Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביום שישי גררתי את הרכב (אודי A4 2002 1.8T) למוסך, אחרי שנדלקה נורת שמן בליווי צפצוף בלתי פוסק (שלא כמו בפעם האחרונה שהיא נדלקה, התריאה ושתקה עד למילוי שמן), ובעשן מהמנוע... אחרי שפתחנו ובדקנו, התברר שיש דווקא שמן, מה שכן לא היה זה מים, וכל מה שהוספנו התאדה בשניות... במוסך איבחנו להחליף משאבת מים, ועל הדרך עשינו טיימינג (לראשונה בחיי האוטו, אחרי 189000 ק"מ...) והחלפת זרועות לקראת טסט.

האוטו יצא תקין כביכול, חוץ מנורת האזהרה על תקלה כלשהי (המשולש עם החיצים, למי שמתמצא) - שבאותו רגע המוסכניק אמר שזה כנראה קשור למתיחה כלשהי, עשה משהו והיא כבתה. בדרך חזור (מרחק של כשעה), שוב נדלקה הנורה, ותופעה חדשה ומדאיגה בהרבה יותר - בעיקר בעליה, כשנותנים גז די עדין אפילו, האוטו מגיע ל2-2.5 טורים ופתאום צונח ל1000, כאילו הוא נחנק וכמעט נעצר באמצע הכביש, כשהדוושה עדיין לחוצה. כשמשחררים ולוחצים שוב, הוא מגיב רגיל.

למישהו יש רעיון מה מי מו ואיך לעזאזל בטיפול של 3000 שח יוצאים עם נזקים חדשים ?!

אה ועוד תופעה, הפנסים האחוריים+האורות ברקס נותרים דלוקים לאחר כיבוי המנוע, וידוא שהכל מכובה, ביטול וינקרים ונעילת הרכב...

הלך עליי? :roll:

פורסם

דבר ראשון תחליף מוסך.

למיב ידיעתי במנורה הכתובה בכל הרכבים נוגעת למערכת הפלטה (ניהול מנוע) ויוכלה להסביר את התנהגות המנוע.

כפי שאמרו לך , מוסך רון בתל אביב.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

כמו שאתה מתאר את זה, מדובר ברכב מוזנח מאוד, לחוסר התחזוקה המתאימה יכולה להיות אלף ואחת תוצאות, אני לא חושב שהמוסך אשם.

פורסם
כמו שאתה מתאר את זה, מדובר ברכב מוזנח מאוד, לחוסר התחזוקה המתאימה יכולה להיות אלף ואחת תוצאות, אני לא חושב שהמוסך אשם.

זה נכון חלקית, אבל אני במגמת שיפור בנושא ...

בכל מקרה, אני נוהג עליו יותר משנה. הוא כבר עבר כמה וכמה טיפולים, כולל אחד (אכזרי!!!) בצמפיון, שגם משם הוא יצא עם המלצה להחלפת תושבות בלבד - מה שגם עשיתי כבר מאז.

בכל מקרה, אני יכול להעיד שהוא היה בסדר גמור בלי שום בעיות לפני שפירקו אותו לחלוטין שם...אז השאלה אולי החזירו משהו לא במקום, אם יש עניין רגיש שצריך לשים לב אליו באאודי במודל הזה וכד'...

ואני מאוד רחוק מהמרכז .. צפון רחוק ליתר דיוק. אם יש מישהו שמתמצא... או מישהו מהמוסך המדובר, זה יכול להיות מעולה. תודה מראש על הרצון הטוב !!

פורסם

זה שווה את הדלק, תגש למוסך רון, לפעמים העוד 200 ש"ח דלק פותרים בעיות שהיית מפרפר עליהם על ניוטרל במקומות אחרים.

התענוג שמוביל אותך

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה אצלך קשורה לעובדה שאור הבלימה נשאר דלוק .

מאחר וברכב מצערת אלקטרונית ,היא לא יכולה לאפשר לך לחיצה על הבלם

ועל דוושת הדלק בעת ובעונה אחת ,ולכן יחידת הבקרה מפסיקה את הלחיצה על

דוושת הדלק והסלד נופל .

אני מאמין שהבעיה אצלך נגרמת ממתג אור הבלימה אך יתכן גם קצר בבית הנורות האחורי .

החליפו לך אוליי נורות בזמן הטיפול ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
הבעיה אצלך קשורה לעובדה שאור הבלימה נשאר דלוק .

מאחר וברכב מצערת אלקטרונית ,היא לא יכולה לאפשר לך לחיצה על הבלם

ועל דוושת הדלק בעת ובעונה אחת ,ולכן יחידת הבקרה מפסיקה את הלחיצה על

דוושת הדלק והסלד נופל .

אני מאמין שהבעיה אצלך נגרמת ממתג אור הבלימה אך יתכן גם קצר בבית הנורות האחורי .

החליפו לך אוליי נורות בזמן הטיפול ?

האמת שדווקא הנורה האחורית השמאלית שרופה המון זמן, אבל שכחתי להחליף אותה...ככה שלא נגעו בכלום.

מה שכן, הייתה בעיית נורות לפני כחצי שנה, החלפתי את הכל כולל את המתג עצמו, ומאז היה שקט בנושא.

עדכון קצר - העניין עם האורות פסק מעצמו (אחרי יומיים של ניתוק המצבר באופן ידני, הקם להורגך...) לעת עתה.:roll:

ובמקביל, גם עניין התאוצה לא קרה שוב. עדיין. יש לציין שאני נוסע יום יום מרחק של כ30 ק"מ הלוך חזור בדרך בין עירונית לעבודה, שכוללת המון עליות וירידות חדות במיוחד...גם קודם הוא לא היה מופיע בכל האצה, סתם ככה בלי רקע מיוחד.

הרכב אמור לחזור למוסך לבדיקה עד סופ"ש.

• תוכן חדש...