Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מ clean your car עם מוצרים נוספים. זה לוקח חודש להגיע.

ראיתי חבר פורום שמעוניין למכור בקישור הדביק למעלה.

בכדי להבטיח "ביצועים מקסימליים" לאורך השנתיים מומלץ לעשות QD אחת ל... שגם רכשתי אך טרם השתמשתי. יש גם שמפו שלהם .

בקבוקון מספיק להערכתי ל 3-4 מכוניות גדולות (פעמיים כל אחת).

זה לא חומר זול, אבל הוא כנראה מצויין. אני אעדכן בעתיד לטוב ולרע.

את ההמלצה קיבלתי מהחבר GUGY.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בקצב שהחברות האלה מפתחות מוצרים, הווקס הרגיל ורוב הסילנטים עוד מעט יהיו לא רלוונטים, אנשים יקנו סילנט אחד למספר שנים וזהו.

בכל מקרה תעדכן בבקשה איך הוט יחזיק.

תודה.

פורסם

אני התנסיתי בשימוש ב-GLASS COAT, אתה מוזמן לדפדף איזה עמוד או 2 אחורה ותוכל לראות את הרשמים והתוצאות לאחר השימוש במוצר (אני התנסיתי במוצר של 22PLE בהמלצתו של GUGY).

המוצר אומנם לא זול, שילמתי אם אינני טועה 85$ לבקבוקון של 30 מ״ל, אבל יישום החומר על הרכב צרך פחות מחצי בקבוק ואצלי מדובר ברכב די גדול (E class).

לפי הצהרת החברה המוצר אמור להחזיק בצורה מושלמת לפחות שנתיים, אני אומר שגם אם הוא יחזיק לי רק שנה בצורה מושלמת זה מצויין וזה אומר שאותו בקבוקון יקר נתן לרכב הגנה של שנתיים ואז זה כבר לא באמת יקר.

דבר חשוב שצריך לקחת בחשבון- לאחר יישום glass coat צריך לזרוק את כל הפדים\מגבות מיקרופייבר וכו׳ שבאו איתו במגע, אז לא להשתמש במגבות הכי יקרות שלך לצורך היישום (אני זרקתי 2 פדים ו-2 מגבות).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...