Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם מ6.5" ל4"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מנסה לצאת צדיק כשאתה ממש לא ועדיין אומרים לך שאתה טועה וחבל.

אף אחד לא מתח עלייך ביקורת ולא תקף ודיברתי באופן עקרוני ולכלל משתמשי הפורום.

אם יש נושא שלא התנסית בו ואתה לא בטוח במה שאתה אומר אתה לא חייב להגיב, אף אחד לא ימות ותהיה בטוח שיש פה כאלה שידעו להגיב מנסיון אישי וידע לבטח ובלי לנחש.

מעבר לזה (מהתגובה שלך נראה כי לא הפנמת מה שאמרו לך וכמובן שטעית) אני אומר שוב, אין שום בעיה לרדת בגודל האלמנט, עושים טבעת וזה ה-כ-ל.

במקרה ההפוך יש צורך במקרה הטוב מספר טבעות/חיתוכים בפח/פלסטיקה, שינוי צורת הרכב, בנייה עם פיבר, גימור/ריפוד, בקיצור אני מאמין שאתה מבין.

מכאן התשובה של אודי שלהיפך זה לא בעייתי.

"בריחות" ו"הרמקול לא ישב כמו שצריך" ממש לא נכון.

ושוב כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, אין פה שום נסיון לעקוץ או לפגוע, קח את הדברים כביקורת בונה.

פורסם

טוב אני אתייחס ופה זה יגמר אני מקווה, כי העניין פה ששניהם בעייתים ולא משנה מה גודל הבעיה.

לפי התגובה של אודי אני מבין וכול אחד שיקרא יבין "מ-4 ל-6.5 צריך בנייה ולהיפך לא צריך" וזה לא נכון כי לשניהם צריך ושניהם בעיה, על הגודל של הבעיה לא היה דיבור :)

אני אשמח ללמוד ואני קורא המון בפורום ל98% מהפוסטים אני ניכנס, ואני מגיב דיי הרבה ומנסה לעזור - וכשאני טועה אני אומר שאני טועה.

אבל פה לא טעיתי, בשני המקרים יש בעיה זה שהבעיה יותר גדולה במקרה כזה או אחר זה עניין אחר לגמרי!

הדיון לא היה על גודל הבעיה אלא על הבעיה עצמה. (זה לפחות למה שאני התייחסתי ומה שאודי כתב)

פורסם

כשאני ארצה לשמוע את דעתך בקשר לתחביב שלי אני אפנה אלייך.

וטבעת עץ זאת בעיה, לא אמרתי שהבעיה גדולה, גם לשים 3 טבעות אחת על השנייה יש כאלה שיגידו שזאת לא בעיה.

פורסם

גם אם יש לך מקום לרמקול 6.5 ואתה רוצה לשים רמקול 6.5 מומלץ לשים טבעת עץ.

ההבדל בין טבעת עץ כזאת לטבעת עץ מ6.5 ל4 הוא מזערי לחלוטין.

בריחות לא יהיו, אחרי הכל זה לא סאב שחשוב שהוא ינגן בשטח אטום

אם אתה חושב שיהיו בריחות, אז תיקח סיליקון ותאטום את כל החורים שיש לך בדלתות, זה על אותו משקל.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הבחור רוצה לעבור מ4 ל 6.5 וסתם טעה כשכתב את הכותרת, סליחה שאני מתערב , אבל הויכוח שלכם סתם לא תורם יידע לפותח השרשור ובטח לא לאווירה ולעצבים של כל אחד, אז תחזרו לנושא!

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

ענינו לו כבר על השאלה.

מ4" לעבור ל6.5 צריך בניה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
כשאני ארצה לשמוע את דעתך בקשר לתחביב שלי אני אפנה אלייך.

וטבעת עץ זאת בעיה, לא אמרתי שהבעיה גדולה, גם לשים 3 טבעות אחת על השנייה יש כאלה שיגידו שזאת לא בעיה.

אתה שוב לוקח את זה אישי וחבל על העצבים שלך.

כשתרצה לשמוע את דעתי? לדעתי לא עבר הרבה זמן מאז שביקשת עזרה למערכת ראשונה אז אל תדבר ממקום שאתה לא נמצא בו.

לא תקפתי אותך ולא עקצתי ציינתי כמה פעמים, העניין פשוט מאוד, אתה יודע תשובה ב100%? תענה, אתה לא בטוח? עדיף שלא, אתה מטעה פה אנשים.

סליחה שפגעתי לך באגו.

פורסם

נשמות יקרות. מצטער שרשמתי את זה הפוך והבאתי אתכם למצב הזה, רשמתי את זה מהפלאפון וכנראה שזה הפך לי את זה לבד.

החלטתי לרדת מהנושא כי הסתבכתי עם זה.

תודה רבה לכולכם!!

• תוכן חדש...