Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף רביעייה.

הבעיה עם הפנצ'ריה שממנה אני רוכש שגודייר וקנטיננטל הוא יצטרך להזמין לי במיוחד.

יש לי אפשרות לקנות קונטיננטל קונטק פרימיום 2 ב-1600 הבעיה שאני צריך לנסוע עד לוד כדי להתקין אותם וגם לא ידוע לי פרטים על התאריך ייצור שלהם.

הוצע לי ב-1550 רביעייה של מאטאדור שבוע 8 של 2013.

הציע לי גם מאקסיס ומרנגוני באותם מחירים, אבל העדפתי להתמקד על המאטאדור (הוא גם המליץ לי עליהם).

איך הצמיגים האלה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

טוב אז האופציות נהיו ככה.

-להשאר עם הרכב בקריית גת ולקנות את הצמיגים של מאטאדור, אמרו לי שהפולו עד 2009 ועוד כמה VAGיות שיצאו מהמפעל בסלובניה הגיעו עם הצמיגים האלה, ככה שלא מדובר בחברה עלומה (הפנצ'רמעכר די אמין והוא כבר טיפל לי בעבר במקרים של חוסר אויר).

-לנסוע ללוד ולרכוש שם את הקונטיננטל קונטק-פרימיום 2 (לא ידוע אבל מה התאריך ייצור).

-לנסוע עד הרצליה בטשביל בריג'סטון טורנזה איכותיים (הגיעו בעבר גם על ג'טה).

האופציה הראשונה עולה לי 1,550 שקלים, האופציות השניה והשלישית זה 1,600 פלוס זמן ודלק.

על מה אתם הייתם ממליצים?

פורסם

הייתי ממליץ לחפש עוד פנצ'ריות באיזור שלך.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

טיפ קטן- הקונטי הזה בדיוק במידה הנ"ל תמיד מצאתי חם מהתנור, לא יותר מ3 חודשים.

אמרו לי תמיד שזה מידה שעפה כל הזמן ותמיד יש מישלוח טרי.

שווה לנסות וליבדוק.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

טוב עדכון קטן אחרי שאח שלי חיפש פנצ'ריה אחרת.

הגענו לפנצ'ריה שבה הציעו לנו את הפרימיום קונטק 2 ב-1,500 שקלים לרביעיה.

אבל לדברי הפנצ'רמעכר שם הוא המליץ לו על ContiEcoContact 3 ב-1,600 לרביעיה, משבוע 07 של 2013.

בסוף הותקנו על הרכב הסוג השני ב-1,600 שקלים, לדברי הפנצ'רמעכר הצמיג הזה יותר חסכוני בדלק וגם המחיר שלהם הוא במבצע.

המקום המדובר זה "צמיגי אביעד" בקריית גת.

פורסם
טוב עדכון קטן אחרי שאח שלי חיפש פנצ'ריה אחרת.

הגענו לפנצ'ריה שבה הציעו לנו את הפרימיום קונטק 2 ב-1,500 שקלים לרביעיה.

אבל לדברי הפנצ'רמעכר שם הוא המליץ לו על ContiEcoContact 3 ב-1,600 לרביעיה, משבוע 07 של 2013.

בסוף הותקנו על הרכב הסוג השני ב-1,600 שקלים, לדברי הפנצ'רמעכר הצמיג הזה יותר חסכוני בדלק וגם המחיר שלהם הוא במבצע.

המקום המדובר זה "צמיגי אביעד" בקריית גת.

תתחדש אכן צמיג מעולה

• תוכן חדש...