Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישןב תןצאות פסיכונטרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו החלפתי מגלקסי 1 לנקסוס 4 לא יהיו עוד טעויות.

לגבי הפסיכו, ניגשתי בלי ללמוד לא יודע אם יצא טוב. תשובות בעשרים למאי,

נקווה לטוב.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
עדיף שלא :) לא נורא אפשר לעשות חוזר...

לא נורא, גם 740 זה טוב :)

בהצלחה לכולם. אני ניגש עוד חודשיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה אתה עושה את זה? אני פשוט זוכר שכשהמורה שלי הייתה ניגשת אז היינו נלחצים. היא אמרה שהיא בכלל לא עושה את כל המבחן, אלא היא הולכת בשביל הפרקים הכמותיים. בכדי אחר כך לשחזר אותם, וכדומה.

יש מורים שניגשים שוב ושוב כדי לקבל ציון גבוה? מה המטרה?

אגב, פורסמו ציונים באתר, לפי מה שהבנתי. מי שלא רוצה לחכות לדואר/מייל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
למה אתה עושה את זה? אני פשוט זוכר שכשהמורה שלי הייתה ניגשת אז היינו נלחצים. היא אמרה שהיא בכלל לא עושה את כל המבחן, אלא היא הולכת בשביל הפרקים הכמותיים. בכדי אחר כך לשחזר אותם, וכדומה.

יש מורים שניגשים שוב ושוב כדי לקבל ציון גבוה? מה המטרה?

אגב, פורסמו ציונים באתר, לפי מה שהבנתי. מי שלא רוצה לחכות לדואר/מייל.

כן, אני ראיתי.

דר"א, היום תוצאות הפסיכומטרי הקרוב הפכו למעניינות כקליפת השום. התקבלתי לסמינר הקיבוצים :-D

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
מזל טוב. שיהיה בהצלחה :mm_yeah:

חן חן. גם לך ביולי. מבחינתי אתה יותר מוזר מMAN BEAR PIG, לעשות שוב פסיכומטרי אחרי 690 ? וחשבתי שנשים מסובכות :lol: :lol: :lol:

נ.ב

ym5jqdew2tnk.jpg

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

מה לעשות, אני צריך להגיע לאזור ה740 בשביל רפואה. הכרתי מישהי שקיבלה 730 בראשון ואחר כך 724. בשלישי היא קיבלה 752. בסוף מצליחים להגיע לאן שרוצים. השאלה היא כמה ישבן יש לך כדי לשבת וללמוד שוב ושוב.

פורסם
עם 740 פסיכומטרי, אתה צריך תעודת בגרות קרובה למושלמת (מעל 110‏)‏.

106 בגרות עם 740 פסיכומטרי מתקבל בבן גוריון.

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
106 בגרות עם 740 פסיכומטרי מתקבל בבן גוריון.

111 יהיה לי אם אקבל ציון של 85 במתמטיקה 5 יחידות (אני ניגש בינואר).

יחד עם 740 סביר להניח זה יספיק לי לטכניון.

יחד עם 750-760 סביר להניח שזה גם יספיק לת"א.

זה לא כזה קרוב למושלמת. לאחותי יש בגרות שעוברת את הממוצע המקסימלי שמחשיבים באוניברסיטאות, וגם היא לא מושלמת.

הכל עניין של השקעה, וכמה רוצים. בסוף הרוב מגיעים לציון שהם צריכים.

סמירו, באונ' ת"א יש דרישות גבוהות מאוד משום שהיא מבוקשת מאוד. על כל מקום נלחמים יותר אנשים, וכתוצאה מכך גם תנאי הקבלה עולים.

פורסם

בבן גוריון הסף הראשוני, נותן לך סיכוי הקטן מ-10%. פחות מ-100 אנשים מתקבלים מתוך יותר מ-1000 שמגיעים לראיון הראשון.

בת"א 100 מתקבלים מתוך 200 מומעמדים שמגיעים למבחני מו"ר ומרק'ם.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
האם זה הגיוני שעל מנת להתקבל לכלכלה באונ' תל אביב, צריך לקבל 730 בפסיכו עם ממוצע 97 בבגרויות?

יש להם אפשרות להתקבל אוטומטית עם ציון של 736 (אאל"ט), ועם זכאות לבגרות בלבד (ממוצע 60 כביכול).

ולשאלתך, ממוצע 97 הוא די נמוך בגדול. לכן, הגיוני שתדרש לציון פסיכומטרי גבוה עם ממוצע כזה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...