מספר מילים כי אני מרגיש שלא חפרתי מספיק. שנתיים שאני משתמש ב chemical guys butter wet wax והוא היה מעולה! אבל אני מרגיש שמיציתי, אני רוצה ווקס מוצק ועם קצת יותר קראנובה שמחזיק יותר מחודש וחצי.

20130531_193434_576x768.jpg

20130531_185141_576x768.jpg

פורסם

יש לי את אותה דוגמית -רואים שזה חומר קשה (לאחר שפתחתי את הפחית) ולא קל ליישום

אנסה אותו בקרוב מעל אוטם צבע ונראה מה תהיה התוצאה.

עזוב אותך משכנים -תמשיך לטפל ברכב שלך כפי שנהגת עד עכשיו.

פורסם

תודה לכולם על התגובות וכן, אני ימשיך לטפל ברכב השכנים לא מעניינים. :wink:

אני מתכוון לרכוש עוד דוגמית כזו לצבע רכב כחול בהיר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...