Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום ורציתי לשאול את המומחים בנושא איך אפשר להבדיל בין מצלמת מהירות פעילה ולא פעילה (אני מדבר על החדשות הגבוהות יותר כמו אלה שמוצבות ברמזורים).

תודה לעונים

אביב סיון

פורסם

נכון להיום רק מצלמות הגאטסו פעילות (וגם לא כולן).

הישנות (עמודים נמוכים יותר),מרביתן לא פועלות כלל.

http://www.mitsu.co.il/?p=1313 - פה יש לך רשימה מעודכנת מה פעיל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולם על התגובות. עדיין לא הבנתי איך אפשר לדעת איפה יש מצלמות ברגע נתון (פעם היה אפשר לראות את הקופסה של המצלמות דמה שהיא לא אמיתית).

פורסם

ננכנסת ללינק RUPNI נתן? יש שם את המידע הכי מדויק שיש לזהות מצלמת מהירות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אפשר פשוט סתם לנסוע על כביש 40 ולראות איך איזה נהג סובארו משועמם (שלפני המקטע נסע איזה 100 מטר מאחורי והכל היה נראה בסדר) חותך לשמאלי ומאיץ כחצי ק"מ לפני הגאטסו ואיך שהוא חולף על פניה הפלאש לא איחר להפציע. הקטע היפה הוא שאני די משוכנע ששנינו נלכדנו בעדשת הגאטסו, אבל אני נסעתי רק כ 10 קמ"ש מעל המותר (הוא, בהערכה גסה נשק ל 130), כך שאין שום סיבה שגם אחטוף דו"ח ; נדע סופית בעוד חודש. עם מתן הפלאש המשועמם בסובארו אפילו לא הראה כל סימני האטה, אלא פשוט המשיך לטוס קדימה. לא בRוR.

טוב, לפחות אנחנו יודעים שהיא פעילה. ^_^

פורסם
נדע סופית בעוד חודש.

חשבתי שדו"ח מהגאטסו מגיע תוך שלושה ימים (72 שעות).

ככה לפחות הכריזו ברוב הוד והדר כשהפרויקט התחיל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפי מה שהבנתי, פרטיים מקבלים את הדוחות רק מס' שבועות לאחר ביצוע המעשה הנפשע בעוד חברות הליסינג ייראו אותו רק לאחר מס' חודשים, אם לא שנה+.

• תוכן חדש...