Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם הפד היה מאוד נוח לעבוד. גם מבחינת יכולת הכיסוי שלו על פני הפח היות והוא גדול, וגם לא צריך להתאמץ כדי להשיג תוצאות.

ולגבי הג'אנטים לא היה לי כוח. סוף השבוע הזה אשטוף את הרכב כולל הג'אנטים. :wink:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לכל האנשים שדואגים לציין שבעזרת עבודה ידנית לא ניתן להוריד כלום, הנה לפנכם התוצאה!

רכב משנתון לא חדש שנראה פשוט מדהים!

אני נהנה מהתמונות שלך הרבה יותר ממה שאני נהנה לראות איזה רכב יוקרה חדש שעבר טיפול דיטיילינג.

כפי שאמר יניב alfa תפנק את הפנסים כמה שיותר מהר! ואז בכלל הכל יהיה מושלם. אם יש ברשותך חומר כמו opti bond, ( גם למגיוורס יש חומר ממש טוב מניסיון) שווה למרוח על הצמיגים ועל הפאנלים השחורים, האפקט יהיה מרשים וזה יוסיף.

אהבתי את זה שרכשת sonus למרות שאף אחד בארץ לא מכיר את המוצר ולא יכול להמליץ עליו ממקור ראשון.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

חזק מאוד!

פעם הבאה אני גם אשתמש בכתום הלבן עדין מידי.

שאלה למקצוענים על הדרך, עשיתי פוליש ידני עם פד עדין מתי אני אוכל לעשות סיבוב נוסף?

שנה?

פורסם

אני לא מקצוען אבל אני אנסה לענות בכול זאת, פוליש אתה יכול לעשות גם כל יום אבל זה הורס את הלכה (מוריד ממנה שכבה), זה מאוד תלוי בכמה לכה הייתה מלכתכילה, כמה יש עכשיו וכמה אתה הולך להוריד, אם בפעם הקודמת לא הורדת הרבה או שהורדת מעט (למשל מה שאני עשיתי) אז אתה יכול לעשות גם מחר עוד פעם, אם הורדת שכבה עבה לא מומלץ לעשות עוד פעם כי לא תישאר לך לכה בסוף.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני עדיין לא רואה איפה כתוב שהפוליש נעשה ידנית. תודה

שורה 23

היה חשוב לי לבצע פוליש ידני, ובהתאם לזאת אני חיפשתי מוצרים ליישום באופן ידני.

על הסונוס לא היה הרבה מידע, הקצת שהיה זה ביקורות טובות ותמונות משביעות רצון.

אני מאוד מרוצה מהסונוס, ובהחלט היה שווה את ההימור עליו.

בבקשה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
לכל האנשים שדואגים לציין שבעזרת עבודה ידנית לא ניתן להוריד כלום, הנה לפנכם התוצאה!

רכב משנתון לא חדש שנראה פשוט מדהים!

אני נהנה מהתמונות שלך הרבה יותר ממה שאני נהנה לראות איזה רכב יוקרה חדש שעבר טיפול דיטיילינג.

כפי שאמר יניב alfa תפנק את הפנסים כמה שיותר מהר! ואז בכלל הכל יהיה מושלם. אם יש ברשותך חומר כמו opti bond, ( גם למגיוורס יש חומר ממש טוב מניסיון) שווה למרוח על הצמיגים ועל הפאנלים השחורים, האפקט יהיה מרשים וזה יוסיף.

אהבתי את זה שרכשת sonus למרות שאף אחד בארץ לא מכיר את המוצר ולא יכול להמליץ עליו ממקור ראשון.

תודה רבה על הפרגון שלך ושל שאר חברי הפרום.

על הצמיגים בעתיד ארכוש משהו ייעודי לברק. וגם בקרוב יתבצע פוליש לג'אנטים בתקווה שנשאר שם קצת לכה.

אני ביצעתי פוליש ידני. ואני ממליץ על המוצרים של סונוס, הם מעולים ולא יקרים.

עריכה: הרכב מעולם לא עבר פוליש.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...