Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השם ינקום את דמו של TP-LINK WR1043ND

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות דיון על ראוטרים כאן קניתי את הראוטר הנ"ל לפני כ10 חודשים בKSP.

מלכתחילה הוא גמגם והיה נתקע פעם ב. לאחרונה עם מעבר לדירה חדשה ומעבר להוט הוא התחיל להתקע פעם בשבוע.

החלטתי לעשות מעשה ולשדרגו.

הורדתי קושחה עדכנית וצרבתי.

בסוף התהליך הוא עשה ריבוט ולא חזר לעצמו. כרגע המצב שרק נורית החשמל דולקת וכן יציאות רשת, כאשר מחברים אליהן כבל.

הראוטר לא עולה ולא מראה סימני חיים.

החזרתי בינתיים את ה3COM הישן והטוב וניסיתי להחיות.

תרגיל 30-30-30 לא עזר

אין לי רעיונות נוספים.

אין לי חשבונית קניה כדי לממש אחריות.

האם יש מה לעשות חוץ מלזרוק ראוטר חדש ויקר לזבל ולקנות נטגיר או לינקסיס?

פורסם

אם אני לא טועה

ברגע שקנית באשראי אתה יכול להביא להם פירוט מחברת האשראי שלך

שקנית מהם והם צריכים לממש את האחריות.

404

פורסם

צריך לקרוא את תנאי האחריות. מן הסתם שדרוג התוכנה מבטל את האחריות. מצד שני - איך הם ידעו ששדרגת תוכנה כאשר תביא להם brick ולא תספר להם מה עשית?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתקשר מחר לתמיכה של TP LINK, בטלפון: 1-700-501-301. תשחק אותה הכי מטומטם שיש, "ראוטר לא נדלק". יש נורות משהו? "לא. מת. לא יודע מה יש לו אתמול עבד בסדר". תעשה את עצמך אידיוט לגמרי.

הם יבקשו את הסיריאל, יעלו אותו, יראו, יגידו לך לגשת לסניף KSP לשלוח להם אותו לבדיקה. תתעקש שאתה חייב ראטור ושישלחו אישור החלפה. תתעקש על אישור ההחלפה!

האחריות של ראוטרים ב KSP היא מול היבואן עצמו, מול התמיכה שלו. KSP משמשים רק כמגשרים לשלוח/להחליף את המוצר בינך לבין היבואן. על דעת עצמם רוב הסיכויים שלא יחליפו (למרות שתלוי בסניף, וכמה העובד שמולך ב*ין שלו להתאמץ).

*התגובה נכתבה מעובד KSP לשעבר ומוגשת כהמלצה על סמך נסיוני בלבד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מוזר.

יש לי בדיוק את אותו הראוטר כבר שנתיים ובלי עין הרע (טפו טפו טפו ,שום בצל) הוא עובד מצוין ועובד אפילו טוב יותר מאז עדכון הקושחה. הכל זה עניין של מזל כנראה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

TP LINK זה ראוטר יקר? :shock:

בלי קשר - מה שיובק הציע לך - נסה לרסט אותו להגדרות יצרן.

אפשר גם לנסות לדבר איתו בTELNET (הורד תוכנה קטנה בשם PUTTY ופתח טרמינל בכתובת 10.0.0.138 או 192.168.1.1 או מה שלא אמורה להיות הכתובת התחילית שלו עפ"י המדריך).

פורסם

אפשר להחיות אותו בעזרת TFTP, באמצעות טריק עתיק יומין שהתגלה עוד בזמנו של הwrt54g ז"ל.

אבל בעצם.. למי יש כוח לזה?

כמו שאמר הצייד88 - תתקשר, תדאג לאישור החלפה, תחליף.

לא מסובך בכלל. לא צריך לזרוק שום דבר לשום פח.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בעקבות דיון על ראוטרים כאן קניתי את הראוטר הנ"ל לפני כ10 חודשים בKSP.

מלכתחילה הוא גמגם והיה נתקע פעם ב. לאחרונה עם מעבר לדירה חדשה ומעבר להוט הוא התחיל להתקע פעם בשבוע.

החלטתי לעשות מעשה ולשדרגו.

הורדתי קושחה עדכנית וצרבתי.

בסוף התהליך הוא עשה ריבוט ולא חזר לעצמו. כרגע המצב שרק נורית החשמל דולקת וכן יציאות רשת, כאשר מחברים אליהן כבל.

הראוטר לא עולה ולא מראה סימני חיים.

החזרתי בינתיים את ה3COM הישן והטוב וניסיתי להחיות.

תרגיל 30-30-30 לא עזר

אין לי רעיונות נוספים.

אין לי חשבונית קניה כדי לממש אחריות.

האם יש מה לעשות חוץ מלזרוק ראוטר חדש ויקר לזבל ולקנות נטגיר או לינקסיס?

נסה לגשת לראוטר באמצעות הכתובת tplinklogin.net

ו*לא* באמצעות 192.168.1.1

אם יש משהו שאתה כבר כן רוצה לנסות, נסה לגשת אליו ב 192.168.0.1

דבר חשוב מאוד (ובמידה והצלחת לגשת לראוטר):

למרות ביצוע RESET (גם קצר וגם ארוך), לאחר עידכון הקושחה עליך לבצע factory defaults בתפריט system tools.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני אנסה להתקשר היום. הזבל מת לחלוטין. כנראה נדפק לו הPROM והלך בוט. אני גם לא בטוח שהוא יתפוס TFTP, אבל אני אנסה אם בתמיכה יגידו לי לחפש את החברים שלי.

פורסם
דווקא הדגם הזה נחשב אחד המומלצים וזה ראווטר די יקר.

בתור הבעלים של הזבל הזה גם כן, אני אצטט את ג'רמי קלרקסון על ה"Renault Espace":

This is a Renault Espace, probably the best of the people carriers. Not that that’s much to shout about. That’s like saying ‘Oh good, I’ve got syphilis, the best of the sexually transmitted diseases!'

גם אני חשבתי שהוא יהיה טוב, בסוף מתברר שזה ראוטר מטונף. יותר מידי חיבורים על אלחוטי, כאשר הוא בהצפנת WPA2, והוא נתקע כל 20 דקות. בכל רום שיצא לו עד היום. טוב שאיזנתי את העומס ע"י הוספת AP בקומה העליונה.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...