Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לפני מכירת הרכב הפרטי שלי מיד ראשונה שקניתי מהיצרן. ביום חמישי האחרון הלכתי עם הקונה לדואר לבצע העברת בעלות ולהפתעתי בעת ביצוע שאילתה על משכון/שעבוד נודע לי שרכבי ממושכן. לאחר ברור זו היתה טעות של אחת מחברות הליסינג ששעבדה רכב של יצרן אחר משנת ייצור אחרת אבל בטעות רשמו את מס' הרכב שלי (שדומה למס' הרכב שצריך להיות משועבד). מעבר להתבאסות ולפדיחה, נסעתי מהר לאותה חב' ליסינג וקיבלתי מהם מסמך ביטול השיעבוד איתו אני צריך לגשת ביום ראשון לרשם המשכונות להסיר השעבוד.

שאלתי היא

1. האם בזה נגמר התהליך ואני יכול לבצע העברת בעלות? או שצריך גם לגשת למשרד הרישוי ולבצע גם שם הסרת שעבוד?

2. עלי לציין שעברתי טסט לפני כחודשיים ועל רשיון הרכב שלי אין שום הערה וכו' ואני רשום כבעלים הראשון של המכונית. מה נדרש ממני לעשות מעבר לביטול השעבוד ברשם המשכונות והאם יכולות להיות לי הפתעות בעת העברת הבעלות בדואר לאחר שאסיר השעבוד? :?:

אודה לעזרתכם כיוון שאיני רוצה להפסיד את המכירה של הרכב:?:

:?:

פורסם

רשם המשכונות הוא הגורם הרשמי להטלת וביטול שעבודים, אך ליתר בטחון אני מציע כי לאחר מכן תיגש גם למשרד הרישוי ותוודא שלא רשום אצלם שיעבוד כלשהו.

מעבר לכך - תשמור עותק מהמסמך.

פורסם

תודה,

למרות שלא רשום ולא היה רשום לי מעולם על רשיון הרכב שהוא משועבד/ מעוקל וכו'

האם לפני שאני רץ למשרד הרישוי כדאי לשאול את חב' הליסינג אם רשמו גם במשרד הרישוי?

:?:

• תוכן חדש...