Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חוויתי לפני כמה ימים פריצה לרכב יחד עם עוד אדם שגר כ50 מטר ממני עם אותו הרכב ואותה שיטת פעולה

את החלון כבר החלפתי, ה2DIN חסר.

בעיקרון אני מחפש את מה שהיה לי קודם, BT/GPS חיבור לאייפוד / IPHONE

מצאתי את זה, מה שבעצם נמכר בצ'מפיון בעלות של 6000~

http://www.esonic.co.il/%D7%9E%D7%95%D7 ... RNET_Prima

יוצא לי 4250 עם התקנה , GPS של איתוראן (500ש''ח).

השאלה שלי לחברי הפורום שיש להם את המערכת או כאלו שמכירים, שיוכלו לייעץ לי, האם היא בסדר ונוחה סה''כ? כתחליף סיני שיחליף את מה שהיה לי שהוא גם סיני.

הרעיון שייראה מקורי כמו הRCD510 ולא כמו PIONEER/ALPINE ,

אם יש עוד מערכות בעיצוב דומה ומאפיינים דומים בתקציב הזה, אשמח להצעות.

בנוסף, איזה מיגון מומלץ שבאמת יעיל? הרי לשבור חלון זה 3 שניות ולפרק את המערכת זה עוד דקה , אז אזעקה גם לא תרתיע כנראה וגם אולי תגרום לפורצים לעשות עוד נזק ברכב,

אזעקת ביפר שמתריעה אם נוגעים ברכב דורשת בעצם שאצא החוצה ואנסה ללכת מכות עם כמה אנשים אולי, מה שנראה לי לא כדאי, ועד שהמשטרה בכלל תגיב זה יהיה מאוחר מידי.

מצלמות יכולות למשוך אותם ולחפש כי אולי באמת יש משהו יקר ערך

האם יש עוד משהו ? :roll:

(יש לי רק חניה ליד הבית ולא משהו פרטי וסגור)

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...