Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסיכוי שלו להיכנס ליחידת פיתוח הוא מהנמוכים שבעולם. הבחור לא הרחיב כלום בתיכון לדבריו, על כן אני בספק אם יש ת"ב מלאה. בנוסף, ליחידות הפיתוח בחי"ח מותנית בדיפלומת הנדסאי לפחות.

לא אמרתי שיש לו סיכויי להיכנס ליחידית פיתוח. הכוונה שלי הייתה שיחידות הפיתוח הם הדבר היחיד שאפשר לציין לטובת חימוש כמשהו שיכול לתרום לך באזרחות. גם ככה הנדסאים בודדים מתקבלים ליחידות האלה הרוב מהנדסים

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רישיון כבר יש לי מה יקחו אותו? רישיון C1 .

אבל זה לא משנה אני לא בא להגיד שאני לא רוצה לשרת להפך אני רוצה לשרת אבל אם בסופו של דבר ילכו בכוח ולא ירדו מהעניין של הקרבי וזה היה הדבר האחרון מיצידי גם לא לשרת רק לא להיות קרבי.

ואין לי כל כך הרבה אופציות ..

פורסם

חבל שאתה נכנס לקרב אבוד מראש. וכן, הם יכולים לגרום למדינת ישראל לשלול את רישיונך.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

איזה הגזמות. אם הוא לא רוצה להיות לוחם הוא לא יהיה, גם עם פרופיל 97.

לא כל אחד רוצה להיות לוחם וזה בסדר גמור, קשה מאוד להכריח מישהו למלא תפקיד כזה.

הצבא לא יגרע אותו משירות בגלל סירוב להיות לוחם.

מהות השירות חשובה אך השירות עצמו חשוב עוד יותר.

בלי קשר, לדעתי חימושניקים ובייחוד אלה שבמחלקת רכב עובדים קשה מאוד, אני זוכר אותם נקרעים כשהייתי מגיע לימי טיפול.

בהצלחה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...