Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקלקל לי בורר פתחי יציאת המזגן ברכב מסוג מזדה 2 שנת 2006. החלפתי את הפאנל והתקלה לא תוקנה. במוסך אמרו לי שכנראה הלך המנוע שנמצא בתוך הדאשבורד ובשביל לתקן את זה צריך לפרק את כל הדאשבורד, זה המון שעות עבודה והשאירו לי את פתח יציאת האוויר הקדמי שנמצא מתחת לשמשה (הפתח שמוציא אוויר נגד אדים על השמשה).

אגב, הייתי במוסך של מזדה.

השאלה שלי איפה מתקנים תקלה כזו. האם רק סמוכמים מורשים של מזדה או גם במוסכים אחרים? אם למישהו יש המלצות באזור הדרום (מאילת עד אשדוד) אשמח לקבל.

תודה!

א.

פורסם

התקלה הזו נפוצה במאזדות הללו ומסתבר שאלוהי הקוריאניים מעתיקים ממתחריהם היפניים תקלות (קרה לי דבר דומה ביונדאי שלי)

אכן,יש צורך לפרק דשבורד ויצטרכו לבדוק מדוע החלפת היחידה לא עזרה (האם כמו אצלי התקלה באמת בברז החשמלי,כי אם כן זו צרה לא קטנה,שעלולה לגרום לנזילת נוזל קירור לתוך הרכב ולבעיות חשמל קשות בהמשך אם ללא תתקן).

כדאי לפנות למזגניסט מומחה באיזורך ואני מאמין,שאם תעשה חיפוש תמצא אחד כזה או שתיכף עזרה יבוא ויעזור...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

כנראה הבעיה במנוע קטן שמשנה את כיוון יציאת האוויר. לא נראה לי שזה קשור לנזילת נוזל קירור כי אני נוסע כך כבר כמה חודשים ואין אף נזילה לשמחתי.

האם יש לך הערכה כמה תיקום כזה אמור לעלות. הבנתי שרוב העלות זו העבודה על הפירוק של הדאשבורד ולא החלפת החלק הזה.

תודה

פורסם

אם הבעיה היא אכן ב"ברז" הידוע לשמצו צריך להשוות הצעות מחיר.

ביונדאי ביקשו קרוב ל-2,000 ש"ח והתערבות של חבר טוב (גם בגלל,שהרכב סיים רק לפני 7 חודשים אחריות) הורידה את המחיר בחצי.

במאזדה לא יבקשו פחו,אבל אולי יהיה מזגניסט,שלא יהיה תאב בצע ויסכים לעשות את העבודה בפחות.

אצלי,כאשר פירקו את הדשבורד גילו שבגלל שה"ברז" נתקע על מצב חימום התחילה נזילה חזקה וקורוזיה על חלק מהחשמל דבר שהצריך טיפול נוסף ואמרו לי שמזלי הוא שתפסתי את התקלה בזמן).

באשדוד יש את R קר רחוב העבודה44 א.ת קלה אשדוד 77600

טלפון: 08-8524659

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סביר להניח שדווקא הפנאל עצמו התקלקל ושום מנוע לא הלך.

המנגנון שם הוא יחסית אמין והמחלה היא בעיקר בפאנל עצמו. נסה להשיג בפירוקיות ותעשה את העבודה לבד, כלל לא מסובך.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...