Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

איך אני אמור לדעת שהבולמי זעזועים שלי עשו את שלהם ?

מדובר בטויוטה קורולה 2001

הרכב גם ככה נמוך יחסית וכל במפר או בור קטן סדק בכביש אני ממש מרגיש את זה

אם הרכב עבר טסט שנתי ? זה אומר שהבולמים תקינים ?..

חבר אמר תנסה פשוט ללחוץ בפינות של האוטו ולראות אם הרכב מתנדנד אם הוא מתנדנד זה לא תקין אם הוא חוזר ישר למצבו הרגיל זה תקין מישהו יכול להסביר לי את הנושא הזה ? אולי הקפיצים גמורים ? או שככה הרכב הנל צריך להיות

פורסם

החבר שלך צודק.

זו בדיקה פשוטה להדיוטות כמונו - רק חשוב שתבין שגם אם בולם 1 גמור, עליך להחליף את השניים (קדמיים/אחוריים).

לוחצים בכח על כ"א מהצדדים של הרכב ומעל הגלגלים ורואים באם הרכב נעצר מייד או שיש איזשהו נדנוד מתמשך. אם אחן - תקין, ולהיפך.

פורסם

לחבר שלי יש קורולה 02' שעברה כבר 250KKM, הבולמים אצלו מצב טוב.

כל מקרה כמו שאמרו, אם אתה מחליף אז חייב זוג ביחד (אם זה מקדימה או מאחורה).

פורסם

בדיקת הנדנוד לא ממש אמינה כי הקפיצים יכולים להיות מאוד נוקשים ברכבים יפניים אבל דרך כלל מרגישי בולמים לא תקינים בזמן נסיעה הרכב פשוט קופצני לא יציב בסיבובים ובלימות ועושה מחלת ים

כדאי קודם לבדוק לחץ אויר ואולי הבעיה אצלל זה קפיצים ששקעו יותר מידי או התנהגות רגילה של הרכב

• תוכן חדש...