Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחליף את מקום עבודתי ויש לי אפשרות לרכוש את רכב הליסינג שברשותי , הונדה ג'אז היברידית 2011 עם 60 אלף קילומטר.

אני מאוד אוהב את הרכב ומחכה להצעה מהרץ לרכישה.

הרכב הוא רכב שני במשפחה ואמור לשרת אותי בהגעה לעבודה בעיקר (מילואים וכו)

הסתכלתי ביד 2 וראיתי כי המחירון לרכב כזה הוא באזור ה80 אלף שקל.

אני מאוד מתלבט האם אני לא עושה טעות ומשקיע סכום כסף גדול כל כך ברכב משני בזמן שאני יכול לקנות רכב זול יותר .

האם יש לכם תובנות בנושא?

תודה

עמית

פורסם

יתרונות:

מרווח פנים ותא מטען ללא מתחרים בקטגוריה, אפילו בגרסא ההיברידית.

צריכת דלק מצוינת גם בעיר, לא מכיר רכב שמתקרב לזה.

שמירת ערך, אמינות.

חסרונות: מחיר

לפי דעתי כדאי לך ללכת עליה גם בגלל שהיא תעלה לך פחות וגם כי ידעת מי נהג עליה.

פורסם
יתרונות:

מרווח פנים ותא מטען ללא מתחרים בקטגוריה, אפילו בגרסא ההיברידית.

צריכת דלק מצוינת גם בעיר, לא מכיר רכב שמתקרב לזה.

שמירת ערך, אמינות.

חסרונות: מחיר

לפי דעתי כדאי לך ללכת עליה גם בגלל שהיא תעלה לך פחות וגם כי ידעת מי נהג עליה.

תכיר - יאריס היברידית, אבא שלי מלמד עליה נהיגה - עם תלמידים, שלא כול כך מרחמים על הרכב ולא מאיצים בצורה מושכלת שמנצלת את המנוע החשמלי בצורה טובה, ועם זה שהמזגן דולק קבוע מהבוקר עד הלילה ועם זה שהרכב לא יוצא מהעיר א-ף פעם! - צריכת דלק לא יורדת מ1-20/21, מדוד לאורך 4000 קילומטרים, עכשיו כבר הפסקנו למדוד כי כבר הבנו את העסק ושזו הצריכה.

לפותח השרשור - הייתי רוכש, אבל תלוי בהצעה שהם ייתנו לך, הרכב מצויין, שכן שלי עם כזו מוציא צריכה ממוצעת של 1/17-18, כמו כן הרכב מרווח ודיי נוח ממה שיצא לי לבדוק. במחיר הנכון הוא משתלם, למרות ש2011 עם 60 אלף קילומטר זה לא מעט.

פורסם
שלום,

אני מחליף את מקום עבודתי ויש לי אפשרות לרכוש את רכב הליסינג שברשותי , הונדה ג'אז היברידית 2011 עם 60 אלף קילומטר.

אני מאוד אוהב את הרכב ומחכה להצעה מהרץ לרכישה.

הרכב הוא רכב שני במשפחה ואמור לשרת אותי בהגעה לעבודה בעיקר (מילואים וכו)

הסתכלתי ביד 2 וראיתי כי המחירון לרכב כזה הוא באזור ה80 אלף שקל.

אני מאוד מתלבט האם אני לא עושה טעות ומשקיע סכום כסף גדול כל כך ברכב משני בזמן שאני יכול לקנות רכב זול יותר .

האם יש לכם תובנות בנושא?

תודה

עמית

מחיר מחירון לוי יצחק (לפיו עובדים בחברות הליסינג וברוב הסוכנויות בשוק) של הונדה ג'אז 2011 עם עלייה לכביש בינואר הוא 89 אלף ש"ח לפני שקלול ליסינג. אם הרכב עלה לכביש מאוחר יותר ב-2011 אז המחיר יהיה כמובן גבוה יותר. כמובן שמהמחיר הזה גוזרים את ההנחה של הליסינג, לפי כל מיני פרמטרים שתלויים במצב הרכב.

הרכב הוא רכב מצוין, אני עוד לא שמעתי על מישהו שקנה רכב כזה ולא היה מרוצה. יש לו ביקוש גבוה מאוד בשוק, צריכת הדלק מצוינת והאמינות כמקובל ברכבים של הונדה מעולה. לא כתבת כמה כסף תכננת להוציא כעת וכמה מימון ידרש ממך כדי להשלים את הרכישה של הג'אז, אבל כשאתה עושה את השקלול כדאי שתזכור שיש יתרון גדול של צריכת דלק לרכב הזה על פני רוב הרכבים האחרים שתוכל למצוא ב-30 או 40 אלף ש"ח (למשל). לפי מה שכתבת עולה שאתה נוסע בערך 30 אלף קילומטרים בשנה, ככה שמהר מאוד החיסכון של הג'אז בדלק ישתלם לך.

• תוכן חדש...