Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם מ6.5" ל4"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי. איך אני מכין?

אני רוצה לקחת קומפוננטים לשים מאחורה בלי לעשות חורים במגש.

עכשיו בצד יש לי שתי מקומות לרמקול 4" זה יעבוד טוב?

פורסם

כתבת את זה הפוך.

מרמקול 6.5 לרמקול 4 זה לא בעיה

מרמקול 4 לרמקול 6.5 צריך בניה

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אתה שואל את זה הפוך!

להושיב רמקול 4 בחור של רמקול 6.5 זה לא בעיה

להושיב רמקול 6.5 בחור של רמקול 4 צריך לעשות בניה

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

מזה טבעת מ4" ל 6.5" ? טבעת 6.5" וזהו שום 4.5"...וגם אז אני בספק אם טבעת אחת תספיק ואתה תהיה חייב כמה טבעותוגם אם כן סיכוי גבוה שהחור מאחור שהוא בקוטר 4.5" די "יחנוק" את הרמקול. באיזה רכב מדובר? איפה הרמקול עומד להיות מותקן? בד"כ גדלים כאלו זה בתוך הדש-בורד.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
גם להושיב 4 ב6.5 זה בעיה כי יהיו בריחות והרמקול לא ישב כמו שצריך.

בכל מקרה, אתה צריך טבעת מ4" ל6.5"..

אתה כותב את זה מנסיון שעשית? או מתקין שהלכת אליו וביקשת שיעזור?

פורסם

לא ניסיתי, אבל אני משער שזה מה שיקרה, או שהרמקול יהיה קטן מידי וניצטרך טבעת לתפוס אותו או שהוא לא ישב טוב.

פורסם

דבר ראשון אם יש מקום ל 6.5 אז עדיף, דבר שני טבעת שתקטין מ 6.5 ל 4 זה קלי קלות (לא כ"כ הגיוני ברוב המקרים),קוטר חיצוני 6.5" וקטר פנימי 4" , לא תהיה בעיה.

הבעיה בלעבור מ 4" ל 6.5" היא לא הטבעת, אלא שלא רצוי ליצור "קונוס שמתכנס" ל4" מאחורי רמקול 6.5, רצוי קונוס שנפתח מאחורי הרמקול.

במצב שרוצים להכניס רמקול גדול יותר, לעיתים אין מנוס מבניה או חיתוך של הפח לקוטר 6.5.

SCANSPEAK

פורסם
לא ניסיתי, אבל אני משער שזה מה שיקרה, או שהרמקול יהיה קטן מידי וניצטרך טבעת לתפוס אותו או שהוא לא ישב טוב.

אם לא ניסית וזה בגדר השערה אז באמת ובלי לנסות לעקוץ, לפעמים עדיף לא להגיב במקרים שאין לך נסיון כי זה רק מטעה.

כמו שבני אמר טבעת התאמה והכל מסתדר בלי שום בעיות, אני אצלי ברכב עם תיבות בדלתות של רמקול 8 במקור ועם טבעות התאמה ל6.5.

פורסם

מרמקול 6.5 לרמקול 4 זה לא בעיה

מרמקול 4 לרמקול 6.5 צריך בניה

גם להושיב 4 ב6.5 זה בעיה כי יהיו בריחות והרמקול לא ישב כמו שצריך.

בכל מקרה, אתה צריך טבעת מ4" ל6.5"..

אם לא ניסית וזה בגדר השערה אז באמת ובלי לנסות לעקוץ, לפעמים עדיף לא להגיב במקרים שאין לך נסיון כי זה רק מטעה.

כמו שבני אמר טבעת התאמה והכל מסתדר בלי שום בעיות, אני אצלי ברכב עם תיבות בדלתות של רמקול 8 במקור ועם טבעות התאמה ל6.5.

תיקרא קודם את כל ההודעות לפני שאתה מעביר עליי ביקורת.

אודי רשם שמ4 ל6.5 צריך לעשות בניה לעומת מ-6.5 ל4 לא צריך בניה.. "מרמקול 6.5 לרמקול 4 זה לא בעיה"

זה מה שמבינים מההודעה שלו, ואני בדיוק הגבתי על זה שצריך בניה גם מ6.5 ל-4 ושניהם בעייתיים..

• תוכן חדש...