Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

magnat phantom monoblock

mikmik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוות דעת על המגבר,

אתמול הבאתי אותו, עכשיו סיימתי להרכיב ולשמוע אותו.

המגבר מריץ שני סאבים של פיוניר305 (כל אחד 4 אוהם, במקביל 2 אוהם).

בתיבות 49 ליטר (הגדרות יצרן) מכוונות ל 32 הרץ.

הסאבים נשמעים לפי דעתי בצורה זהה, אך כמובן נותנים בראש,

הבעיה פה כמו שהינכם יודעים, איני אודיופיל אז לתת חוות דעת על איכות באס, מבן אדם כמוני, זה דיי שערורייה, יותר מאוחר אני יעשה כמה מבחנים לחברים עם אוזניים "דיי" טובות, ונראה מה יהיו תגובותיהם מבחינת שינוי בצליל..

המגבר בא עם SUB SONIC, גיין, וקרוס כמובן.

יש לו אחלה אולטרות סגולות, זה מתאים לי בול לסוג המבנים שבנתי למגברים שלי, בכל אופן

אני בנתיים יותר ממרוצה, המגבר עבד כשעה פלוסמינוס, ללא כל סימני מצוקה או מאמץ,

מה שיותר הפליא אותי, שהוא לא התחמם כמו שציפיתי, אין כוויות בנתיים...)

מה שכן, מה שהכי חשוב בעצם, שגם לא ראיתי בעיות של אי ספיקת מתח.(חשמל)

העמדתי את האוטו קרוב לרבע שעה על פול עוצמה, של שלושת המגברים, ולא ראיתי סימני מצוקה חוץ מהיבהובי אורות,

יותר מאוחר אעשה כמה בדיקות לגבי המתח היציב שמגיע למגברים, לעומת המתח שהרכב מספק.

ונוודא שאין מפלי מתח בגלל חיווט, (בעבר היו לי, כרגע נתתי לכל מגבר כבל 8 גייג נפרד).

גמר חתימה טובה לכולם :)

דרך אגב,עכשיו נזכרתי, בגלל צורת התיבות, ובגלל הבניות של שני המגברים, אין לי ממש מקום להניח את המגבר בו, המקום היחיד הזמין לי, הוא מעל התיבות של הסאבים, מה אתם אומרים? עד כמה הויברציות הן קריטיות מבחינת התקנה מסוג זה ?

(דרך אגב, הוא לא ישב עליהם באופן ישיר, ישב בתוך מבנה, והמבנה על התיבות..).

דרך אגב, המגבר כמובן נקנה מCHEAPER, נפגשתי עם הבן אדם (אחד מבעלי המקום, תומר שמו)

נתן רושם מצויין, מבחינת ידע, מבחינת מוכר, פחות חירטוטים יותר מעשים, בכל אופן זאת החוות דעת שלי עליו ועל השירות המהיר שלו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

2 נושאים,

נושא ראשון,

עשיתי כמה השוואות בין ההגברה הקודמת של המאגנט, 200 וואט בגישור, לעומת הפנטום.

ואכן הצליל שונה, הסאב נשמע הרבה יותר "בריא", ונותן צליל שונה כימעט לחלוטין אם היתי צריך לנחש

(בהתחלה היתי משוכנע שאולי המיקום של הסאב, זה מה שגרם לשינוי, אך אחרי מספר משחקי מקומות, מסתבר שלא).

נושא שני,

כרגע קראתי קצת תיאוריה על חיווט, ומסתבר שמגבר עם נצילות דומה ל CLASSD, עם כבל של 8 גייג, יכול לנצל מקסימום 530 וואט, ואינו יכול להגיע לשיאו, האם הדבר נכון?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

advant הוא עושה את העבודה, אך עדיין לא עשיתי לו השוואה אמיתית לראות אם ההספק שלו באמת מגיע לסביבות ה400 וואט ב4אוהם, בקרוב אני יעשה לו השוואה עם מגבר של JBL שנמבחן וקיבל יותר מ400 במבחן ל4 אוהם...

בכל אופן, התייעצתי היום עם איזה "מתקין" והמרחאות לא בטעות....

אז אני רוצה לרכז את כל הנושאים שאני מעוניין לקבל עליהם אינפורמציה בתרד הזה...

1. אין לי ממש מקום להניח את המגבר בו, המקום היחיד הזמין לי, הוא מעל התיבות של הסאבים, מה אתם אומרים? עד כמה הויברציות הן קריטיות מבחינת התקנה מסוג זה ?

2. כרגע קראתי קצת תיאוריה על חיווט, ומסתבר שמגבר עם נצילות דומה ל CLASSD, עם כבל של 8 גייג, יכול לנצל מקסימום 530 וואט, ואינו יכול להגיע לשיאו, האם הדבר נכון?

3. האם מגבר MOSFET לא יכול להיות מגבר CLASS AB ? או שהמתקין שדיברתי איתו, עונה לשמו העיברי, חאפר ?

4. האם מפל מתח על ידי חיווט לא מתאים, יכול לגרום למגבר להפסיק לעבוד, או להתחממות יתר ?

או שוב, ה"מתקין" שהתייעצתי איתו, עונה לשמו הקודם חאפר ?

אני דיי תקוע בשלב הזה איני יודע איזה סוג התקנה לעשות לו, ואיזה סוג חיווט להביא לו

אודה מראש על כל ניסיון בנושא או אינפורמציה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
advant הוא עושה את העבודה, אך עדיין לא עשיתי לו השוואה אמיתית לראות אם ההספק שלו באמת מגיע לסביבות ה400 וואט ב4אוהם, בקרוב אני יעשה לו השוואה עם מגבר של JBL שנמבחן וקיבל יותר מ400 במבחן ל4 אוהם...

בכל אופן, התייעצתי היום עם איזה "מתקין" והמרחאות לא בטעות....

אז אני רוצה לרכז את כל הנושאים שאני מעוניין לקבל עליהם אינפורמציה בתרד הזה...

1. אין לי ממש מקום להניח את המגבר בו, המקום היחיד הזמין לי, הוא מעל התיבות של הסאבים, מה אתם אומרים? עד כמה הויברציות הן קריטיות מבחינת התקנה מסוג זה ?

2. כרגע קראתי קצת תיאוריה על חיווט, ומסתבר שמגבר עם נצילות דומה ל CLASSD, עם כבל של 8 גייג, יכול לנצל מקסימום 530 וואט, ואינו יכול להגיע לשיאו, האם הדבר נכון?

3. האם מגבר MOSFET לא יכול להיות מגבר CLASS AB ? או שהמתקין שדיברתי איתו, עונה לשמו העיברי, חאפר ?

4. האם מפל מתח על ידי חיווט לא מתאים, יכול לגרום למגבר להפסיק לעבוד, או להתחממות יתר ?

או שוב, ה"מתקין" שהתייעצתי איתו, עונה לשמו הקודם חאפר ?

אני דיי תקוע בשלב הזה איני יודע איזה סוג התקנה לעשות לו, ואיזה סוג חיווט להביא לו

אודה מראש על כל ניסיון בנושא או אינפורמציה..

1. ויברציות עלולות לשחרר הלחמות עדינות. ולגרום לבעיות. סיכוי לא רב.

2.תלוי מה אורך הכבל.

3.מגבר מוספט יכול להיות AB.

4.יש מגברים שהם יתכבו מפרוטקשיין כי הספק חושב שיש עומס רב. ובעצם הוא לא מקבל מספיק כוח

כדי לעבוד במלואו. להתחממות.......בחיים לא.

** 4G זה עבה מידיי בשביל המגבר. 2 של 8G יהיו טובים.

(כבל 8G הוא 0.8 ס"מ כבל 4G הוא 2.1 ס"מ)

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

למישהו יש ניסיון עבר עם התקנת מגבר על סאב , ויכול להעיד על ניסיון לחיוב או שלילה ?

-

תמיר לגבי השאלה של הכבל, טעיתי, אין שום קשר לקטע של לא לעבוד, השאלה נגעה רק להתחממות יתר... וכתוצאה מזה להיכנס לפרוטקשיין, מה שכבר ענית על זה.

בהקשר לאורכו של הכבל 8 גייג, מדובר ב 5 מטר..

עכשיו תמיר תעשה לי טובה, אם יש לך ניסיון עם הסלילים שתיארת בעבר, תיכנס לתרד השני שלי ותגיב לגבי האיפיון של הסליל-ליפוף.

תודה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
למישהו יש ניסיון עבר עם התקנת מגבר על סאב , ויכול להעיד על ניסיון לחיוב או שלילה ?

-

תמיר לגבי השאלה של הכבל, טעיתי, אין שום קשר לקטע של לא לעבוד, השאלה נגעה רק להתחממות יתר... וכתוצאה מזה להיכנס לפרוטקשיין, מה שכבר ענית על זה.

בהקשר לאורכו של הכבל 8 גייג, מדובר ב 5 מטר..

עכשיו תמיר תעשה לי טובה, אם יש לך ניסיון עם הסלילים שתיארת בעבר, תיכנס לתרד השני שלי ותגיב לגבי האיפיון של הסליל-ליפוף.

תודה.

יש הרבה סוגי הגנות לא רק התחממות. וכשהמגבר נכנס לפרוטקשיין מקבל דק זה מכיון שיש לו חוסר כוח. לא בגלל חום. להפך הוא מתחמם פחות. הסבר: נגיד המגבר שלנו בעל משיכה מקסימלית של

50A 14V אז הספק יוציא. 60V על 10A והמכלול הגנה הוא מכוון ברגע שהמגבר נוחת ל40V

אז הוא מפעיל הגנה. בעומס רב המגבר יכול להתכבות כי הוא יורד ל40V. או שהוא לא מקבל מספיק אמפר אז כול עומס קטן הוא ירד ל40V ואז הוא יכנס לפרוטקט מבלי להתחמם בכלל.

זה בקיצור.

אני ממליץ לך להוסיף עוד 8G במקביל לנוכחי.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

כן תמיר הבנתי את ההסבר שלך, אך הויכוח עם ה"מתקין" לא היה זהה, הוא טען שהמגבר יכול להתחמם בגלל שאין לו מספיק כוח. ובגלל התחממות יתר לא לעבוד כשורה.

מה שכמובן כמובן לא הגיוני ולא נשמע נכון לכל הדיעות.

לא לדבר על העובדה שהוא בכלל טוען שלא מדובר במגבר AB,משום שהינו MOSFET.

אבל עזוב, השאלה של הסליל קצת יותר עיניינית כרגע בשבילי, ואכן כניראה אני אוסיף עוד כבל 8 גייג לאחר שאמדוד נפילת מתח. (זה הולך להיות הכבל הרביעי שלי לכן רציתי לוודא שאכן הוא הכרחי.)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תאמת איל יש בעיה, בכבל יש חיסרון שאינו "גמיש" עם הפלסטיקה, ולכן העדפתי היא שימוש במספר כבלים של 8 גייג, למרות שהסיפור של הפיוזים דיי מיקר את העיניין, אך העבודה הרבה יותר "נקייה" וקלה, והפלסטיקה לא תיהרס מכך..

ורציתי לשאול לגבי איזה מקרים פרטניים אני פועל, לא הבנתי לגבי מה היתה ההתיחסות , איזה נושא?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תשמע איל, אם מישהו היה בא ואומר שהיה לו ניסיון רע, היתי יורד מהעיניין באופן אוטומטי,

אם מישהו היה בא ואומר שהוא כבר זמן רב עם התקנה מסוג זה , גם כן, היתי לוקח בערבון מוגבל

אבל לפחות אולי היתי מגדיר זאת כאופציה

כי במצב הנוכחי, אין לי שום אלטרנטיבה אחרת,

דרך אגב, אני מדגיש שוב איל, אני לא מדבר על התקנה ישירה לתיבה של הסאב, המבנה של המגבר יישב על התיבות, והמגבר ישב בתוך המבנה, תאמת אני לא חושב שההבדלים בין הישיבה על הסאב באופן כזה, לעומת, להישען על התיבות ,כפי שהמגברים האחרים מחוברים, שונה בצורה כל שהי.

אבל אם מישהו יכול להגיד בוודאות שהמצב עגום ואסור להגיע אליו.. אז ארד מהרעיון, רק חבל שאין לי אלטרנטיבות, מה שמעקב את תהליך הבנייה של התיבה הנוספת.

:(

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
תשמע איל, אם מישהו היה בא ואומר שהיה לו ניסיון רע, היתי יורד מהעיניין באופן אוטומטי,

אם מישהו היה בא ואומר שהוא כבר זמן רב עם התקנה מסוג זה , גם כן, היתי לוקח בערבון מוגבל

אבל לפחות אולי היתי מגדיר זאת כאופציה

כי במצב הנוכחי, אין לי שום אלטרנטיבה אחרת,

דרך אגב, אני מדגיש שוב איל, אני לא מדבר על התקנה ישירה לתיבה של הסאב, המבנה של המגבר יישב על התיבות, והמגבר ישב בתוך המבנה, תאמת אני לא חושב שההבדלים בין הישיבה על הסאב באופן כזה, לעומת, להישען על התיבות ,כפי שהמגברים האחרים מחוברים, שונה בצורה כל שהי.

אבל אם מישהו יכול להגיד בוודאות שהמצב עגום ואסור להגיע אליו.. אז ארד מהרעיון, רק חבל שאין לי אלטרנטיבות, מה שמעקב את תהליך הבנייה של התיבה הנוספת.

:(

אבל גם הבניה של אייל יוצא ככה שהתיבה של הסאב היא "נגישה לכל המגברים ומרעידה אותם".

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

מה זאת אומרת ?

איזו בניה יש לאיל תזכיר לי?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...