Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולדוג 1100 האם שווה לרכוש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זאת אומרת "אצל שפיצר"?

כשאתה רוכב על כבישים ציבוריים הוא בצבע אחר?

:wink:

אתה הרוכב שקנה את הדיוק ממש לא מזמן?

למרות שאני עדיין ירוק על SM בכלל ובמסלול בפרט , הרי שהדיוק שחור מפני שהוא לא Kתום
פורסם
האמת שגם בכביש הוא שחור אבל עדיין אני הדיוק האחרון (אחרי שחר) שהגיע לשפיצרינג

הבנתי :-)

ברוך הבא לפורום !

(אגב, שחר הוא ממש, אבל ממש - לא "האחרון" שהגיע לשפיצרינג...הוא יותר בכיוון של אחד מהראשונים שהגיעו למקום עוד לפני ששפיצר רכב סופרמוטו)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
הבנתי :-)

ברוך הבא לפורום !

(אגב, שחר הוא ממש, אבל ממש - לא "האחרון" שהגיע לשפיצרינג...הוא יותר בכיוון של אחד מהראשונים שהגיעו למקום עוד לפני ששפיצר רכב סופרמוטו)

אני יודע ואני אף מכירו אך עדיין נהינתי להשחיל את עצמי יחד איתו בקטגוריה של "אנחנו" כלומר

"רוכבי המתלים הקצרים" להבדיל מלהטוטני הLC-4

פורסם
אני יודע ואני אף מכירו אך עדיין נהינתי להשחיל את עצמי יחד איתו בקטגוריה של "אנחנו" כלומר

"רוכבי המתלים הקצרים" להבדיל מלהטוטני הLC-4

מכרת את ההונדה?

לא רצית LC4-SM?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

פנגסון... כרגיל, כתבת בכשרון נדיר. אבל... אי אפשר היה לתמצת את הכל בשתי מלים?

"אופנוע עגלה"...:-P

(וזה באמת מה שאני חושב)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

(וזה באמת מה שאני חושב)

טל

לפעמים יש דבר כזה שנקרא להירגע.... אתה צריך לנסות את זה...עזוב אותך מאופנועים עם יחס הספק למשקל של יותר מ1 ותנוחת אוריגמי.. אלו אופנועים טובים אבל חסר להם משהו...אתה לא יכול לנסוע איתם רגוע ולהיתרכז במה שקורה סביבך אתה חייב להקשיב לאופנוע כל הזמן ואין לך את הרגיעה של טיול..תנסה מתישהו לצאת לטיול כזה רגוע עם אופנוע כביש מוטרף.....
פורסם
לפעמים יש דבר כזה שנקרא להירגע.... אתה צריך לנסות את זה...
:shock: אתה קולט למי הגבת ומה אתה ממליץ לו ?

"אתה צריך לנסות את זה" ??

"הטיפ" הזה שלך, למיטב ידיעתי, ניתן כהמלצה לגולש שרכב על הכי הרבה סוגי אופנועים ודגמים ברשת הישראלית (ומחוצה לה). לא פחות.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

(וזה באמת מה שאני חושב)

טל

נכון עגלה אבל לפנגס יש את הכשרון להסביר מה אנשים מצליחים למצוא במקום שאחרים מוצאים רק עגלה.

ולפני שהכרוב יקפוץ, הודעה זו היא מחמאה לפנגס ובשום דרך שהיא אין בה בכדי לערער על כישרונו / ידיעתו / נסיונו של הטל"ש.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
נכון עגלה אבל לפנגס יש את הכשרון להסביר מה אנשים מצליחים למצוא במקום שאחרים מוצאים רק עגלה.

ולפני שהכרוב יקפוץ, הודעה זו היא מחמאה לפנגס ובשום דרך שהיא אין בה בכדי לערער על כישרונו / ידיעתו / נסיונו של הטל"ש.

:mm_blush:

FUNGAS

פורסם

:roll:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם
:mm_blush:

FUNGAS

אכן תענוג צרוף לקרוא כל פעם.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...