Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמכיר את הכיכר בכביש 79 לכיוון הקריון יודע כמה שכיכר עמוסה זה דבר חמור. הישראלים לא יודעים לנהוג והשתלבות בכיכר הזו כשמשתי הכיוונים מגיחים רכבים במהירות גבוהה וללא מתן זכות לרכב בכיכר כבר הביאה לתאונות בכיכר המדוברת

Subaru Impreza 1.6 04

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש כיכר אחת באילת שנקראת כיכר הרמזורים יש שם נראה לי איזה 50 רמזורים בתוך הכיכר וכולם עובדים משהו מגניב! דרך אגב זה רעיון אדיר בחיים לא נתקעתי בפקק או בלחץ תנועה באילת הכל זורם

😉

פורסם
הידעתם שבאילת אין רמזורים כלל? הכל כיכרות.

למה לא מאמצים את זה בערים הגדולות והעמוסות במרכז? כל כך הרבה צמתים מלאי רמזורים גורמים לי לעמוד 2 דקות ואין אף אחחד בצומת. ברור שזה לא מתאים לכל צומת, אבל לרובן כן. אז למה ככה?

אני מבין שהרבה זמן לא ביקרת במעלה אדומים. עיר ללא רמזורים (רק כיכרות) ורוב גדול של כבישים חד סטריים עם הפרדה של גדר חיה ביניהם.

בכלל, מדובר באחת הערים הנקיות בישראל!

פורסם
מי שמכיר את הכיכר בכביש 79 לכיוון הקריון יודע כמה שכיכר עמוסה זה דבר חמור. הישראלים לא יודעים לנהוג והשתלבות בכיכר הזו כשמשתי הכיוונים מגיחים רכבים במהירות גבוהה וללא מתן זכות לרכב בכיכר כבר הביאה לתאונות בכיכר המדוברת

המעגל בכביש 79 בעייתית ביותר - ובדיוק מהסיבה שציינתי קודם - הוא קטן מדי. הוסף לכך נתיבים צרים - כאשר עובר בו אוטובוס הוא תופס את שני הנתיבים - ויש מרשם לכשלון. מעגל בקוטר יותר גדול עם נתיבים יותר רחבים היה פועל שם היטב, אבל יש מגבלה של שטחים בנויים ושל הרמפה לרחוב האצ"ל כך שנאלצו לבנות מעגל קטן מדי. בנוסף יש שם תמרורים נמוכים שמגבילים את שדה הראיה, אישית כאשר אני נוסע מהקריון לכיוון 22 אני מופתע לא פעם גם כאשר אני מחפש את הרכב שמגיע משמאל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אצלנו בבית שמש אין כיכרות. לרוב זה נוח אבל יש מטומטמים שלא מבינים את הפואנטה. בעיקר כשיש כיכר דו נתיבית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

זה בסדר, את האיזון בין הערים שאין בהן כלל רמזורים לבין אלו שיש בהן - מאזנת העיר פתח-תקווה, עם ממוצע של רמזור בכל 100-200 מטר כביש :lol: :lol: :lol: .

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש רק נקודה אחת והיא דווקא נוגעת לתנועת הולכי הרגל בעיקר במעגלים הגדולים. מדוע לא מאפשרים תנועה דרך מעגל התנועה? הולך רגל שמעוניין להלך כחוק חייב להקיף את המעגל ואינו יכול לחצות לתוך פנים המעגל, לחצות ולעבור שוב למדרכה מן הצד השני (הכוונה לחצייה באלכסון)

הולך רגל כזה יחצה את נתיב הנסיעה במעגל פעמיים - בכניסה וביציאה. הדבר האחרון שתרצה לייצר בכיכר זו עצירה באמצע המעגל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
זה עובד רע מאוד! אף אחד לא נותן זכות קדימה, מי שהכי מהיר נכנס לכיכר וככה זה עובד, ואיתות לא זכור לי שראיתי מעולם בכיכר בטירת כרמל.

זה שאין פקקים זה לא מדד לשום דבר כי זה "עיר" בלי הרבה תנועה, ועדיין, בכיכר של "הקניון" תמיד יש עומס בגלל אנשים שיוצאים מהחנייה בהמשך לתוך נתיב בודד.

זה כי רוב הנהגים שם חר*ות, זה לא קשור לכיכרות או רמזורים.

גם איפה שאין כיכרות, זה ג'ונגל אחד שלם.

אם היה רמזורים, המצב היה הרבה יותר גרוע.

צודק בקשר לסיבת ה"פקקים" בכיכר שליד ה"קניון", תאר לך מה היה קורה אם היו רמזורים..

אגב, גם בחיפה אני נתקל בהמון התפרצויות לכיכרות, שהקשר בינם לבין זכות קדימה הוא מקרי לחלוטין.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
זה כי רוב הנהגים שם חר*ות, זה לא קשור לכיכרות או רמזורים.

גם איפה שאין כיכרות, זה ג'ונגל אחד שלם.

אם היה רמזורים, המצב היה הרבה יותר גרוע.

צודק בקשר לסיבת ה"פקקים" בכיכר שליד ה"קניון", תאר לך מה היה קורה אם היו רמזורים..

אגב, גם בחיפה אני נתקל בהמון התפרצויות לכיכרות, שהקשר בינם לבין זכות קדימה הוא מקרי לחלוטין.

חס וחלילה לא אמרתי שהמצב בחיפה טוב, אבל בטירת כרמל זה באמת מעל ומעבר, שונא לנהוג שם, וגם אם כן אז אני מעדיף תמיד את הכניסה הדרומית רק לא לעבור בקניון.

• תוכן חדש...