Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

magnat phantom monoblock

mikmik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1, לגבי המגבר שמתחמם מחוסר מתח/זרם, (כשהוא מחובר לצרכן) דבר כזה קיים,

במידה והמגבר מרמה נחותה, משום שטרנזיסטור שמקבל 50V עם 15A לא ייכנס לתחום העבודה שלו ב 30V עם 15A . וכשיש צרכן שצורך, זה גורם לטרנזיסטור להגיע למצב קטעון

והמגבר לא יעבוד כמו שצריך, ועשוי גם להתחמם.

2. לגבי המגבר על הסאב (בתוך מבנה) לא כדאי. כמו שאמר תמיר ההלחמות עשויות

להתפרק.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי, בואו נחשוב צעד אחד קדימה,

מה מבטל את הרעידות ?, היריעות האלו של דינמייט, לא?

מה אם מעל התיבה של הסאב, אני ארכיב את המבנה של המגבר,

ובתוך המבנה הזה, אני ישים יריעה של דינימייט, זה יוריד מהאפקט של הויברציות בצורה מספקת ?

או שאתם ממליצים לי לשכוח מזה, ולהתקין אותו לידי, במושב הנוסע?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לדעתי אם יש לך מגבר שלא כ"כ מתחמם, שים אותו מתחת למושב האחורי.

תיזהר שם... טנק דלק... באימפרזה 2 ברגי 12 מ"מ... והמושב בחוץ..

שלומי

פורסם

אין מצב אחי, יש לי ניסיון רע עם התקנה מסוג זו,

חוץ מזה המגברים שלי עובדים עם גישורים, ומגיעים כימעט למקסימום שלהם, משמע, גחנונים אפשר להכין שמה, אז מתחת למושב.. זה אחלה רעיון בשביל החורף, לא בשביל הקיץ :)

בכל אופן, חבר שלי שם את המגבר שלו מתחת למושב, המגבר בסך הכל הגביר 4 רמקולים ב4 אוהם, לאחר 3-4 חודש, התחיל לקרטע, מגבר של פיוניר דרך אגב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גם לי יש ניסיון רע עם מגברים של פיוניר... היו מתנתקים לי בכמויות..

עד שהעפתי אותם בבעיטה..

אתה אומר שה PHANTOM לא מתחמם מי יודע כמה, אזי תוכל לשים אותו שם, עם בניה של מאווררים לא?

פורסם

אין מצב אחי, השקעה גדולה מידי, והמגבר גם כן לא קטנציק, וכשאמרתי שאינו מתחמם כמו שציפיתי, כמובן שאין זה אומר שהוא לא רותח, הוא רותח, אך חשבתי שבניצול כוח כזה, ובהספק שכזה, החום יהיה בלתי אפשרי..

עריכה:

שלחתי כרגע אימייל ליבואן, ולמאגנט גרמניה בנושא, אם הם יאשרו את המצב הנל, והמצב אכן יהיה פטאלי, תוך כמה זמן הייתם מעריכים שיראו תוצאות שליליות ?(אחריות)

משהו לטווח הארוך ? או משהו בטווח הקצר ? (חודש-חודשיים) ?

(יש לזכור שהיני חובב באס חזק, והיני מבזבז הרבה זמן עם המערכת..)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם כבר אתם בנושא חשבתי שחבל לפתוח תרד חדש.

ברכב אצלי מחוברים כרגע 301X ו-301M והולך להצטרך אליהם אח תאום בשם P4004 בשביל הקומפוננט (וה301 יעבור לאחוריים) בואו נצא מהנחה שאני מנצל כל מגבר עד תום זה יוצא 1000 RMS איזה עובי כבל אני צריך להריץ ברכב?

איזה צריכה כללית יש למגברים ביחד?

אני יכול לעגן את כל המינוסים לאותה הנקודה או שעדיף כל מינוס בנפרד?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לפי דעתי תנסה למקם אותו במקומות מסוימים.

יש אנשים שמרכבים את המגבר על דלת תא המטען ...תנסה אולי בגודל זה יכנס ותצתרך לעשות בניה קטנה או אפילו פיבר כדי לתפוס את המגבר על הדלת, רעיון טוב ויפה.

או שאפר לקמבן משהוא איפו שהגלגל הספיר.

בדר"כ יש מקום בתא המטען לעזרה ראשונה וכו אולי שם זה יכנס.....

פורסם
אם כבר אתם בנושא חשבתי שחבל לפתוח תרד חדש.

ברכב אצלי מחוברים כרגע 301X ו-301M והולך להצטרך אליהם אח תאום בשם P4004 בשביל הקומפוננט (וה301 יעבור לאחוריים) בואו נצא מהנחה שאני מנצל כל מגבר עד תום זה יוצא 1000 RMS איזה עובי כבל אני צריך להריץ ברכב?

איזה צריכה כללית יש למגברים ביחד?

אני יכול לעגן את כל המינוסים לאותה הנקודה או שעדיף כל מינוס בנפרד?

אני ממליץ לך על 4G. כי 1000WTOTAL המערכת חשמל שלך לא תוכל לספק. יש הרבה בזבוזים בדרך.

כול המינוסים באותה נקודה. מה הקטע שכול אחד בנפרד?!.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

סופסוף !!

חזרת לחשוב בהיגיון... אכן 4G הוא המומלץ גם מבחינתי.

ויעשה עבודה טובה, רק תדאג שיהיה OFC (מצופה ואינו מחליד) והמגברים ינגנו כמו שצריך.

שלומי

פורסם

טוב, לגבי הנושא שלי,

היבואנים של מאגנט יצרו איתי קשר, וכמו שאתם יודעים, אני דיי ממהר לזלזל באנשים.

כמובן הבחור הצעיר עם הידע הרחב, לא היה לו שמץ של מושג מהזה בכלל ויברציות של סאב וכדומה

ואמר שאני מדבר שטויות והמוצר הוא אחד הטובים, ובנוי כהלכה, ולא שמע בחייו על בעיה מסוג ויברציות של סאב.

אז שאלתי אותו אם בכל זאת תהייה בעיה מסוג זו, לא תהייה בעיה עם האחריות שיש על המגבר, נכון ?

אמר אין לי שום סיבה לדאוג ......

כמו שאתם יודעים, אם לא היה על המוצר אחריות כמובן שלא היתי לוקח את הריזיקה הזאתי, משום שאין לי עודף תקציב למגברים ובניות חדשות, אז בכל זאת החלטתי ללכת על האפליקציה הזאתי של התקנת מבנה המגבר על התיבות של הסאבים, במקרה הכי גרוע, יש אחריות

עכשיו השאלה שלי אליכם, האם נתקלתם בבעיה מסוג זו בעבר? תוך כמה זמן אתם חושבים שהבעיה צריכה להתעורר ? תוך דקה ? תוך שעה ? תוך שבוע ? תוך חודש ?

מישהו יכול לתת הערכה גסה של זמן , אם המוצר אכן לא יכול לעמוד בזה, מתי הוא יינזק ?

עכשיו לגבייך NEO אכן קיבלת כבר תשובה, לא היתי ממליץ לך להעביר כבל חדש, במידה וכבר התקנת את המגברים הקודמים, היתי ממליץ לך לעשות כמוני ולהוסיף כבל 8 גייג, יותר פשוט יותר קל.. וגם יעלה לך פחות..

אם אתה מחפש תיאוריה בנושא, אני מצאתי :

http://www.bcae1.com/wire.htm

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כמובן שלא, אתה צריך להביא מפצל מתח, ועל כל כבל חדש שיוצא למגבר אתה צריך להשים לו פיוז בהתאם, ולעבוד עם כבל 4 גייג,זה מאוד שונה מלעבור עם כבל 8 גייג, לדוגמא אצלי באימפרזה אי אפשר להעביר כבל מסוג זה דרך המסילות הסטנדרטיות, (לפחות אני לא חושב שאצליח, צפוף מידי).

בכל אופן, יהיה לך זול יותר לרכוש כבל 8 גיג נוסף. ופחות עבודה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

טוב, חידוש קטן בנוגע להתקנה על הסאב,

כמו שציינתי , היבואן של מאגנט חזר אלי עם התשובה המפורטת למעלה,

ועכשו מאגנט גרמניה חזרו אלי עם התשובה:

המגבר הנל הוא מסידרה מאוד חזקה שלנו, אתה יכול להתקין אותו מעל הסאב, מתחת לסאב, בתוך הסאב, ואפילו בתוך המנוע, ולא יקרה לו , או ללוח שלו דבר.

במקרה שאכן יקרה לו משהו, מדובר במוצר פגום ויש להחליפו, יש אחריות על דבר מסוג זה.

אז אני מאמין שעכשיו זה RISK-FREE.

בדיוק גם חזרתי מהמוסך המרכזי של סובארו, התשובות שמה היו דיי מפתיעות.

הם אומרים שאין שום אופציה להגדיל את אספקת החשמל של האלטרנטור, הוא עומד על 70 אמפר בשיא שלו,

הם אומרים שהנושא הזה מוגבל על ידי הווסת של המחשב כניראה, גם אם אספקת החשמל תהייה גדולה ממה שקבוע מראש, לא יהיה ניתן לנצל את זה משום שהווסת לא יכול לנצל את זה.

והם אמרו שאין ברשותם שום ווסת מסוג זה שיכול לעמוד במתח גבוה יותר, משום שזה הכי גבוה שיש ברכבים של סובארו.

והם מספרים, שאני לא הראשון שמתקין מערכת על סובארו אימפרזה, מסתבר שיש עוד כמה אנשים בארץ שאכן התקינו מערכות בסובארו אימפרזה, והם כללו:

1. 2-3 דיבוריות

2. דיוידי

3. מסכים

4. פאנל

5. מגברים

6. סאבים

7. אקולייזרים

8. מזגן

9. אורות

.10 ניאונים מתחת לרכב

בכל אופן, הם אומרים לי שאני יכול להיות רגוע, עד היום אף אחד לא בא אליהם בטענות שאין לאימפרזה מספיק חשמל בשביל להריץ את הרכיבים שלהם בצורה טובה, אז הם לא חושבים שגם פה יהיה מקרה שכזה, ואני יכול להיות רגוע......

האם מישהו שמע על בעיות ספיקת חשמל ברכבים חדישים ? או שאני סתם פראנואיד ושלושה מגברים עם מחשב נייד זה לא סרט שלא ניסו בעבר עם אלטרנטור 70 אמפר ?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...