Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הידעתם שבאילת אין רמזורים כלל? הכל כיכרות.

למה לא מאמצים את זה בערים הגדולות והעמוסות במרכז? כל כך הרבה צמתים מלאי רמזורים גורמים לי לעמוד 2 דקות ואין אף אחחד בצומת. ברור שזה לא מתאים לכל צומת, אבל לרובן כן. אז למה ככה?

היית במעלה אדומים

נראה לי שהיא היתה הראשונה :-D

פורסם

גם בטירת-הכרמל אין בכלל רמזורים, אלא כיכרות בשפע.

האמת, זה עובד לא רע בכלל.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כשעדיין היה לי שיער ולמדתי נהיגה, למדתי ונבחנתי בקריית שמונה.

רק כשנה לאחר הוצאת הרשיון הגעתי לראשונה לרמזור שהיה בכניסה לכרמיאל.

פורסם

נסה להכנס לאילת בשעות העומס. בכיכר בכניסה ובכיכר ליד הקניון התנועה כמעט לא זזה כיוון שיש שם כיכר דו נתיבית קטנה שמקשה השתלבות. תוסיף לזה נהגי מוניות חצופים ונדחפים ותגיע למצב בעייתי מאוד.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם
בצפת היה אחד במשך שנים רבות,לפני הכביש גישה למלון רימונים - אם אתה מכיר.

הבעיה שאף אחד לא ציית לו,ובסוף הסירו אותו :lol:

ממש באמצע עליה,עם סיבוב עיוור שאין לך מושג מי בא מלמעלה (כמובן שממזמן שינו את כיוון הנסיעה שם).

אני לא מכיר. הייתי שם בתקופת השירות הצבאי שלי רק. עברתי ליד המלון, לא זכור לי שהיה שם רמזור, כנראה שזה היה לפניי. האנשים בצפת נוהגים בסדר גמור. מסתדרים יופי בלי רמזורים, ועם הרבה סבלנות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם בקרית מלאכי , אין רמזורים , רק כיכרות.

בעבר היו רמזורים, אך כנראה התעלמו מהם יתר על המידה ותאונות הם לא מנעו, לכן הוקמו כיכרות בכל הצמתים הבעייתיות בעיר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
נסה להכנס לאילת בשעות העומס. בכיכר בכניסה ובכיכר ליד הקניון התנועה כמעט לא זזה כיוון שיש שם כיכר דו נתיבית קטנה שמקשה השתלבות. תוסיף לזה נהגי מוניות חצופים ונדחפים ותגיע למצב בעייתי מאוד.

אני אילתי כבר 25 שנה , ואני זוכר שהיו שם רמזורים במקום כיכר. אז אני לא יודע אמ אתה זוכר אבל פעם שהיו רמזורים אנשים הפקק היה בהרבה יותר ארוך, והמצב היה בהרבה יותר גרוע, כך שעדיף כיכר במקום רמזור . הבעיה היא זה המשאיות שעוברות שם ועושות מה שבא להם , לא מבין למה לא נוסעות דרך העוקף ואז חותכות דרך מרידיאן.

אז לגבי אילת עדיף כיכרות ! רמזורים זה נוראי ! הייתי מחכה שם לפעמים 10 דקות סתם ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם

זה די פשוט

עמוד ליד צומת מרומזר ומדוד כמה זמן הצומת שוממת מכל רכב. עכשיו חזור על הניסוי אם מעגל תנועה. מכיוון שהמעגל עומד שומם רק כאשר אין רכבים המעגל יעיל יותר בויסות התנועה. הרי גם ברמזור עמוס יש בעייה של חוסר מתן זכות קדימה וכניסה לצומת פנוייה וכ"ו.

יש רק נקודה אחת והיא דווקא נוגעת לתנועת הולכי הרגל בעיקר במעגלים הגדולים. מדוע לא מאפשרים תנועה דרך מעגל התנועה? הולך רגל שמעוניין להלך כחוק חייב להקיף את המעגל ואינו יכול לחצות לתוך פנים המעגל, לחצות ולעבור שוב למדרכה מן הצד השני (הכוונה לחצייה באלכסון)

פורסם

שמתם לב שבכל הערים עם מלא ערסים לא שמו רמזורים?

כנראה זה כדי שאנשים מבוגרים לא ישתהו קצת ביציאה מהרמזור ואיזה ערס יתעצבן וידקור אותם:lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם

יש צמתים באילת שבעונה הנכונה דורשים רמזורים בדחיפות. ראה דוגמא הצד המזרחי של שדה"ת או כיכר התיירות. (הגדולה ההיא) בתור מי שנוסע לבקר את אחותו המתגוררת באילת אני אומר לך שכל עוד יש אור בחוץ זה סיוט לנסות לחצות מאזור המגורים לאזור המלונות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כל הרמזורים הפכו לפסל אחד גדול

(לומד אמנות)

כשנסעתי באילת ובעוד אזורים שקרובים היה לי מאוד מפחיד לראות נהג מונית

"שמחכה" להכנס לכיכר

פשוט הורדתי את הרגל מהגז מהפחד שלא יהרגו אותי.

פורסם

במגדל העמק יש שני רמזורים כמה מאות מטרים ברחוב ראשי של עיר, ורוב בעיר יש מלא כיכרות כל פעם שנה מתווסף עוד כיכר חדש ברחבי העיר.

יש רמזורים רק בכניסה ויציאה של מגדל העמק לכיוון חיפה או לעפולה.

פורסם
גם בטירת-הכרמל אין בכלל רמזורים, אלא כיכרות בשפע.

האמת, זה עובד לא רע בכלל.

זה עובד רע מאוד! אף אחד לא נותן זכות קדימה, מי שהכי מהיר נכנס לכיכר וככה זה עובד, ואיתות לא זכור לי שראיתי מעולם בכיכר בטירת כרמל.

זה שאין פקקים זה לא מדד לשום דבר כי זה "עיר" בלי הרבה תנועה, ועדיין, בכיכר של "הקניון" תמיד יש עומס בגלל אנשים שיוצאים מהחנייה בהמשך לתוך נתיב בודד.

פורסם
בצפת היה אחד במשך שנים רבות,לפני הכביש גישה למלון רימונים - אם אתה מכיר.

הבעיה שאף אחד לא ציית לו,ובסוף הסירו אותו :lol:

ממש באמצע עליה,עם סיבוב עיוור שאין לך מושג מי בא מלמעלה (כמובן שממזמן שינו את כיוון הנסיעה שם).

אמת לאמיתה, עד היום אנשים קובעים בצומת של הרמזור.

אך כאשר הרמזור היה קיים, לא היו כל כך הרבה כיכרות, רק ב 10 השנים האחרונות החליטו לפוצץ את העיר בכיכרות ( לא שאני מתלונן, זה באמת עובד לא רע בכלל, לפחות בצפת).

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תוכן חדש...