Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה בבקשה את עזרתכם, ולהיוועץ אם אפשר בנושא, מערכות לרכב.

ברצוני להשקיע במערכת איכותית לרכב. (QL)

אך מרוב דעות מבלבלות ושונות של אנשים, אינני כבר יודע מה לעשות.

אכתוב כאן על מה חשבתי, ותפרטו לי בבקשה את המלצותיכם, הדעות, וחוות הדעת האישית שלכם.

רדיו דיסק של אלפיין

קומפוננט פוקל אוו הרץ..(סט 3 חלקים)

סאב או בזוקה.. לא יודע של איזה חברה.

ומגבר.

{וגם, איך לקחת בחשבון את האלמנט, של חלוקה נכונה מבחינת הספקים לרדיו דיסק ולמגבר.}

את התקציב לכל המערכת, אני אבדוק ביד 2, שמה מפורסמים חנויות בארץ שמתעסקות במערכות, אקח מכל אחת מהן הצעות מחיר, עד שאמצא את ההצעה הכי אטראקטיבית, מהמחיר הנקוב.

כך אוכל להוזיל את עלות הקניה, של המערכת בכמה מאיות.

{מה דעתכם?)

כל טיפ, עצה, שינוי,דעה אחרת, ועוד...

ארצה לדעת, וליישם זאת.

בברכה,

עידן.

פורסם

אל תהיה נעול על חברות מסוימות תן תקציב ואני יכול להבטיח לך שאנשים יתנו לך פה סטאפ טוב.

אולי אפילו טוב יותר משל החנויות.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

רק סט חדש של שלוש חלקים יכול לעלות באיזור 4000 ש"ח

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

הי יש לך תקציב יפה. אל תשלול יד שניה יש פה בפורום הרבה חלקים יד שניה במחירים מעולים מאנשים ששומרים על הציוד.

לפי דעתי רד מהבזוקה אני אישת לא אהבתי אותו . ןלגבי האלפיין אתה צריך לבחור לך את הדגם אם אתה מתכוון לעבוד 3 why אז 9887 יהיה לך מצויין

😉

פורסם

ראשית, אני מודה לכולכם שאתם עם יד מושטת לעזרה.

תודה רבה.

שנית, אם כבר כדאי סאב, איזה מהחברות האיכותיות לאודיו, יש את הכדאיות הכי גבוהה?

וכנ"ל גם קומפוננט.

פורסם
ראשית, אני מודה לכולכם שאתם עם יד מושטת לעזרה.

תודה רבה.

שנית, אם כבר כדאי סאב, איזה מהחברות האיכותיות לאודיו, יש את הכדאיות הכי גבוהה?

וכנ"ל גם קומפוננט.

הכי טוב בשבילך זה להגיע למפגש ולשמוע מערכות אתה תקבל פה בפורום הרבה המלצות למערכות אבל כל עוד האוזנים שלך לא שמעו אין שום טעם ללכת לסגור דברים שמיעה זה דבר אינדבידואלי לכל אדם. אל תתלהב משמות מפוצצים וממותגים קודם תשמע ואז תבחר לך.

😉

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...