Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש לנסוע עם חברתי לחופשה משישי עד ראשון. מחפשים משהו נחמד, להעביר את הסופ"ש ביחד.

אם זה צימר, אז עדיף אחד שקרוב יחסית לפ"ת ולא נמצא על הכנרת כי אני לא יודע איך אני אסתדר עם נסיעה כזו ארוכה. אם אין ברירה אז אין.

בכללי מחפשים איזה משהו מפנק ונחמד, שאפשר להעביר בו את הזמן בכיף אחד עם השני. ג'קוזי מאוד רצוי. לא משנה אם צימר או מלון, הכל זורם.

חייל משוחרר וחיילת לכן התקציב קצת נמוך אבל אשמח לשמוע הצעות ואז נראה לאן הרוח נושבת.

תודה רבה!!!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

מושב כוכב מיכאל, 10 דקות נסיעה מאשדוד\אשקלון.

הצימרים נקראים מרגוע בכפר, יש 4 צימרים. אני ממליץ על מספר 4 אם אתם בקטע של להתבודד או על צימר 2 שבו יש אקווריומים מעל הג'קוזי(2 במספר), ומראה מעל המיטה :wink::wink::wink:.

הייתי שם כמה פעמים כבר.

בפעם הראשונה כשהייתי חייל אז היא עשתה לי מבצע מחמישי בערב עד שבת בערב 800 ש"ח. :-P

פורסם
מושב כוכב מיכאל, 10 דקות נסיעה מאשדוד\אשקלון.

הצימרים נקראים מרגוע בכפר, יש 4 צימרים. אני ממליץ על מספר 4 אם אתם בקטע של להתבודד או על צימר 2 שבו יש אקווריומים מעל הג'קוזי(2 במספר), ומראה מעל המיטה :wink::wink::wink:.

הייתי שם כמה פעמים כבר.

בפעם הראשונה כשהייתי חייל אז היא עשתה לי מבצע מחמישי בערב עד שבת בערב 800 ש"ח. :-P

סגרתי. משישי בצהריים עד ראשון בבוקר 850. אישה נחמדה וגם המיקום מעולה מבחינתי, אין מצב שהייתי נוסע שעתיים לצימרים בצפון. 50 דק' לכיוון זה מעולה, הגיע הזמן לחגוג.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...