Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השם ינקום את דמו של TP-LINK WR1043ND

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמתי טלפון לבנדה. אחרי חצי שעה של המתנה השארתי הודעה.

חזרו אלי. שאלו מספר סריאלי ובלי דיבורים הפנו לKSP לקבל אחד חדש.

אני בהלם מהשרות.

פורסם
בעקבות דיון על ראוטרים כאן קניתי את הראוטר הנ"ל לפני כ10 חודשים בKSP.

מלכתחילה הוא גמגם והיה נתקע פעם ב. לאחרונה עם מעבר לדירה חדשה ומעבר להוט הוא התחיל להתקע פעם בשבוע.

החלטתי לעשות מעשה ולשדרגו.

הורדתי קושחה עדכנית וצרבתי.

?

החברה הזאת TP-LINK מאוד מפורסמת בתחום אך היא לא איכותית. מניסיון, גם לי היה אחד כזה ושבק חיים לאחר כמה חודשים, גם אני הייתי בלי חשבונית אך חזרתי לאייבורי ואמרתי להם שהמוצר דפוק הם מצאו את השם שלי וחשבונית במחשב שלהם ונתנו לי אחד חדש אגב שגם השני קרס לאחר שנה של שימוש :( .(לא חושב שתהיה לך בעיה להחליף אך גם השני יקרוס)

הייתי מציע לך לעבור באמת לחברה מכובדת כמו לינקסס

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מנצל"ש - יש לי בבית ראוטר עתיק של אסוס, 604g. הוא סוחב לי כבר שנים ודי יציב, אבל הקליטה של הרשת ברחבי הדירה לא משהו - בחדר השינה אני מאבד קליטה לפעמים. האם החלפת ראוטר תעזור, או שאולי יש פתרון טכנולוגי אחר שישמור לי על רשת יציבה?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש לי גם RANGE EXTENDER של TPLINK. הוא עובד יפה, אבל חוץ ממכשירי APPLE שאר מכשירים צריך לנתק ולחבר לרשת מחדש, כאשר עוברים מאגף לאגף. לדעתי קניית כבל הארכה והוצאת אנטנה למיקום אסטרטגי צריכה להיות אופציה שפויה והגיונית.

• תוכן חדש...