Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רבותיי . ולשאלה ולהתלבטות שכולם מגיעים אלייה במוקדם או במאוחר.

מליסינג או מפרטי?

אסביר את עצמי, אז גם אני כמו כולם שמחפשים רכב בעל שנתון גבוהה וסביר בהוצאות עליו הגעתי לרנו מגאן.

וגם כאן אני הכנסתי לתמונה את מנוע החיפוש של יד 2 ומצאתי מציאות שלא יתוארו כמו מגאן שנת 08 אם 70,000 רק ב 41,000 כשהרכב יד ראשונה. או 08 אם 92,000 במחיר של 33,000 מפרטי או יד ראשונה אחרי ליסינג . ועוד ועוד דוגמאות כאלה.

עכשיו לשאלה מאחר ואני רואה שהרבה אנשים בשלב זה או מאוחר לוקחים רכב שקנו מליסינג למוסך או לחברת הליסינג על מנת שיתקנו חלק או שניים שעדיין נמצאים בהסכם של אחריות שניתנה להם מהסוכנות בה נרכש הרכב.

אז מאיפה כדי לרכוש את הרכב מיד פרטית שהיא יד ראשונה מחברת רנו או יד ראשונה אחרי ליסינג או בכלל עדיף לקחת מחברות הליסינג ולהיות רגועים במקרה ותהיה תקלה יש אחריות לקנה הראשונה? ואם כן מאיזו סוכנות הכי טוב לרכוש?

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

תבדוק בטרייד אין של קרסו, יש להם מגאן מידיים פרטיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש יתרונות לפה ולפה.

בשוק הפרטי יש מציאות אבל יש גם הרבה נוכלים וסוחרי רכב שמפרסמים מודעות עם נתונים מפתים באתר יד2 אבל בפועל מוכרים משהו אחר לגמרי. ככה מושכים מחפשי מציאות שלא רוצים לצאת פרייארים ובסוף אוכלים אותה כמו פרייאר מצוי :wink:

בטרייד אינים הגדולים תקבל אחריות ומוכר מעונב, אבל בתמורה לזאת תשלם כנראה קצת יותר ממה שהיית משלם לרכב מקביל בשוק הפרטי.

בכל מקרה בחברות הליסינג כבר מזמן אין מגאן 2008 וכבר כמעט שאין מגאן בכלל. כבר מזמן מכרו את כל המלאי של המגאן וכיום מוכרים בעיקר את הפלואנס שנכנסה לשוק במקום המגאן ב-2009-10.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ווואו והפלואנס בכלל שווה משהו ?? מה הנתונים שלה . ואיך צרמכת הדלק שלה ?

אשמח לעוד חוות דעת.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

• תוכן חדש...