Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם זכרונות ילדותכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר נפלא ,

רציתי לשתף אותכם במה שקרה לי הבוקר , בעודי נוסע בכבישי העיר תופס את עיניי טנדר מגנום של מיצובישי שנת 98 שמיד מילא אותי בתחושה של בית ,זה האוטו בו גדלתי וזה האוטו שעדיין מצליח להעלות לי זכרונות על טיולים ונסיעות שונות עם אבא בתור ילד.

לכל אחד יש רכב כזה , רכב של בית , רכב שמיד מעלה זכרונות רחוקים על הבית בו גדלת ,

מהו הרכב ״בית״ שלכם ?!

שרשור מהנה

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למי בכלל היה רכב בילדות?

הנ"ל : ליינד RT מרק 2.

שהיום למזלנו הוא כבר ז"ל, ויש רכבים הרבה יותר נוחים, זכור לי כרכב שהוביל אותי לסבתי אי שם בישובי עמק חפר.

פורסם

ללא ספק,

פולקסווגן גולף דור 2.

0604300-Volkswagen-Golf-1.3-CL-1983.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

וולבו 244 שנת 75. מדובר על גיל תיכון.

פעם נתקעתי בחולות חוף הים בקרית-ים, פעם היא היתה רכב שטח באזור של גבעת הכלניות, ופעם היא היתה מאוד מרווחת (טוב בכל המקרים היא היתה מאוד מרווחת ;-) ) באזור קרית אתא. עדיין אצל הורי :-) (אבל בלי סימנים במושב האחורי)

הרכב בו "גדלתי" טרם שנות התיכון היה פג'ו 305 סטיישן כסוף (היכן שהוא לא היה חלוד ;-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סובארו DL שנת 88. ליווה אותנו בכבוד ואמינות עד 2006... כל פעם שאני רואה רכב כזה אני בודק את המספר אולי זה היה פעם שלנו למרות שברור שלא :cry:

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ללא ספק,

פולקסווגן גולף דור 2.

זה הרכב שתמיד רציתי שיהיה להורים שלי כשהייתי ילד.

בפועל היתה לאמא שלי פיאט 127 שכל בוקר נסענו בה לבית הספר ולאבא רנו 9 עם הפנסים הכפולים.

I_A1QP97Pf5UNJvyc3c5Xzl72eJkfbmt4t8yenImKBVaiQDB_Rd1H6kmuBWtceBJ

std_85_renault_9_turbo.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זו הייתה הראשונה שבבעלותי (2.0 75 אוטו' לבנה):

וולבו 244 שנת 75.

וזו השניה (1.3 87 5 הילוכים ירוק מטאלי):

פולקסווגן גולף דור 2.

כנראה שלא אזכה עוד לסוע בראשונה שעשתה לי את זה - פרינץ 4 לבנה אשר הורי מספרים שכפעוט כשהיה קשה להרדים אותי, אבי היה לוקח אותי לסיבוב איתה ורק אז הייתי נרגע ולבסוף נרדם לשינה טובה. וזה תמיד עבד.

הראשונה שלימדה אותי נהיגה, הייתה דווקא מכונית אחרת של אבי, הראשונה שנהגתי בה - אופל קדט 75 ידנית (הנעה אחורית) בצבע כחול מזעזע. כנראה זאת טיבה של נוסטלגיה אשר גורמת לסוג של געגוע ותחושה שהעיניינים איתה לא מוצו...

והאמת היא שאת הגולף הנוכחית שלי אני מאוד אוהב והיא נותנת לי תחושה שזה הדדי - זה סוג של תחושת בית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...