Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! מאז ומתמיד אהבתי רכבים, אני לא יודע מה מזיז לי את הראש יותר בנות או רכבים. כל הזמן אני בפורום הזה אבל אף פעם לא פתחתי משתמש. אבל הינה פתחתי וכבר יש לי בקשה לעצה.

יש לי קיה פריד שנת 2000 ורציתי מאוד לקנות אוטו אחר אבל שמתי לב שחיצונית היא מזכירה קצת את הגולף והפולו, אז אמרתי לעצמי שאפשר לשפר אותה חיצונית ושהיא תהיה מפחידה! גם פנימית אני רוצה אבל זה יותר מאוחר. אז תציעו לי בבקשה איזה ספויילר לקחת ועוד כמה נבחרים נחמדים כמו מדבקות ועוד דברים. תודה.

פורסם

ראשית מה מצב הצבע? אולי כדי קודם כול לטפל במכות ולעשות צבע,מאשר להוסיף מדבקות וספולרים על רכב רכב עם צבע גמור והרבה מכות,זה לא ניראה טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לטעמי, תדאג שהצבע יהיה במצב מושלם בלי שריטות, בלי הולוגרמות, בלי Swirl Marks ועוד פגמים שמורידים מהברק והמראה הכללי של הרכב. ואחר כך במקום לצעצע את הרכב שים ג'אנטים מתאימים וטובים לא איזה דרעק ובגדול זהו מבחוץ.

איך האנטנה של הרכב? אפשר להחליף לאנטנה יפה יותר (קטנה יותר), תלוי מה יש לך עכשיו...

פורסם

קודם ל תודה על ההתייחסות. אני לא כל כך מבין בכל העסק הזה ומקווה שבעזרתם אני יוכל לעשות את המקסימום באוטו הזה בתקציב של בערך 5000 שקל הינה האוטו:

image.jpg

פורסם

היא לא נראית כמו גולף.

הדבר היחידי ש״מפחיד״ בה זה ההתנהגות שלה.

במקום לבזבז כסף שאין לך, על דברים שאתה לא צריך, אולי עדיף קודם להחליף צמיגים, ולוודא שתחזוקת הרכב תקינה.

אם הצמיגים כבר חדשים, והרכב פיקס - עשה קורס נהיגה מתקדמת, או קח את החברה לסרט בVIP.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נתתי אופציה לפנק את החברה בסרט VIP.

אל תבזבז כסף שאין לך על דברים שאתה לא צריך. האוטו הזה לא צריך מדבקות מפחידות. זה יראה מגוחך.

תהנה ממנו כמו שהוא, שמור עליו במצב מקורי ותקין.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

שמואלבן, עשה לעצמך טובה ותוריד רעיונות טיפשיים מהראש. תתחיל להתייחס למכונית שלך בתור מה שהיא - תחבורה בסיסית - ותפסיק לנסות להפוך אותה למשהו שהיא לא, כי זה רק יהיה מגוחך.

בעוד כמה שנים, כשתצבור ממון, קנה משהו טוב יותר. ואז בוודאי תיזכר בת'רד הזה ותגיד לעצמך "מה חשבתי לעצמי".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואז גם תיזכרו איך בסרט VIP הצעת לה נישואין, והכל בזכות שסוף סוף פתחת יוזר בפורום.

אם אתה מתחייב לא להפוך את האוטו לקרקס אני מאשר לך הערב גם גישה לאוף טופיק. (תרשם בשרשור הדביק בראש פורום אוף טופיק).

אם אתה לוקח אותה לסרט ב-VIP תוכל להעלות שם שרשור חויות.

זה מה שיפה בפורום הזה, בנאדם סוף סוף פותח יוזר בקשר למדבקות no fear, מסיים את הערב מאורס, עם גישה לאוף טופיק הנחשק,

שם בקרוב הוא יקבל עצות למסעדה רומנטית, ולהסדרת יחסיו עם חמותו לאחר ריב שיתפתח בהמשך בפורום אודיו.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

לא דיברתי על מדבקות או חלונות כהים.

דיברתי על איך אפשר לעשות את מה שיש ליותר יפה, כמו המנורות מקדימה ומאחורה ( והכיסוי הפלסטיק שלהם)

ספוילר קטן מאחור.

ובגלל שאני לא מבין בזה אז פניתי לפה.

פורסם

שמואלבן, עשיתי כמה טלפונים.

בקופה בסינמה סיטי ממתין לך ואוצ׳ר לפופקורן.

הדבר היחידי שמאושר לך לעשות באוטו זה החלפת צמיגים לחדשים (אם צריך) ותחזוקה.

אחרי שתעלה שרשור עם תמונות מטקס האירוסין, נאשר לך התייעצות באודיו (מערכת עד 2000 שח), כדי שישאר כסף לחתונה.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

רז, איך אתה מצפה שחברה שלו תסכים להצעת הנישואין אחרי שהיא תראה את הקיה פרייד שלו עם ספוילר מהיר ועצבני ואיינג'ל אייז?

שמואלבן, אתה באמת לא יכול לחשוב על דברים יותר טובים לעשות עם ה-5000 שקלים שלך?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם הייתי יודע שכל מה שצריך כדי לקבל גישה לאוף טופיק זה לאיים מעל דפי הפורום שאני הולך להדביק מדבקות מרושעות על הרכב,זה היה קורה מזמן:evil::evil::wink:

• תוכן חדש...